ar tikrai pries kaledas reikia su visais susitaikyti ar tai labai svarbu?

ar tikrai pries kaledas reikia su visais susitaikyti ar tai labai svarbu?

Graži

Nesitaikysiu Ignore va jiem…nuo mafijosCha cha Cha cha chachacha ypac Dyjai…Ignore va jai Piktas

manau, cia kiekvieno tikejimas tai…O sakoma yra todel, kad po kaledu naujieji metai, nuo kuriu prasideda viskas sis naujo, bedos, svajones ir pan…Taigis kaledos paskutine svente per kuria reikia susitaikyt, atiduot skolas ir pan…Asmeniskai as panasiai ir darau, nors dazniausiai netycia gauna staip Šypsena

henrietuka…nuo mafijosCha chajooooooo…mafija-siknu mafija

ish kur tu zhinai, gal labai grazhios tos shiknos(tik merginu aisq)…Cha cha

nuo to priklausys gautų dovanų kiekis ir vertė…

xixi…pavarai mergyckaLiežuvis negroideLiežuvis Cha cha Cha cha, nors bleka nesi tokia neima taves…,nors ir manes neCha cha Cha cha Cha cha Cha cha Labai jokinga!

nu siaip manau kad gerai susitaikyti,bet su vienu zmogum tikrai nesitaikysiu-su savo klisha jinai man visas aostogas sugadino,siaip ruosiuosiu ja aplamai labai ilgai ignoruotKietas

nebutinai , o su kuo nori taikytis?

jai esi prietaringa butina Cha cha

na cia ne man reikia taikytisLiežuvisPPPPP bet nesvarbu…ir siknu nemaciau kaip kazkas rase"LiežuvisPPPas ne tokia gasliŠypsena)))))

Ignoreva tau Tadai!
Ignore va tau Antanai!
Ignore va tau Inga!
Ignore va visiems kuriu neapkenciu!
tik su daugeliu manau spesiu susitaikyti PiktasNustebęsAš nekaltasLiūdna

kad as lyg ir nesusipykusi su niekuo Aš nekaltas

o man px siandien su visais susipykauŠypsena

Niu, manaw, kad priesh Kaledas lengviausia tajkytis…Gėlės wisi esma truputi geresni nej paprastaj…Aš nekaltasMirkt Taj kodel nepasinaudoti proga ir nepasakyti kazhkam sorry?ŠypsenaGėlės

tai tave laiko visi dzhumbru Kietas