Ar turite tikra,geriausia drauga/e?

Ar turite tikra,geriausia drauga/e? Tūsas

Na tikri,geriausi draugai/es gyvenime retai pasitaiko.Bet jeigu ji/ja turi,tai galima kalbetis apsuliuciai apie viska,but atviram ir tai yra smagu…Na as toki drauga turiu, o jus…? Cha chaTūsas???

Apie apsuliuciai viska as nekalbu su nieku,o siaip geru draugu turiu,kurie reikalui esant gali isklausyti ir padeti.

turiu, wawutiaBučkis laabai geras zmogutisLaimingas

zinoma turiu! ir katik is jos grizau…

turiu TaipGėlė jau 3 metai kaip turiu … pasiseke gi man Cha cha

geriausios drauges neturiu, bet turiu 4 nuostabias panikes, su kuriomis apie viska ir pasisnekam Šypsena

turiu net kelias fantastiskas drauges ir drauga…Širdis Širdis Širdis…jau ne vienerius metelius turiu…DRAUGUS su kuriais galiu kalbeti ka panorejusi ,kuriuos myliu ,kurie man tokie brangus kaijp seima Bučkis

uhu, turiu draugaite Šypsena taip jau isejo, kad tevai mus supazindino, kai abi turejom po 2 metukus Laimingas Ankstyvoj vaikystej buvom labai panasios, tad tevai aprengdavo mus vienodais rubais ir atrodydavom kaip dvynukes Drovus kartu zaisdavom,svajodavom…paaugusios kartu vaziuodavom i vasaros stovyklas… Šypsena Keisciausia, kad niekada taip ir nebuvom rimtai susipykusios.Dabar galime atvirai kalbeti apie bet ka Mirkt

NeturiuNekaltas Bet labai noreciau tureti. Noreciau tureti toki drauga, kuris visada mane suprastu. Bet zinau, kad tokio nerasiu. Nes esu man rodos kiek kitoks zmogiukas nei kiti, ir esu l. sunkus vaikas. Sunku su manim draugauti, bendrauti…Tiesiog br… aj nznaw ko pati noriu…

Neturiu.O turejau,ji buvo geriausia mano drauge 7 metus…Nekaltas Bet dabar tokio zmogaus,kuriuo galeciau pasitiketi,neranduNustebęs

nzn ar ji pati geriausia,bet tikrai gera su ja galiu sneket apie viska ka tik noriu visiskai Šypsena

as turiu kelias tokias drauges kurioms tikrai galiu viska issipasakoti. Tos drauges tai kelios mano klasiokes.

Teip,turiu geriausia drauge,su kuria galiu kalbetis apie viska,aisku,jeigu yra toks norasŠypsena,ir be to dar turiu kruva paciu nuostabiausiu draugu MirktMan matyt pasiseke Cha cha

nu jo pacia nuostabiausia…turiu ir dziaugiuos…ji metajs jaunesne mano klasioke bet nevisaj…nes metus buvo ispanijoje taj as su ja tik antrus metus tesimokau,nors jau trecius su ta klase mokaus Liežuvis viska galiu pasakyt ir viska apie ja zinau…dar tik metus pazistu,bet niekad tokios drauges neturejau Šypsena

o as dvi tokias turiu Liežuvis

ash ir dvi Liežuvis

o ash nia…Ne geru draugiu turiu su kuriomis galiu apie daug ka kalbeti…TaipApkabinimas geriausios ne - po paskutines tokios draugistes neesu linkus kuo nors laabaj jaw pasitiketi…NekaltasNe

nzn gal ir turiu bet ash su ja ne apie viska shneku Taip ne todel kad ash ja nepasitikiu o todel kad nenoriu jog kas nors kitas dar zinotu kazka paie mane Taip Liežuvis

Turiu 1 l.gera drauge ir man to uzhtenka…NekaltasLaimingas