Ar verta pasiaukoti dėl draugės?

Ar verta pasiaukoti dėl draugės?Nustebęs

Norėjau bituliukų paklausti Apkabinimas, ar verta pasiaukoti dėl draugės? Turiu omeny, kad jej “nesiaukočiau” tada gal tapčiau laiminga, o tada draugei butu blogai… o jej ash tą laime atiduočiau jai, ji tikriausiai butu labaj laiminga, o man tektų labaj liūdeti… Kaip pasielgti? tai ar verta pasiaukoti del draugės? Nustebęs ačiū…

Širdis

sorry jej buwo tokiu temu… Nežinau

nea baik tu juokus…

1. nea
  2. tokiu temu buvo

as manau, kad nebusit ni vienas laimingas, i nesijausit net, arba abudu arba ni vienas, i kitaip jei myli neimanoma

Ar galėsi būti laiminga jei žinosi, kad kitą tai verčia kentėti? Ir visgi Nekaltas Rūpinkis savim geriau Kietas

aciprashau jej buwo tokiu temu Nežinau

vot tep as manau

nu bet ForgerMe, jej man tajp gajla tos drauges Liūdnas ash bijau… nu bet tu sakaj, kad werta pasiaukoti? nes jej nepasiaukochiau tada kentechiau, kad kenchia drauge? Nustebęs biaju…

neverta. kodel ji tada nesiaukoja?

bet butinaj rejkia pasirinkti Nustebęs

labai neaishkiai parashei situacijaNekaltas

aga, labai neaiski situacija i man…

[quote]smalkė rašė:
neverta. kodel ji tada nesiaukoja?

[/quote]

nznau…NekaltasNežinau nes ji netokia kajp ash… Neash tik noriu gero… bet shejp gal ash pati kalta kad ylindau ne ten kur man rejkia…NekaltasNe bet dabar turiu rinktis ash Nežinau

niu i man vistiek neaisku Šypsena xi

ti tep

darįk taip kad pati geriau jaustumeis

o ji del taves pasiaukotu… ?

neaNe

O kam tau del jos aukotis? gal tas aukojimas net nereikalingas ir beprasmis? siaip situacija labai neaiski Ne is tikruju aukotis verta ar neverta galima tik nuspresti tam tikroje situacijoje: vienoje aukotis verta, kitoje ne. Tarkim, jei tas aukojimas pareikalautu vogti is tevu pinigus, zalotis ar kenkti aplinkiniams, tai tikrai neverta Ne Mirkt galu gale gal yra ir kitokiu problemos sprendimo budu? Laimingas parasyk visa situacija, viskas labai jau neaisku Nekaltas