Ar vaikinai verkia?

Ar vaikinai verkia?

teko buti… ir man tada buvo jo labai gaila… taciau nesilpnuma jis savo parode, o tik jautruma, kuri as labai vertinu Aš nekaltas

vaikinai irgi zhmonesAš nekaltas…tai verkti yra visai naturalu…ir tai tikrai ne silpnumo pozymis, o jautrumoŠypsenaman jautrus patinka…Liežuvis

tikri vyrai niekada neverkiaMirkt
(mama taip sake)Cha chaCha chaLiūdnaCha cha

gereuses pavyzdysCha cha

kai vaikinas verkia tai parodo tik viena: kad jis yra dar zhmogus ir turi kazhkokius jausmus.
O vaikinai verkia ishtikruju ir nieko nuostabaus tik jie gal truputeli daugiau valdosi negu merginos, o kas nemate verkenchiu vaikinu visi i oro uosta marsh ( 2 autobusas vezha Cha cha)

Yra neverkianciu vaikinu ir ne memaziuau jautriu,jie tiesiog labiau save valdo,bet juos isdauda labai linksma sypsena kai jis turetu verkti jis Cha cha i viskas,o kad merginos ,kad jus zinotumet kaip nefaina kai nori verkt ir zinai kad reikia islaikyt,o laikyt taip skaudu(tiesiogine,fizine prasme),kazkaip ziauriiai gerkle pradeda skaudet

Nemanau kad verkti nera vyriska! Juk visi esame zmones ir turime jausmus.
Pamenu kai skaiciau nuo merginos gauta issiskirimo laiska. Ji skaitant man pradejo riedeti asaros,va taip - Liūdna, nes ta mergina as labai mylejau… Jo, tada man buvo ziauriai graudu, bet kai dabar prisimenu tuos ivykiu tai pradeda imti juokas. Ir siaip is prigimties as esu jautrus zmogus… Cha cha

NU nzn as tai niekad dar nemaciau verkiancio vaikino Šypsena ir pats dar neikad neverkiau Šypsena idomu koks butu vaizdas Šypsena

As verkiu labai retai ir tai tik kas atsitinka blogo.Manau tai naturalu.Neseniai as vos neverkiau kai Anglija gavo nuo brazilu.Tada vos neverkiau,bet cia menkniekisLiūdnaAs esu jautrus zmogu,bet stengiuosi to neparodytiAš nekaltas

Manau, jei vaikinas verkia, tai jis parodo savo nuosirduma, jautruma. O jeigu vaikinas per daug verkia, tai jau nera gerai. Juk, kas per daug, tas nesveika Gėlės

maciau verkianti vaikina… visada galvodavau, kad jis niekada neverkia ir apskritai maniau vaikinui prie panos geriau nezliumbti…
bet buvo taip as buvau labai iskaudinta ir aiskinau jam ka jis man negero padare, o padares jis man blogo buvo daug… ir tada jam pradejo skruostu riedeti asaros… jis suprato visas savo klaidas… o man, kad pamaciau ji toki tikrai nebuvo galvojimas koks jis silpnas… supratau tada, kad jis tikrai visko gailisi…

TEKO BUTI PRIE VERKIANCIO VAIKINO.MIRE JO GERIAUSIAS DRAUGAS.PUIKIAI JI SUPRATAU.NEREIKEJO NE ZODZIO SAKYTI,KAD JAM REIKIA PAGALBOS TAI ISTVERTI…BUVAU SALIA KAI JAM TO REIKEJO…

norit papasakosiu viena atsitikima? Gyveno viena merga. Turejo ji gera berna, apie koki kitos tik svajoti tegalejo… Eme viena karta ir pasake kad meta ji. Tai tas apsiverke jos akivaizdoj. O kita diena eidamas i mokykla ( ir joje) pastebejo, kad visi su juo kazkaip kitaip elgiasi. Pasirodo kad ta merga visiem pasake apie tai kaip jis vakar verke!Liūdna Vargselis! O apie ta merga as visai patyliu!Piktas

aisku verkia…kaip svoguna pjaustoLiūdna

Pirma ir paskutini karta as verkiau 10 metu, tada man tevas pasake, kad jautrumas yra silpnuju savybe, nuo to karto as ir bandau laikytis sio principo, Ir niekad nepraskystiŠypsena

Aisku kad verkia, ka, jie ne zmones? Visada gyvenime pasitaiko sunkiu akimirku…

na nzn del kitu as esu jawtrus zmogus ne kox akmuo kad neverkciau Šypsena pvz dabar nesenai klausiausi tele bim-bam - nakteles ziedai ir istreeshko kelios asaros :`) Liežuvis pliam kokia nuostabi dajna … ir pliam mes niekada nebeboosim maziukai Liūdna

aisku kad verkia yra tokiu kurie daznai verkia ir tokiu kurie ne daznai bet jau kai tikrai blogai as pazystu ir tokiu ir tokiu…

Na is tikruju man dar neteke buti salia verkiancio vaikino.Taciau as esu girdejus, kad vienas vaikinas verke vos ne mano geriausiai draugei ant peties del manes.Ka jus manote apie vaikinus,kurie verkia del merginu?