ar verta cia ieskot lynu?
stai tokia vat pakrante dar pora savaiciu ir ten kur matos keli leliju lapai - bus daug… kokiu atstumu nuo meldu ir pan pasirinkt zvejybos vieta lynams?
Silkučiu tai tikrai rastum
…gera ganykla karvems …
kokioms dar karvems urode
koks gylis kur baigiasi nendres?
Alvisk | 06-01 15:23 kokiu atstumu nuo meldu ir pan pasirinkt zvejybos vieta lynams? Iškart ties nendrių linija.
kur nendres baigias kokis 80-100 cm
po liepteliu bandyk
turetu eit tie lynai,bet su jais taip jau yra, kad vietos ezere buna labai panasios, o lynu koncentracija skiriasi.
lydeku ieskok imk museline, risk zombio strymerius ir ieskok
cia lynu, cia karsiu nerstavietes
siaip tai mes vaikystej lynus kiek prisimenu neblogai gaudydavom ten kur nendres budavo tokios žalios, beveik pirsto storio ir uz ju lelijos, bet ir cia man atrodo turetu but, nors gal tik atrodo, nes senai juos begaudziau.
Deivisga | 06-01 16:52 siaip tai mes vaikystej lynus kiek prisimenu neblogai gaudydavom ten kur nendres budavo tokios žalios, beveik pirsto storio ir uz ju lelijos, bet ir cia man atrodo turetu but, nors gal tik atrodo, nes senai juos begaudziau. Pritariu Deivisga, ir as tokiose vietose gaudydavau lynus, tik tose didelese zolese dazniausiai pasidarydavome takus ir issivalydavome vietas. Bet ir tokioje vieteleje (kaip nuotraukoje) pameginti verta, panasioje aplinkoje esu geruli lyna islupes.
esu as irgi prie situ nendriu atsitiktinai ilupes, alia kiek tikslingai bandziau - nepavyko Plintusai - neuzmetu as tu strimeriu su savo koteliu
Alvisk | 06-01 15:45 kokioms dar karvems urode uz si neapgalvotai grubu issireiskima, siulau, Alviska pasalinti is zidrosios austres klubelio…ignoruoti jo pasisakimus ir trinti nuotraukas… zinos, mlia, gibonas…
pasiulymas atmestas
Alvisk | 06-01 19:01 Plintusai - neuzmetu as tu strimeriu su savo koteliu …
ka ce apie strimerius kalbeti, kai pririsus prie jo kotelio net maza marmishkike- kotelis nusvyra…
Perspektyvi vieta lynams. Mesk iskart ten, kur lelijos baigiasi, nes per lelijas gali lyno neistraukt. Ir dar- butina salyga, kad ten dumblo butu. O jei zvejot lelijose, as is senos rusiskos teleskopines buvau ilga graibsta pasidares- pakerti lyna, keli ji i pavirsiu ir iskart i graibsta.
dumblo ten yra ir lynu yra - alia kazko jie manes nemyli