Ar tikrai su amzium norisi pereiti prie stipresniu gerimu?

Ar tikrai su amzium norisi pereiti prie stipresniu gerimu?

As turiu omenyje, kad pvz kaip man kuo “senyn” tuo labiau traukia prie stipresniu ir alus igauna tik atsipalaidavimo minutes simboli, o kai nori pasvest reikia ko nors stipriau ? O gal as jau visai nuxronejau… Alus

a bbz, siaip su laiku kazkaip prasideda baliuose dzegtines vartojimas, o alus kaip sveciu laukimo priemone (ypac per visokius 50 mecius ir panasiai)… is kitos puses gal cia taupumo sumetimais, alaus reiktu daug daugiau nei degtines Šypsena

na tiesiog as turejau omenyje, kad siaip nebutinai per balius man to alaus maziau norisi, na buna po darbo varai namo ir butelaiti islenki eidamas, bet siaip kai norisi pagert tai ko nors geresnio Šypsena maza to as kazkaip ziuriu geralo kokybe, nes jei shoodas, tai ir pats ryte jausies kaip *****… Juokiasi

na as alaus kaip norejau taip ir noriu o degtines kaip nenorejau taip ir nenoriu Cha cha

O man kaiptik alus dabar geriausias alhoholis palikes, anksciau visokiu vodku samaniu norejau, dabar vien Horno Cha cha

Šiaip tai iš tikro, anksčiau degtinę kažkaip mieliau priimdavau. Dabar ne Ne

Aš irgi anksčiau alaus negėriau išvis NeO degtinės paragavau ankstokai Apakęs O vėliau-pagrinde tik šampanas ir vynas Taip Niam niamDabar atėjo ALAUS ERA Cha cha Laimingas Tūsas

taip hornas yra gerai Taip

hm nu vat man irgi taip buvo Laimingas bet as dabar mieliau nusiperku vakare kokio vyno isgerti ir telika ziurint po truputi isgerti Šypsena as irgi kazkada galvojau: nu viskas tik alus ir nieko daugiau, nes nuo vodzios mane tampo ojojoj… Cha chadeja dabar whiskis su leduku pats tas Šypsenaalus gerai bet po darbo eidamas namo tikrai susimastau kas geiau alus ar kox Gin ar kox sidras Taurė Kietas

kaip sako alus tik B draskimas bet kartais alus geriausias dalykas Gerai Kietas

cia va apie vyna prisiminiau joke`a Cha cha nesenai perejau i bara dirbt a aten vip kompleksai. pasiemiau valgyt jaucio steika ir alaus isipyliau bokaliuka prie pietu, a ateina kitas barmenas ir sako nu laukini jai jau gurmanas daraisi tai alu as isgersiu a prie steiko atnesiau vyno taure Cha cha tai sedziu sandeli valgau steika ir vyna geriu Cha cha negalvojau kad taip gali but Cha cha

kartais Taip

pasensit pamatysit Juokiasi

alus yra gerai Cha cha Juokiasi

tik nereikia padaugint Juokiasi Juokiasi Juokiasi

kai pasensiu as zinau ka as pamatysiu, as klausiu ar kuo senyn tuo “kitonyn” ? Cha cha