Ar verta keista audi varikli is 2.0 (4cil) i 2.3 (5 cil), jei pastarasis uzkales?
turiu galvoj ar pigiau bus remontuot sena, ar geriau nusipirkti 5 kausu, domina ar daug krahamudiju reiks keist ?
drylio
Kovas 18, 2005, 12:00ryte
patikek,visa vaziuokle(pilnai visa,traversas,suportai,pusasiai ir t.t.)net greiciu deze netiks, neverta ir neapsimoka
hmm jei ten audi b4 ar audi coupe 2.0 litru labai skirsis sakai, suportai tai tie patys eina man rodos
admin:
drylio rašė: patikek,visa vaziuokle(pilnai visa,traversas,suportai,pusasiai ir t.t.)net greiciu deze netiks, neverta ir neapsimoka
halas
Kovas 18, 2005, 12:00ryte
susiremontuosi sena ir toliau ji drosi, vargo nematysi, o jei pasiimsi koki 2.3 tai ka ten zinai kiek dar jam gyvent liko…
faktas kad pats matoriukas ner brangus audi, o 5 kausai mieliau ausei
admin:
halogenas rašė:
> Gramatnas rašė: turiu galvoj ar pigiau bus remontuot sena, ar geriau nusipirkti 5 kausu, domina ar daug krahamudiju reiks keist ?
susiremontuosi sena ir toliau ji drosi, vargo nematysi, o jei pasiimsi koki 2.3 tai ka ten zinai kiek dar jam gyvent liko…
ne tik garsas, maloniau vaziuot su 5 kausu
halas
Kovas 19, 2005, 12:00ryte
admin:
Gramatnas rašė: ne tik garsas, maloniau vaziuot su 5 kausu
> halogenas rašė:
>
> > Gramatnas rašė: faktas kad pats matoriukas ner brangus audi, o 5 kausai mieliau ausei
>
> kas is to garso…
nu nzn… man ir 4 kausu uztenka
pabandyk ubagele su 5 kiausais nieko nebenoresi daugiau
admin:
halogenas rašė:
> Gramatnas rašė: ne tik garsas, maloniau vaziuot su 5 kausu
>
> > halogenas rašė:
> >
> > > Gramatnas rašė: faktas kad pats matoriukas ner brangus audi, o 5 kausai mieliau ausei
> >
> > kas is to garso…
nu nzn… man ir 4 kausu uztenka
voisniz
Gramatnai,tai uzkalei jau? kur tajp sugebejei?
nia ne savo , yra toks variantas su uzkaltu mataru dabar ir svarstau remonto galimybes
drylio
admin:
Gramatnas rašė: hmm jei ten audi b4 ar audi coupe 2.0 litru labai skirsis sakai, suportai tai tie patys eina man rodos
> drylio rašė: patikek,visa vaziuokle(pilnai visa,traversas,suportai,pusasiai ir t.t.)net greiciu deze netiks, neverta ir neapsimoka
4 kauses ir 5kauses visiskai skirtingi agregatai eina,nu amortikai priekiniai lyg tie patys.tuo labiau smegenis ir turesi det nuo 2,3 ir visa ipurskimo sistema ,net ismetimas gali netikt,karoce geriau net nepradeti. jau lengviau turbut 1.8 sena bulkos matara ikist
Bajoras
geriau remontuok senaji, bent zinosi kad suremtavai ir vaziuosi, o pirkdamas kita rizikuoji nusipirkti priesmirtines busenos. Net ir pirkdamas kita as asmeniskai ji pries dedant pasiardyciau, kad nebutu ideta daug darbo ir pinigu be reikalo.
Smertis
admin:
Bajoras2 rašė: geriau remontuok senaji, bent zinosi kad suremtavai ir vaziuosi, o pirkdamas kita rizikuoji nusipirkti priesmirtines busenos. Net ir pirkdamas kita as asmeniskai ji pries dedant pasiardyciau, kad nebutu ideta daug darbo ir pinigu be reikalo.
o dar geriau ir pabandyt…
BizZ_as
pasakysiu tik viena kad tvirtinimo tashkai neatitiks ir tuom baigta shneka