ar vaikinams patinka keisti sexo vietas...

ar vaikinams patinka keisti sexo vietas…

kaip vaikinai elgiaties jei mergina pasiulo pasimylet, ant falines automobilio sedynes, ar lifte, o gal tiesiog cia pat ant stalo nors uz sienos tevai ziuri tv?TūsasApkabinimas

Net gi labai teigiamai, nes ivairoves lytiniame gyvenime tik stiprina abipusi potrauki! Mirkt Ir ne butinai mergina gali buti inicatore! Taip Iniciatyva gali paimti ir vaikinas! Bet ivairove turi tureti ir tam tikras ribas: vairuojantis vaikinas nelabai tinkamas kaip partneris, taip pat extremalus sexas ant stogo krasto… Apakęs

na man taip yra buve du kartus, pirma karta tai dareme kai tevai ziurejo telika kitam kambary, o antras buvo kavines tualete, poto buvo dar pasiulymu bet as ju atsisakiau. isvada: su mylimu zmogum VISUR IR VISADA
Labas

as tai nelabai extremelas sioje srityje Nekaltas myletis teko ivairiose vietose,bet man nepatinka kai zinai kad gali uztikti Drovus
geriau kokia nuosalesne vietele Nekaltas

pvz. miske po egle?Apkabinimas

ant meshlo kruvos nenori?

Kur nenores, ji ten ir nekaltybe prarado Juokiasi

ji kazhin ar ishvis praradus

Manau, kad taip Taip Sitiek apsiskelbus kaip zinove Kietas

ohohoho,turbut pacios ja ir praradot ant meslo. o gal su meslu?Žliumbia

Dar viena, kuri savo patirti persa kitiems, optimiste Liežuvis

toks jausmas kad pavydas jums bambas ir nekaltybes isgrauze? Žliumbia

kad pasiskelbus taj nereishkia kad praradus nebukit naivus ble

Svarbiausia, kad pas tave nieks neisgrausta Juokiasi geras kompostas pasitaike, laimingai ir baiges, o tai verktum, kad pirmas kartas nepavyko Žliumbia o dabar tai vis dar nori Ignoruoju

jei ir noriu tai ti9krai ne taves… todel tau turetu but nei silta nei saltaBaisu

GeraiTaip

Tik aisq siltu metu laikuŠypsena

Eik tu p.i.d.e.r.a.s.t.k.a. apie kokius norus cia kalbi Veee Tu nesveika?

Man labai patinka keisti sexo vietasJuokiasi (burna-vagina… vagina-burna)TaipGeraiJuokiasi

na va jau ir vaikai pradeda kist nosis anksciau laiko…