Ar uztenka panoms vien tik vidinio grozio?
tu ka visai? reikia visko po biskutuliuka! bet tu neliudek isaus ir tavo valanda!!!
va cia tai gerai pasakyta
tikrai is dideles tundros galima padaryti dar ir koki vyra
as labai vertinu tvarkinguma ir shvaruma, negaliu ziureti, kai vaiksto riebalinom galvom ir nuo nutrynimo ir neskalbimo apsmukusiom murzinom kelnem
aishku ziauriai pasakiau, bet kai atsistoja salia vyras ir toks apsmukes ir dar prakaitu nesha, tai …
ka ir bekomentuoti
nors tema buvo ne apie vyrus, bet tas, kas parashyta, liecia ir paneles…
nemanau, kad vyrus trauktu tokios …
aisku, viskas sueina i vaikinus, kokie jie shiokie ir anokie, o mes va pachios pachios pachios
Tikrai yra vyru, kurie vertina ne ishore, o moters ishminti, mokejima gerbti ir myleti kita zhmogu. As negrazhi, bet shalia manes tikrai simpatishkas vyras, kuris myli mane tokia kokia esu.
Cia jau kaip kas supranta ta grozi, kaip kieno akys rodo. Pavyzdziui mano exdraugas mano draugem atrode svelniai tariant neisvaizdus, o man , nors tu mane kirviais kapok, grazus ir tiek. Ir ne todel, kad buvau isimylejus ar susizavejus. Jis ir dabar man labai simpatiskas. Cia jau kuna "permusa" asmenybe… Kaip ten kazkas sake " Intelektas gali buti labai sexualus…"
Negraziu zmoniu nera. Kiekvienas savotiskai grazus. Vienas grazesnis isore, kitas vidumi. Kartais buna labai graziu zmoniu, bet jie neturi atrauklumo. Nesimpatiski. Ir neturi jokio pasisekimo priesingos lyties atzvilgiu. Kiekvienas turi sansa susirasti antra pusyte. O kaip grieztai teskiau savo nuomone.
Fizinis grozis manau daugumai vyru yra pakankamai svarbus. Nes jiems patinka tureti reprezentacines moteris. Bet vien tik grazi moteris, kuri be fiziniu duomenu nieko neturi protingo vyro nenulaikys.
Daugeliu atveju protingi vyrai turi protingas ir simpatiskas zmonas.
Bet kaip ir visur yra isimciu.
Vietoj žodžio "gražus" geriau tiktų "apsileidęs".Pažiūrėkit ,patenka koks slunkius riebaluotais plaukais , prakaitu dvokiančiais marškiniais ar pan. kokiai gerai žiežulai -pedantei į rankas IR IŠKART PASIKEIČIA- pasirodo visai nieko besąs. Arba kitas variantas - pradeda tas "tundra" tave merginti ,ir primetus jo + ir - nusprendi ,kad visai neblogas , o su laiku -net ir gražiausiu pasaulyje tampa.
Laimei, zmoniu skonis skirtingas-ta puikiai pastebim bendraudami su zmonemis: kazkas kazka isimyli, i ka mes net puse akies nepaziuretume, ir atvirksciai. Turiu viena drauge, su kuria musu skoniai neitiketinai skiriasi vyru grozio klausimu ir tai labai puiku: vyrai, kurie zavi viena, yra visiskai neidomus kitai. Tiesiog pritrenkiantis ir tuo paciu nuostabus skirtumas.
Dar pastebejau, kad labai grazus zmones renkasi nebutinai labai grazius partnerius: neretam is ju grozis patampa antraeilis… O stai tie, kurie jo ryskiai stokoja, yra jam itin jautrus.
Uzvakar ziurejau gana faina anglu filma, kuriame buvo sis dialogas: "Buk tikra: ateis diena, kai tave kazkas tikrai isimyles, tavim zavesis, matys, kokia tu nuostabi". "Ar meile akla?" "Ne, ji mato tiesa".
O ka daryti toms, kurioms gamta nedave to isorinio grozio?..
tos, kurios neturi ishorinio grozhio (nors as tikiu, kad kazkokio zhavesio visos turi), reikia susirast vyrus, kurie irgi tokio grozhio neturi
labai paprasta
Grazhios moterys turi visada didesny pasisekima uzh protingas…Esme tame, kad aklu vyru kur kas mazhiau, nei kvailu
tai gaunasi, kad moterims sunkiausia su vyrais kurie ne akli ir ne visai kvaili ?
Ash manau, kad sunkiausia vyrams, kurie ne akli ir ne visaj kvaili. Bet i shita gilintis, cha, nelabai norechiau, kad neapshauktu per dideliu feminizmo toleravimu
tik vidinis ir ishorinis grozis sudaro harmonija, kuria galima zavetis, myleti, trokshti ir gerbti
Ostapai, . Idealu, kai yra viena ir kita, bet vien tik vidinis grozis irgi gerai. Grozis lieka groziu, nuo jo kazkam gera pasidaro.
bet kartu ir sutikim, kad nenoretumete, vyrai, praleisti vakara su pabai pabai protinga baidykle
nors as manau, kad kiekviena save gerbianti ir priziurinti mergina atras ir parodys vyrui ta zhavesi, kuri ji slepia
tik kad ne visos moka tai savyje atrasti ir parodyti ir giliai giliai slepia, ir labai kencia…
toooooooooli grazu ne…bet vien tik isorinio irgi nepakanka
Nu ne - dar ir kitokio grožio reikia !