ar verta cia ieskot lynu?

ar verta cia ieskot lynu?

stai tokia vat pakrante Taip dar pora savaiciu ir ten kur matos keli leliju lapai - bus daug… kokiu atstumu nuo meldu ir pan pasirinkt zvejybos vieta lynams? Nekaltas

Silkučiu tai tikrai rastum Mirkt

…gera ganykla karvems Gerai

kokioms dar karvems urode Piktas

koks gylis kur baigiasi nendres?

Alvisk | 06-01 15:23 kokiu atstumu nuo meldu ir pan pasirinkt zvejybos vieta lynams? Iškart ties nendrių linija. Nekaltas

kur nendres baigias kokis 80-100 cm Nekaltas

po liepteliu bandyk

turetu eit tie lynai,bet su jais taip jau yra, kad vietos ezere buna labai panasios, o lynu koncentracija skiriasi.

lydeku ieskok Mirktimk museline, risk zombio strymerius ir ieskok Mirkt

cia Nelynu, cia karsiu nerstavietes Taip Šypsena

siaip tai mes vaikystej lynus kiek prisimenu neblogai gaudydavom ten kur nendres budavo tokios žalios, beveik pirsto storio ir uz ju lelijos, bet ir cia man atrodo turetu but, nors gal tik atrodo, nes senai juos begaudziau.

Deivisga | 06-01 16:52 siaip tai mes vaikystej lynus kiek prisimenu neblogai gaudydavom ten kur nendres budavo tokios žalios, beveik pirsto storio ir uz ju lelijos, bet ir cia man atrodo turetu but, nors gal tik atrodo, nes senai juos begaudziau. Pritariu Deivisga, ir as tokiose vietose gaudydavau lynus, tik tose didelese zolese dazniausiai pasidarydavome takus ir issivalydavome vietas. Bet ir tokioje vieteleje (kaip nuotraukoje) pameginti verta, panasioje aplinkoje esu geruli lyna islupes. Šypsena

esu as irgi prie situ nendriu atsitiktinai ilupes, alia kiek tikslingai bandziau - nepavyko LiūdnasPlintusai - neuzmetu as tu strimeriu su savo koteliu Ne Piktas

Alvisk | 06-01 15:45 kokioms dar karvems urode uz si neapgalvotai grubu issireiskima, siulau, Alviska pasalinti is zidrosios austres klubelio…ignoruoti jo pasisakimus ir trinti nuotraukas… zinos, mlia, gibonas… Cha cha

Juokiasi pasiulymas atmestas Juokiasi

Alvisk | 06-01 19:01 Plintusai - neuzmetu as tu strimeriu su savo koteliu … Cha cha Cha cha ka ce apie strimerius kalbeti, kai pririsus prie jo kotelio net maza marmishkike- kotelis nusvyra… Juokiasi Juokiasi Juokiasi

Perspektyvi vieta lynams. Mesk iskart ten, kur lelijos baigiasi, nes per lelijas gali lyno neistraukt. Ir dar- butina salyga, kad ten dumblo butu. O jei zvejot lelijose, as is senos rusiskos teleskopines buvau ilga graibsta pasidares- pakerti lyna, keli ji i pavirsiu ir iskart i graibsta.

dumblo ten yra ir lynu yra - alia kazko jie manes nemyli Žliumbia