ar verta pradet tarnybini romana?

ar verta pradet tarnybini romana?

2 Nonita:
Kodel tu taip bijai tu vestuviu ir nenori isipareigojimu? Butinai atsakyk i sita klausima, nes kitaip mes nelabai ka patarsim. Ar tu is viso nori likti senmerge? O gal vaika turi? O gal siaip koki kompleksa turi? Cia, aisku, neisizeisk - rasau nuosirdziai. O gal tu visgi nori isteketi, tik ne dabar pat?

na dinges, labai klysti, yra ir netgi nemazai tokiu. Ka dar tau noreciau pasakyti, kad yra nemazai moteru, kurios deda visas pastangas, kad vyras atsiribotu nuo savo praeities ir vaiku.

Apie mus irgi darbe sklido kalbos, bet as i jas mazai kreipiau demesio, nes buvau laiminga. Kam as patikau - visi ziurejo atlaidziai i tai ir draugiskai. Kam nepatikau - vis tiek butu apkalbeje: ar ta tema, ar rastu prie ko nors kitko prisikabinti.

Bet kazkas teisingai sake, kad reikia atsizvelgti i virsininko poziuri i tokius dalykus. Beje, tavo meile tau ne virsininkas? O siaip tai mes darbe viesai nerodem savo jausmu, kartu nevaikstinejom.

Ir, beje, darba visgi pakeiciau. Ne vien del to. Siaip gavau geresni.Ir isvaziavau i kita miesta, galvodama, kad pabegsiu nuo meiles. Bet gal butu reikeje ir del tu kalbu darba keisti… Tik man viskas taip laiku sutapo idomiai Mirkt

Nonita rašė:

kaip isvengti bendradarbiu apkalbu? ar tai imanoma? nes mums dar nieko nepradejus, apie mus jau sklido kalbos…

Kadangi rasai, kad nenori rimtu isipareigojimu, tai manau, kad susidek tu su juo visgi - nieko neprarasi. Jis seimos nepaliks taip lengvai, juk ir nieko blogo apie ja nesako. O abu tik praskaidrinsit nuotaika.
Visai kas kita butu, jei tu ji baisiai isimyletum ir noretum ko nors rimto is jo, o jis tave nuviltu. Šypsena

Nonitai ir gerai, kad tokie romanai pasmerkti, nes ji ir nenori isipareigojimu. Tik bijau, kad ji gali iklimpti pati to nenoredama. Ir as netikejau meilem visokiom ir buvau visai neromantiska. O vat isimylejau baisiai ir dabar jau nelinksma…

Tikrai geriau per ta laika laisva susirasti, bet tu laisvu kaip tik tokiu metu nesimato.

Malvina rašė:

Bet blaiviai ziurint neverta: beveik visi tokie romanai pasmerkti, tu prarasi laiko, nervu, tiesa, gal igysi kazkiek naujos patirties ir siek tiek maloniu emociju. Tokioj situacijoj geriau rast jegu nukreipt energija laisvo vyriskio paieskai.

Grazvydui
kai paskutines trys draugystes, romanai ar pan. baigiasi pasiulymais tuoktis, o tu to nenori, tada ir pradedi galvoti, kad visiems reikia vedybuŠypsena

Rugiagelei
buvau istekejusi, turiu dukra, bet problema tame, kad nebenoriu vedybu, nenoriu gyvenimo "susidejus", noriu tureti drauga, kuris man nekeltu tokiu salygu, kaip vedybos. Kaip vienas is variantu man atrode bebrestantis tarnybinis romanas.
Jis nera mano virsininkas. bet po sios diskusijos as suprantau,kad tarnybinis romanas vis vien yra LAIKINA, o as noriu pastovesnio, bet ne VEDYBUŠypsena
jetau jetau…

Nonita, nesuprantu kokia problema. Juk tiek daug vyru ieskanciu santykiu be isipareigojimu. Sunku issirinkti?
Jeigu nenori problemu, bendradarbi geriau pamirsk.
Geriausias variantas turbut butu susirasti issiskyrusi ir panasiai kaip Tu ziurinti i gyvenima, nenorinti antru vedybu.
Su vedusiu nebus gerai, nes susitikinesit ne tada kai Tu to noresi, o tada kai jis gales.

Nonita, visu pirma lape savo kaime nepjauna vistu! Prisimink sita taisykle! Meiles kaip ir kosulio nepaslepsi- tai antra.
As nezinau kaip tavo sefas ziuri i tarnybinius romanus bet pas mus uzmegsti tarnybiny romana butu tolygu paciai pasiprasyti atleidziamai is darbo. Ir dar nepamirsk kad nauji darbdaviai turi tokia mada- skambinasi i buvusias tavo darbo vietas ir praso apibudinti darbuotoja.
Ir dar nebuk naivuoleŠypsena As dar nesu maciusi nei vieno vedusio vyro kuris noredamas uzmegsti romana sakytu - brangioji mano zmona nuostabi as ja myliu bet noreciau ir tave isiversti i lovaŠypsena.

Na, čia tau spręsti, nes kiekvienas atvejis juk individualus. Kažkada, tiksliau, visai neseniai, kai su tuo nebuvau susidūrusi, sakiau pati sau - niekada, tai neįmanoma, tabu! Kol… Taigi, pati sau turi atsakyti į klausimą, ko nori. Ir nežiūrėk į tai labai rimtai. Nes iš tiesų tai tegali būti tik LAIKINAS saldus žaidimas. Kai tai suvoki, atsakyti lengviau… Sėkmės apsisprendžiant Šypsena

Pagunda, aisku, nemaza. Bet blaiviai ziurint neverta: beveik visi tokie romanai pasmerkti, tu prarasi laiko, nervu, tiesa, gal igysi kazkiek naujos patirties ir siek tiek maloniu emociju. Tokioj situacijoj geriau rast jegu nukreipt energija laisvo vyriskio paieskai.

kodel tu manai, kad jis del taves issiskirs? Man kazkaip lyg abejoniu atsiranda.

na, man tarnybinio patirti neteko, bet jokio noro ir nera. Siaip man uzkliuvo tavo pasakymas, kad tavo simpatija tau kalba, jog su zmona juos jungia tik formalumai, vaikai savo gyvenima gyvena. Na nezinau, as savo buvusi gerbiau ir gerbiu labiausiai uz tai, kad jis ne vieno blogo zodzio nera pasakes nei apie savo zmona nei vaikus, is vis mes apie seima nekalbedavome, na tiesa jis man tik papasakodavo apie savo sunu, tiksliau pasidziaugdavo drauge su manimi. Siaip tai jau tavo pasirinkimo laisve, bet as neprasideciau…Neverti vyrai pagarbos, kurie drebdami purvus ant savo zmonu ir seimos, tikisi uzkariauti kitos moters sirdi, o gal tik kuna. Rinkis.

O Tu velgi, juoko forma mestelk: "Taip taip, vienas kita vertinam, abiems gera kartu dirbti ir t.t."

O shiaip tais, as manau jis ne vyras, o tikras kaziolas. Jeigu spjauna i seima ir eina lengviausiu keliu, t.y. na lievo. Pirmiau, galetu su zmona padiskutuoti, pasisneketi ir t.t.