ar turite savo IDEALA?
Na pavyzdziui mano idealas aukstas,uzsikociojes blondinas.Toki ir suradau,bet…Jis idealus tik isvaizda
O jus turite ideala ir kox jis?
man mano vaikinas idealas…
jei apie save kaip is isvaizdos tai jenifer lopez
jei apie vaikina tai konkretaus nera tik apibudinti galiu aukstas,gerai sudetas,juodu juodu plauku,rudu akiu ir be galo goro charakterio ir sielos gaila bet idealiu zmoniu nebuna
cia omeny buvo tureta ideali isvaizda kaip supratau
siaip idealo neturiu. bet man grazu tamsiaplaukiai,tamsaus gymio,stiliovi cia aisku daugumai taip grazu
mano tai Lee Ryan’as…idealus bicas
Dievinu blondinus,bet gaila,kad daznai plaukai atitinka prota…
idealas butu…geros sirdutes zmogutis
kad butu koks pamises-metalistas ar pankas,ilgais,tamsiais plaukais,aukstas,ir ispudingu akiu-nesvarbu spalva,svarbiau kad zvilgsnis toks nepamirstamas butu,dar kad grotu gitara,butu svelnus,ir visokeriopai pamises-toks su kuriuo daug beprotybiu galima daryt,ir kad gyventu sia diena. aisku kad nebutu prasigeres ir apyplysusiais rubais
Gal kas pazistat tokiu?
o kalbant apie merginas idealus-tai jenifer lopez ir Dita Von Teese
o as nemegstu blondinu
Neturiu idealo
Kai ji pamatysiu pasakysiu
Blondinai atsiliepkit!!!
Taip turiu
Na mano idealas tamsiaplaukis,tamsaus gymio,raumeningas<bet ne per daug>,nelabai aukstas<apie 1.75>. Cia buvo viskas,kas liecia isvaizda
Man idealas linksmas draugiskas supratingas vaikinas…Na ne is zemuju tamsus…
turiu.
ne neturiu
na jei apie vaikina, tai gal ir turiu… asishku man patinka aukshti, tamsus ir t.t. bet visdelto viska lemia vidus…
o jei apie mano ideala kaip panos, tai tixliai ne, nenoriu but kaip kazkas, tik yra keletas bruozu kuriuos noreciau savyje uzsiugdyti
oj gal bishki ne i tema ash cia