Ar turit savo gyvenimo kredo?
Koks yra jusu gyvenimo kredo?
te visad sviecia saule ir lietus liejasi laisvai
niekada nesakyk niekada-n kartų pasiteisino…
nu man tai nepasiteisina
sakiau niekad negyvensiu Vilniuj, pasiteisino, sakiau niekad nedirbsiu vadovaujamo darbo pasiteisino, skaiau niekad nebaigsiu teises pasiteisino
ir n visokiu dalyku
o siaip gyvenimo kredo, kad ir kaip sunku butu rask laiko ir sypsenai vis lengviau gyvent pasidaro
gyvenk taip, kad turetum ka anukam papasakoti
man ir
zinau, Jaucio gywenimo kredo yra “as turiu”. gal ir mano toks
nesigailek to ka padarei, gailekis to ko nepadarei bet nesu garantuota kad to laikausi
o siaip tai megstu: “ka sakau, ta zinau”
" Po trisdešimties metų gailėsies ne tai, ką padarei, bet tai, ko nepadarei. " Patinka man šitas posakis, bet ne visada aš juo naudojuos. ;>
As tai vadovaujuosi tuo, kad neverta zvelgt atgal i praeiti ir gailetis tai, ka blogai padarei, nes gailejimasis ir grauzimasis stabdo zengima i prieki
Viena karta gyvenam…
Ir dar- jei pasitikesi savimi ir truputi pasistengsi, viskas bus kuo puikiausiai…
Gyvent, o ne egzistuot
Nera to blogo, kas neiseitu i gera
visiems neitiksi. stengtis neverta. nuosirdumas - raktas i sekme. tad reikia apsimesti, kad esi nuosirdus. neturek draugu, turek priesus. is priesu bent jau zinai, ko tiketis.
Niekada neziurek i tuos kuriem blogai sekasi ir stengis pasiekti tai ka pasieke tie kurie dabar virsuneje.
Pritariu . Ir dar vienas: Jei kas nors kitas ka nors pasieke, tai kodel as to negaliu pasiekt?
vadovaujuosi tokiu rusisku posakiu - xočes žyt,umei vertetsa
“Aš noriu būt gera”
o kas tas kredo … gal tai kas nors susije su lieknomis moterimis ???