ar verta dirbti besimokant?

ar verta dirbti besimokant?

ar darbas nekenkia moksluj, o mokslas darbui? ar imanoma wiska suspeti, be zalingu pasekmiu? as pati db sawajtgaly dirbu, kita sawajte irgi dirbsiu, nuo pat pamoku pabajgos iki pat welaus wakaro. kita sawajte turiu daugkontroliniu, bet wistiek manau suspesiu. sawajte darnieko. bet jej rejketu dirbti nuolat? ar apsimoka? ar geriau atsiduoti TIK moksluj arba TIK darbui? pazistu zmogu kuris studijuoja 4 specialybes ir dar dirba naktimis. ar pakenciamas tox gywenimas? Nekaltasgal ir joos panashiaj uzhsiiminejate? wajting for your answers. Flirtas

Beabejo žmogus kažkiek nuo to ir nukenčia… Visgi stresas,nuovargis ir pan. Tačiau geraj pagalvojus kiekvienam rejkia pinigų,kad ir tam pačiam moksluj išlajkyti.taip kad manau šiuos du dalykus suderinti tikraj įmanoma,tik nereikia persistengt. Žvaigždė~~

4 specialybes studijuoti? Idomu cia Apakęs Parodyk man ta zmogu NekaltasP.S. durna paieska, pats ieskojau, bet tokiu temu tikrai buvo Drovus

…jei lengvai susiderina kodel ir ne, bet jei nukencia viena ar kita, geriau pasirinkti moksla Nekaltas

joa… siajp ish tikruju gera yra uzhsidirbti sawu pinigu Laimingasir be to gera zhinoti, kad sunkiaj dirbi ir neshwajstaj lajko weltuj… ir wat Flirtas

aj ten labaj idomi situoacija Juokiasi man ir pachiaj sunku suprasti… 1 studijuoja normalej, 2 neakiwajzdiniu 3 internetu kazhkajp, 4 taj neprisimenu to zhodzhio… nu krc dar kazhkajp Cha chajuokingiausia kad wisos tos specialybes yra wisiskaj skirtingos ir tarpusawyje absoliut nesirisha Mirkt

aghm Šypsena neblogas egzempliorius Taip Girtaso jei dar ir moxlo rezultatai gud, tai iswis pagirtina Liežuvis Laimingas Kietassiaip, manau mokytis ir dirbt, tikrai ne geriausias wariantas Ne juolab jei darbas nesusijes su specialybe Nekaltas

algebra, nuotolinis vadinasi kur internetu. Cha cha

o aciu Cha cha amzhinaj skolinga Girtas

dieninės studijos ir darbas NeVakarinės ir neakivaizdinės TaipPaaiškinimo manau net nereikia…

labaj daug darbu kuriuos dyrba zhmones bootent wakare… Nekaltas tokius besimokantys zmones dazniausiai ir dyrba

gryzti is uniwero, dar i darba… aghm Pavargęs Nežinautaip ir nebesinori keltis i paskaitas ryte… Girtas Neso, pamazu ateina minute kai reik rinktis Baisuo jei pasirinkus darba …?apninka abejones Angelasaghm, so darbas ir moxlai = blogis Šypsena?

Man rodos, viskas priklauso nuo individualaus zmogaus Drovus

imanoma suderinti ir dienines studijas bei darba Taip tik svarbu, kad slankus grafikas butu. ir be abejo, ne pilna darbo diena Šypsena

nia shiajp nemanau, ash manau kad galima wiska suspeti tik rejkia noro ir walios Mirkt ir dar a little bit kantrybes Laimingas

he… vat ir man dabar tas klausimas kaip sopulys… dirbti ar nedirbti (ce panasiai kaip “buti ar nebuti” tik lengvesne stadija)… va jus patarkit Mirktdarbas labai liuks, ce butu kaip mano karjeros pradzia, bet… jis atimtu beveik visa mano laisvalaiki Nekaltas o jo studijuojant gi taip norisi turet Girtas bet kartu norisi ir savas kisenes trupuciuka papildyt Šypsena zodziu belekas… Nežinau daug kas sako neskubet, nes jei ne siemet, tai kitamet tas darbelis bus…bet pinigu tai dabar norisi Nežinau

as dirbu laisvu grafiku ir mokaus, mokslai kencia… sunku spet… Pavargęs

wat Liūdnas Nekaltas drauge irgi driba laiswu ir dar namie karts nuo karto, bet wistiek urzgia kad laiko nebelieka… so ar werta Šypsena? bent jau pirmuose kursuose Nekaltas

Nesijaudink suspesi…AS dirbu ir mokausi ir visur suspeju…Dar laiko lieka ir laisvalaikiui… Geriau pamastyk…Kurie dabar mokosi bet nedirba…Tai jiems veliau bus sunkiau…Nes dabar kurie dirba ir mokosi tiems velia bus lengviau…Nes jau turesi praktika ir lengviau susirasi darba kai pabaigsi ta ka nori…O tie kurie bus baige bet neturi praktikos jos sunkiau ir priima i darba…Tai va sekmes Apkabinimas