ar vaziuojat kas?
pasalt, nusalt ir pasimust (turejau omeny)
kazkaip du draugeliai isvare slidinet kaip tik… ir paziurejus i oru prognoze tai nera noro
as ir nevarau nors 3 metus is eiles variau, pagert galima si karta ir silumoj pvz pirty su chebra negu prie -20, ir dar penktadieni prasideda kol visi darbus baigs… edituke: ane drylio
tai penktadieni kaip supratau tik 1 ruozas naktinis, as kai nebuves tai varau, nors jo del salcio neaisku ar termosa ar alkoholi , ar termosa alkoholio imt
man tai vis pries akis ta fotke is anu metu,kai 4busimi meningitininkai rally stebi is kubilo
ble tas šaltukas daugelį išbaidys…
hallswinterrally.lt/kaip-tinkamai-apsirengti-halls-winter-r ally-metu/*kepure, bet kokio dizaino *megztinis, su briedzio piesiniu arba be jo
siais metais
vaziuojat tai vaziuojat, o as ant stalo turiu sutarti visa ta ‘‘scenos’’ iranga pravezti… viskas kaip ir butu px, pinigus moka, ale su kuo visa ta suda vezti dar neturiu, o krautis tai ryt blyn… krc winter rallys bus be jokiu scenu kur dainOs, sOks, ir panasiai… as ci nYkalts
Tuoj pappostinsim 15minlt, greit paiaras pasklistu, kad scenos ar apskritai winter rally nebus
^^
domai nzn kokioj rinkoj dirbi, bet ar pastebejei tendencija, kad kiekvienas metais vis prasciau sitoj srity?
kabuki, ‘‘aplamai’’ prasciau, man asmeniskai geriau, bet tai nera kazkokia blt tendencija…
As vaziOju! Px nx nuo vieno ruozo sodyba musu 400m
Keturiom galima parropot bus
Dar i naktini vaziuosiu, gal draiveri koki is musu atrasim
O uz bilietus
mokesiu
tau geriau, bet scena kur blt?
kabuki scena… cia px, kasdieniniai eiliniai nesklandumai paskutine minute rasiu… o jei ne, tokiems atvejams turiu ‘‘savas’’ masinas, kurios pagal sutartis vaziuoja u KM ikaini tik man, tik kad nx minusas butu nexujas jas siusti sitam reikalui… nu bet svarbu nepavesti uzsakovu…