Ar tinka Audi 80 zibintai su posukiais Audi coupe'ui

Ar tinka Audi 80 zibintai su posukiais Audi coupe’ui

Nu ka nenaujiena kad juos vagia tai pavoge ir man , tiksliau islupo be itvirtinimu, nes buvau priverzes netsisukanciais varztais, turguj sake kad tinka nuo bulkos, tai kafdangi pavoge tik desini tai pardaves kairy dar biznis butu nes bulkos komplektas kainuoja apie 120Lt o coupo 250 vienas, be to ju niekur nera

sakychiau, jog netinka…

vagia juos ziauriai Kanda (va draugeliui uzvakar nup!so)

Nu kad lęšinius vagia tai aišku , bet kad coupo (čia tipo kur su posūkio užsilenkimu ir atskiru ilgų žibintu Nekaltas ) … A700

aisku kad tinka l graziai tada cupeske atrodo , dar tinka nuo hiundai lantra zibintai ju tik biski isvaizda kitokia bet taip tai viskas 1prie 1

butent tokius ir p!zd!na

Asilai - ir dar jaučiu su nulaužytom ausim pasiima… Kaušai - tai gal vien del stiklo ima NekaltasA700

jo jo i man nup!se buvo, tai daba ne tai kad neatsisukanciais varztais ip!sau, bet prikniedyjau, karoce norint kronsteinus nulaust reiks sugadint visa korpusa, va tegu dabar p1sasi i paskui pamato ka veltui qurvos tie Piktas, tiesa mano vienas stiklas su skylute ismustas ir epoksidiniais klijais uzklijuota, tai to neeme turbut su stiklo defektais neinama preke Nekaltas

Bjaurybes tie narkomanai, kazkada ieskojau halogenu tai atnese toks ciut gyvas bjaurybe maisa su halogenais ir posukiais ,islupes kazkur, taip imk ir kalk kad neatsikeltu

pas mane kupe irgi ta pati beda, tik nenupiso man o kaip pirkau ant tralo buvo iskeltos faros Šypsena dabar ieskausi ka daryti. stiklai kainuoja po 100lt, bet is Audi Coupe bulkos tikrai nedarysiu…

as pabandysiu sheshtadieni pritaikyt, o ka daryt, bo jau atsibodo nuo kiekvieno signalizacijos pyptelejimo shokinet is lovos, sudesiu ir ramu bus, susidesi kupo faras vel ishlups, paziurekit kiek pardavineja be tvirtinimu faru, Idomu is kur gauta? Kanda Piktas Žliumbia Veee Kiaulė

Tai va puikiausiai uzsidejo bulkos faros su baltais posukiais, faros Bosh posukiai puflo, kaina 128Lt, parduosiu fara pliuso iseis apie 100Lt, ir dar galesiu ramiai miegot, siulau visiem taip padaryt

tai negi dabar reikes ant faros stiklu valstybinius numerius graviruot Apakęso halogenus parduot nes vistiek pavogs Liūdnas

Kazi kaip paskui ishgraviraves technicka praeisi

supyke vagys kad neisidejau 90 faru o susikisai 80 tai jas isdaus ir vis tiek ramiai nemiegosi Juokiasi