Ar uzlinks nuo…
…zalio kuro?
100kkm ir vaziuoja
neturėtų
bet vistiek rekomenduočiau košt per moteriškas pėdkelnes
O tai ne zalios TDI eina zaliam kurui?
vakar pripylem pilnŲ bakŲ iki pat kamscio po 1,82lt sulakstem kebabu iki koWno ir rodykle net nenukrito iki pilno bako lygio atzymos
ir jus man yrodykit kad su duja ekonomija didele
nezinojau,kas visiems saliarka po 1.82
kalba kaime zmones, kad nuo zalio kuro greiciau plinka gale sedintys pakeleiviai
zalios saliarkos ekonomija stipriai pamazeja, jeigu parisa mentai Niekad negirdejau legendos, apie kosima per moteriska pedkelne. Juk pedkelne yra labai “kiaura” ir gali isgaudyti tik plika akimi matomas daleles. Priedai paprastai buna nepalyginamai mazesni… Kaip tik kosimas gali pakenkti- dyzelis yra geras nepolinis tirpiklis, tad gali istirpinti pedkelniu dazus ir visokius priedus.
nu saliarka gaut po 1.82 tai tas pats kas teleloto nunest milijona
Tai jei nervinasi, kad pagaus, o jie ne ukininkai, tai gal ir plinka
Girdejot ivykiu, kad gaudo del zalios saliarkos?
kažkodėl dar nemačiau,kad tikrintų lengvasias dėl žalios saliaros Va busikus tai mačiau ir girdėjau
Pildavau tą žalią į peugeot 406, jokių bėdų nebuvo
radviliskyje atstoinike gaudo konkreciai,draugelio furisto 530d tikrino,tik deja pas ji rusiska
doktore, o jei maisytas zalias su degalynes?
Nu krc palyginimui su ta pacia masina su rusiska saliarka vaziuojant kuro reik beveik puse litro daugiau nei zaliukes o antras dalykas kad zaliuke pilama is zmogaus kuris tur kolonke namie plius pilama per papildoma brangu filtra kuris statosi y leika ir per ja leidizama
taip kad tas kuras tikrai subega be priekaistu svarus
Tikrina tikrai. Pats ne kartą esu matęs Suvalkijos laukuose mentus bako skylę uostančius.
kiek girdejau,tai zelionke ilgai laikosi,kazkiek baku reikia isvazineti,bet lengvikes retai tikrina
Nu ok tikrina mane, randa ja o as sakau va vakar draugas vaziavo buvau paskolines o jis ukinkas ir ka? tuo labiau kad ji sunkiai plaunasi tai ir islikus ilgai o as gal nzn kokio jis kuro pyle