Ar verta pjauti pavaru riciaga?

Ar verta pjauti pavaru riciaga?

2 Phila: labai abejoju ar kazinka pravalius pasgeretu pavaru persijungimas. Kiek zinau kai kuriems modeliukams toks dalykas budingas nuo gimimo, bet apie japonus negirdejau…
/preho/

2 Preho
koks tas puslapis?

Matyt Pribliudu vairuotojam tai zarazna, bo as (91m.2.0i16v4ws) irgi tokia minti gvildenu. jeigu yra ukvatos gali palandzioti Pribliudu puslapyje ir pasiziuret paveiksliuku…
/preho/

patikek manim yra, pvz pas mane. '91prelude Piktas

Taip. Gerai girdejai. Mano cviekui per pastaruosius metus, tai padaryta du kartus. Turiu meistra, kuris ten isrinko tas svirteles, nuvale, surinko atgal ir is naujo viska sutepe. Efektas teigiamas.

M. Šypsena

Turejau auto su gerokai pritrumpinta svirtim…
Pliusas, - trumpesne eiga del ko maziau makaluot reikia, bet deze turi gerai veikt, kitaip gali but sunku perjunginet.
Minusas: reikia priprast, kartais staigiai norint imest atbuline tiksliai nepavyksta, o jei noresi kam duot pavaziuot, ypac kokiai panai, tai turek nervu kai tiksliai nepataikys ir krumpliaraciai subildes, ir dar tavo auto tada i suns dienas isdes…Cha cha Cha cha Cha cha

Pjauk ir negalvok…as savo Hondai ruosiuosi jau antra karta trumpint…tikrai maloniau junginet…Šypsena Jei sunkiai junginejasi tai truputi atleisk varsta kur po riciagu is apacios yra.

Jo shitas dalykas padeda daugumai auto, bo daznai jos buva atviros po kebulu ir visokiu zemiu prirenka. O pjaunant svarbu nepersistengti like me, po to i uzupakalini sunkiai imest eina… Mirkt Taigis pjauk is pradziu maziau, o tai nupjaut daugeu veleu problemu nebus, o dadet buva sunku Šypsena

SIAIP MUMS VYRAMS ILGIS AKTUALUS,BET PJAUTI…

Ir aš jau seniai galvojau apie ričiago pjovimą ir dar čia prisiskaičiau tai paėmiau šiandien ir nupjoviau savo cveko nupjoviau nedaug gal kokius 2cm bet kažkaip žinokit daug maloniau atrodo lyg tvirčiau ir tiksliau jungiasi.

kazkox vaikiskas ysitikinimas, kad bus geriau… Šypsena Atrodys tai faktas kad graziau [na aisku skonio reikals], bet pavaros junginesis kur kas sunkiau. Taigi elementarus fizikos desniai… Pvz.: kuo trumpesnes reples rankenos, tuo sunkiau su jom ka nors nugnybti… Cha cha

sekmes apsipjaustant… Cha cha Cha cha Cha cha

bet uzhtat trumpas reples galima i kishene isidet Cha cha

Breda stumat!
nu gal ir grazhiau atrodys trumpas rychiagas, bet jungineti tikrai bus sunkiau! o jei norit, kad junginetusi lengviau, mazhesne eiga tarp pavaru, tai ne pjaut reikia, o keisti visa svirti. ir kad tas shratas, nezhinau kaip jis vadinasi, butu aukshchiau… nemoku paaishkinti, bandysiu nupieshti:
1 2
| |
| |
| 0
0 |
| |
uzhdejus vietoj 1-os svirties antra, pailgeja petis, shaibos junginejasi daug greichiau ir lengviau… za odno ir sutrumpeja rankena… nors overall svirtis lieka tokio pat ilgio! arba net pailgeja!
atrodo nieko nesumaishaiu- baisiai skubu Aš nekaltasAš nekaltas

Pjauk pjauk - as savo MR2 irgi nusipjoviau - efektas zjb - ir jungiasi tikrai nesunkiaiu - bet tikrai maloniau - ir atrodo tikrai geriau Šypsena

Sunniui pjoviau su lobziku, daug kru6tis teko, per koki 30min. nupjoviau, efektas teigiamas visom prasmem - estetika + funkcionalumas

Jou, pasidarykit kaip duskinas sako - uzsip!sit aukstielninki. Daug smagaus! Cha cha

Pas mane Priblude pritrumpintas-mane veza, tikrai patogu. Tik reikia pjauti is vidurio gabaliuka ir vel suvirint, nes i apacia isplateja riciagas ir neuzmausi rankenos paskui (beto sriegt reiketu) ir nenupjaut per daug, nes paskui oda sunkiai uzsideda.

Taip Šypsena

saldainiukas