AR vardas ka nors pasako apie zhmogu?

AR vardas ka nors pasako apie zhmogu?

vardu yra labaij daug ir ivairiu, kaip manote ar jie ka nors pasako apie zhmogu?Šypsena

na ir ash manau kad nepasako nieko, na o kitu pavardes tikrai idomios Cha cha

gal truputi, bet kazkokios zymes tikrai nera Cha cha

tikrai nieko nepasako pvz Kostas man pvz atrodo kad turi but storas zmogus, bet buna visokiu

mieloji LSD ! daug ka sako Cha cha reikia tik magija ismanyti Cha chaCha cha tevai kartais pakenkia savo vaikams ,kai durnus vardus sugalvoja .zinau ,kad yra kazkoks rytieciu mokslas apie tai Aš nekaltas nikai manyciau taip pat svarbus ,pvz .jautriems zmonems Cha chaCha cha

man rašė:

tevai kartais pakenkia savo vaikams ,kai durnus vardus sugalvoja .zinau ,kad yra kazkoks rytieciu mokslas apie tai Aš nekaltas

Pas kitajcus yra tokis išmintis:
Jei nori duoti šuniui blogą vardą - geriau jį užmušk

O shape manau, kad vardas ne kaži ką reiškia, nes pvz. mano vardo atsiradimo istorija: tėvas nuėjo į CMB post atšventęs mano pribuvimą į šį pasaulį ir pamiršo, ką buvo išrinkę.

Anyway, vardu aš patenkintas Taurė ir Gėlės patarusiai CMB darbuotojai, tik užsieniečiams tenka shortcutus kurti, bo neišslebizavoja Cha chaCha chaCha cha

nieko tas vardas nepasako…tik jau kai kas minejo…pavarde daug ka pasakoCha chaCha chaCha chaCha chaCha chaCha cha

Vardas viska pasako, jei jus to nesuprantat, tai dar nereiksia, kad to nera. Tevai parenka? kol mazas? tevai isikale viena vardas, o gimsta vaikas, ir kazkodel jam duoda kita… pats ateini, ir kartu atsinesi savo karma, o ji atsispindi ir tavo isvaizdoj ir delnuose ir akyse, ir varde.

Mergaite tai visai faina, cia kaip supratau pasalune?

…nu ale ir mergu grazhumas tam Kaune…

liudna del dziaminio man

Nekalbek, pasalune Gėlė, cia tik poza tokia Laimingas

Bet ziuri tai gi i tave vienas Šypsena

Kaip graziai jie uz rankyciu susikibe MirktAs cia kaip ir “tretij lyshnij”

BUVO LIUKS

ne taip jau liudna Šypsena

…co to ja…co to kamzelka moja…