Ar tiks sita plokste zaidimamas?

Ar tiks sita plokste zaidimamas?

Pointview Nvidia FX5200 256Mb DDR 128 bits TV+DVI out AGP SVGA retail 329lt ar ka kita pasiulitumet

Tiks bet neilgam- silpna jinai. Imk radeon 9600 Pro ar XT (aisku pataupyt kazkiek reikes) Labas

Ant Pro ar XT minimum dar tiek pat reiketu pridet…Cha cha

connect Radeon 9600xt 622LT http://www.infomega.lt o jei ka tai imk nors gf4ti Šypsena

tesiasi tavo kvailos temos ir klausimai, tau neatrodo, kad firmoi geriau tau patars ir pakonsultuos del plokstes?, ir kokia prasme mest tokia leva plokste, vel po menesio sukursi tema del naujos plokstes pirkimo, nes senoji jau nepaveza nauju zaidimuCha cha

Gix nusisnekejai…
Mano draukas neseniai upgradino kompa, tai jam pasake kad fx 5200 labai gera plokste ir t.t., atseit ir nebrangi ir tempia labai liux. taip kad tau ten firmoj gali ko nori priburt, gerai jis padare kad pasiklausinejo kitu.
as kai kazkada pirkausi gf 2 ti, priestai galvojau imt gx 2 mx 400, man ten ir firmoj sake bus ok, o cia pasiklausiau visi siule imti Titaniuma, poto ir draugu ismananciu paklausinejau irgi ta pati patare…

temos autoriui: mano patarimu taupyk ant radeono ar bent ant gf 4 ti, nes ant sitos praktiskai pinigus ismesi ir nieko gero nebus

nu lyginant su mano geforce 2 mx 400 , tai sita plokste - GeraiGeraiGerai

bet mano geforsas zaidimus dar tempia ir man gerai…Girtas

o kiek mazdaug kartu sita minetoji geforce geresne uz maniske? gal yra mazdaug paskaiciuota? labaj idomu butu suzinoti Taip

gal zinote? Nekaltas

svarbiausia sumenkint tau zmogu, paskaytik atidziau, kalbu apie ateiti o ne apie dabarti. mano draugas irgi gali daug ka sakyti!

shiap matai plokshte nebloga ju pirmtakas ge-force mmx serija siulychiau nusipirkti senesni bet galingesni modeli titanium 128 mb kaina turetu dar mazesne plokshte tikrai geresne jei turi daugiau pinigu gali pirkti radeona 9600 nors as nemegstu radeonu

Siulyciau dasidet ~100LT ir paimt sitokia YUAN Radeon 9600 128MB DDR 128bit AGP8x s-video TV-out(cable incl.), DVI 442.50 LT…

Geriau pasitaupyk dar bapkiu ir paimk RADEON 9600 pro dar gal iseitu ir paturbinti iki r9700…Tada butu tikraiGeraiGerai

Tuoi vaizduske bus brangesne uz visa kompa Cha cha

tix