ar turite savo IDEALA?

ar turite savo IDEALA?

Na pavyzdziui mano idealas aukstas,uzsikociojes blondinas.Toki ir suradauFlirtas,bet…Jis idealus tik isvaizdaLiūdnasO jus turite ideala ir kox jis?

man mano vaikinas idealas…Myliu

jei apie save kaip is isvaizdos tai jenifer lopez
jei apie vaikina tai konkretaus nera tik apibudinti galiu aukstas,gerai sudetas,juodu juodu plauku,rudu akiu ir be galo goro charakterio ir sielos gaila bet idealiu zmoniu nebunaNežinau

cia omeny buvo tureta ideali isvaizda kaip supratau
siaip idealo neturiu. bet man grazu tamsiaplaukiai,tamsaus gymio,stiliovi Cha cha cia aisku daugumai taip grazu Šypsena

mano tai Lee Ryan’asCha cha…idealus bicasBučkis

Dievinu blondinusMyliu,bet gaila,kad daznai plaukai atitinka prota…Žliumbia

idealas butu…geros sirdutes zmogutisCha cha

kad butu koks pamises-metalistas ar pankas,ilgais,tamsiais plaukais,aukstas,ir ispudingu akiu-nesvarbu spalva,svarbiau kad zvilgsnis toks nepamirstamas butu,dar kad grotu gitara,butu svelnus,ir visokeriopai pamises-toks su kuriuo daug beprotybiu galima daryt,ir kad gyventu sia diena. aisku kad nebutu prasigeres ir apyplysusiais rubais Šypsena
Gal kas pazistat tokiu? Šypsena
o kalbant apie merginas idealus-tai jenifer lopez ir Dita Von Teese

o as nemegstu blondinuNe

Neturiu idealoNe

Ne

Kai ji pamatysiu pasakysiuMirkt

Blondinai atsiliepkit!!!Bučkis

Taip turiu Liežuvis

Na mano idealas tamsiaplaukis,tamsaus gymio,raumeningas<bet ne per daug>,nelabai aukstas<apie 1.75>. Cia buvo viskas,kas liecia isvaizdaNekaltas

Man idealas linksmas draugiskas supratingas vaikinas…Na ne is zemuju tamsus…

turiu.

ne neturiuŽliumbia

na jei apie vaikina, tai gal ir turiu… Nekaltas asishku man patinka aukshti, tamsus ir t.t. bet visdelto viska lemia vidus…
o jei apie mano ideala kaip panos, tai tixliai ne, nenoriu but kaip kazkas, tik yra keletas bruozu kuriuos noreciau savyje uzsiugdyti Taip

oj gal bishki ne i tema ash cia Nekaltas