Ar verta likti Lietuvoje?

Ar verta likti Lietuvoje?

kai paskutinį kartą pasisakiau šitoj temoj buvau žalia studenčiokė. O dabar jau patyrusi motera su normaliu darbu ir Lietuvos mąstais labai geru atlyginimu į rankas. Bet…kai pagalvoju apie nuosavą būstą arba kai pamatau kiek kainuoja vaikiškos prekės drabužėliai, pampersai (moteriški instinktai prasimuša silpnumo akimirkomis) - verkti norisi Žliumbia
o dar ta krizė, iš kurios Lietuva išbris po kokių metelių penkerių ir ką tik išrinktas seimas su aktoriniais ir šou biznio sugebėjimais BaisusIgnoruoju
akys nori nenori krypsta į užsienį. tiesa ne braškių skinti ar konservų pakuoti, o darbo pagal specialybę, už kurį mokama dvigubai daugiau nei mokama lietuvoje ir valiuta eurais Nežinau

Jauniausio amžiaus (nuo 14 iki 24 metų) darbuotojų darbo užmokestis yra mažiausias – 888 litai ApakęsJus pasakykit kokios bl perspektyvos su tokiu atlyginimu ApakęsSakykim Lietuviu pamegtoje Airijoje jaunas zmogus be jokio issilavinimo gauna 80 euru i diena , tai i menesi jo uzdarbis dirbant tik darbo dienom siekia 1600 euru,tai yra 5600 LT Apakęs jezau marija MyliuTai pasakykit brangieji ar neverta begti nx is sitos susiktos Lietuvos, kur jaunimas yra isnaudojamas kaip darbo arklys mokant jam minimuma arba apgailetinus 1000 LT Veee

Dar nepamynejau vieno svarbaus dalyko vienos dienos uzdarbio uztenka apsipirkti maistui visai savaitei, reiskia, kad menesi valgyti be problemu reikia padirbeti 4 dienas Apakęs o visa kita lieka laisvi pinigai jeigu turi kur gyvent, gyvenamas plotas irgi nera brangus Girtas

verta Taipir cia galima suktis Liežuviso ne pustyt padus Mirkt

ne is karto tie pinigeliai pradeda byreti-patikek Mirkt visr gerai, kur musu nera… koki ten darba dirbsi airijoje? braskes rinksi? tuomet sekmes, o as geriau liksiu Lietuvelej ir darysiu karjera Labas

na… gali vasara padirbeti uzhsienyje ir tada grizhti Lietuvon… Jei mokesi prasisukti ir chia gali laukti labai puikus gyvenimas… ash pvz planuoju ishvazhiuot y anglija pastudijuoti, tuo pachiu padirbsiu, bet po to, butinai grishiu Lietuvon… kitur gyvent net negalechiau Nezhodzhiu, mano nuomone Lietuva - gerai Taip Laimingas

O kur čia taip moka tą 1000lt.? Nekaltas Akyse tokio atlyginimo nemačiau Ne600lt.ir STOP !!! Kanda Pavargęs

As ne sakau kad visam laikui palikti Lietuva visgi yra kazkoks keistas rysys kuris vercia cia gryzti… O apie karjeros galimybes Lietuvoje tai nejuokinkit Juokiasi Juokiasi JuokiasiAtrodo kaikurie is jusu pilni jaunatvisko idealizmo Juokiasi

Tai butent 1000Lt cia geriausiu atveju gali gauti, o istikruju tai dazniausiai moka po 600 Lt ir dar i akis sako ,akd daugiau gaut ir nesitykek Ignoruoju

bet kokiu atveju sukimasis cia ne is tolo neprilygsta galimybems kurios atsiveia prasisukus ten Pavargęs

visur gerai kur muusu nera kaip jau cia kazkas minejo. galit vaziuot pas mus liks daugiau darbo vietu Mirkt

va tamstele tu tai tikrai pilnas idealizmo ir tiesa pasakius elementaraus nezinojimo Mirktjei chrenova specialybe pasirinkai arbe truksta intelekto tai dar nereiskia, kad tau vienam taip nesiseka Mirkt man tika pakele alga, po nauju m. dar pakels…tad kalbu ne tusciai…ieskok ir rasi Labas

Lietuvoje negalima daryti karjeros? Brangioji, mokykis, stenkis, ir daug pasieksi. Ar verta likti Lietuvoje? Taip. Visai kitas klausimas, ar verta uždarbiauti užsienyje. Taip. Tikrai nesame ekonomikos lyderiai, visos šalys jomis būti ir negali. Vis dėlto, tos, kurios gali ir yra, savo infrastruktūroje turi gerokai didesnių problemų, nei Seimo narių korupcija.

tai kraukis lagaminą ir čiuožk nx Blogai Dėl tokių kaip tu geda prisipažinti, kad esu lietuvis. Kažkodėl man su tuo bėdų nėra, mokslus baigiau ir dirbu tai, ką mokiausi ir atlyginimu esu patenkinas…

specialybe as pasirnkau pacia perspektyviausia ziurint i perspektyva ateitnaciu 5-10 metu Nekaltas bet man mazai gauti 1500 LT dabar, o ateityje net ir pakilus atliginimui dvigubai, tai ne is tolo neprilygsta vieno menesio atliginimui D.Brtitanijoje as lyginu mazute supranti sita ar ne…ten per menesi gauna 5600 LT cia gi ne is oro paimta o viskas patikrinta per draugus pazystam,us ir gimines ApakęsTik nesakyk kad tu gauni daugiau nei mano ivardinta suma? Juokiasi ir tikrai ilgai negausi tokios sumos, tokia alga artima tik seimo nariams arba zemesnes klases teisininkams… Cha chavienu zodziu esi idealiste, as esu optimistas bet cia noro neturiu likti , gryzti taip as grysiu bet grysiu jau kitas zmogus neatsisakyciau ir antros pilietybes…

Tame ir reikalas… Nežinau Jei Lietuvoje leistų normaliai užsidirbti-niekas ir nelakstytų po tuos užsienius NeAš nesakau-“padoriai”-tai jau būtų SUPER Šypsena,bet nors normaliai,ne tik už butą susimokėt… Pavargęs Nustebęs

Ir kiek gi tu gauni mielas patrijote? Juokiasi

Zinai, uz juru-mariu zuvis yra desra Nekaltas… Kokia dar pasakas esi girdejas - apie septynis nykstukus ir Snieguole, apie Sindbada, ka dar Nekaltas?.. As greiciau uzduociau klausima ,Ar verta begti is Lietuvos?", nes viena karta ant durnumo jau pabandziau, prisiklauses pasaku ir kliedesiu, o dabar jau neturiu tokiu tusciu iliuziju. Kai zmones dirbs LT taip, kaip svetur dirba, tada ir uzdirbs normaliai… Pats esu darbdavys ir zinau, kad ir kiek bekeltum dabartiniams darbuotojams algas, jie nepuls dirbti geriau, nes pas mus dar nera jokios darbo kulturos…

va butetent Gerai