ar verta dirbti besimokant?
ar darbas nekenkia moksluj, o mokslas darbui? ar imanoma wiska suspeti, be zalingu pasekmiu? as pati db sawajtgaly dirbu, kita sawajte irgi dirbsiu, nuo pat pamoku pabajgos iki pat welaus wakaro. kita sawajte turiu daugkontroliniu, bet wistiek manau suspesiu. sawajte darnieko. bet jej rejketu dirbti nuolat? ar apsimoka? ar geriau atsiduoti TIK moksluj arba TIK darbui? pazistu zmogu kuris studijuoja 4 specialybes ir dar dirba naktimis. ar pakenciamas tox gywenimas? gal ir joos panashiaj uzhsiiminejate? wajting for your answers.
Beabejo žmogus kažkiek nuo to ir nukenčia… Visgi stresas,nuovargis ir pan. Tačiau geraj pagalvojus kiekvienam rejkia pinigų,kad ir tam pačiam moksluj išlajkyti.taip kad manau šiuos du dalykus suderinti tikraj įmanoma,tik nereikia persistengt. ~~
4 specialybes studijuoti? Idomu cia Parodyk man ta zmogu
P.S. durna paieska, pats ieskojau, bet tokiu temu tikrai buvo
…jei lengvai susiderina kodel ir ne, bet jei nukencia viena ar kita, geriau pasirinkti moksla …
joa… siajp ish tikruju gera yra uzhsidirbti sawu pinigu ir be to gera zhinoti, kad sunkiaj dirbi ir neshwajstaj lajko weltuj… ir wat
aj ten labaj idomi situoacija man ir pachiaj sunku suprasti… 1 studijuoja normalej, 2 neakiwajzdiniu 3 internetu kazhkajp, 4 taj neprisimenu to zhodzhio… nu krc dar kazhkajp
juokingiausia kad wisos tos specialybes yra wisiskaj skirtingos ir tarpusawyje absoliut nesirisha
aghm neblogas egzempliorius
o jei dar ir moxlo rezultatai gud, tai iswis pagirtina
siaip, manau mokytis ir dirbt, tikrai ne geriausias wariantas
juolab jei darbas nesusijes su specialybe
algebra, nuotolinis vadinasi kur internetu.
o aciu amzhinaj skolinga
dieninės studijos ir darbas Vakarinės ir neakivaizdinės
Paaiškinimo manau net nereikia…
labaj daug darbu kuriuos dyrba zhmones bootent wakare… tokius besimokantys zmones dazniausiai ir dyrba
gryzti is uniwero, dar i darba… aghm
taip ir nebesinori keltis i paskaitas ryte…
so, pamazu ateina minute kai reik rinktis
o jei pasirinkus darba …?apninka abejones
aghm, so darbas ir moxlai = blogis
?
Man rodos, viskas priklauso nuo individualaus zmogaus
imanoma suderinti ir dienines studijas bei darba tik svarbu, kad slankus grafikas butu. ir be abejo, ne pilna darbo diena
nia shiajp nemanau, ash manau kad galima wiska suspeti tik rejkia noro ir walios ir dar a little bit kantrybes
he… vat ir man dabar tas klausimas kaip sopulys… dirbti ar nedirbti (ce panasiai kaip “buti ar nebuti” tik lengvesne stadija)… va jus patarkit darbas labai liuks, ce butu kaip mano karjeros pradzia, bet… jis atimtu beveik visa mano laisvalaiki
o jo studijuojant gi taip norisi turet
bet kartu norisi ir savas kisenes trupuciuka papildyt
zodziu belekas…
daug kas sako neskubet, nes jei ne siemet, tai kitamet tas darbelis bus…bet pinigu tai dabar norisi
as dirbu laisvu grafiku ir mokaus, mokslai kencia… sunku spet…
wat
drauge irgi driba laiswu ir dar namie karts nuo karto, bet wistiek urzgia kad laiko nebelieka… so ar werta
? bent jau pirmuose kursuose
Nesijaudink suspesi…AS dirbu ir mokausi ir visur suspeju…Dar laiko lieka ir laisvalaikiui… Geriau pamastyk…Kurie dabar mokosi bet nedirba…Tai jiems veliau bus sunkiau…Nes dabar kurie dirba ir mokosi tiems velia bus lengviau…Nes jau turesi praktika ir lengviau susirasi darba kai pabaigsi ta ka nori…O tie kurie bus baige bet neturi praktikos jos sunkiau ir priima i darba…Tai va sekmes