Ar tikite
Noriu sužinoti jūsų nuomone ar tikite kad yra DIEVAS,artėja Kalėdos,tada susimastai ka gero, ar blogo padarei per šiuos metus.Jaučiuosi kalta dėl kai kuriu savo nuodemiu,į bažnyčia aš neinu,nepasitikiu kunigais.Kaip išvalyti savo sielą,nuo savo nuodemių.
Tau bus atleista, Dukra mano
atleisk sau…ir bus ramu…
ar dar reikia atsakymų ar yra Dievas?
Kaip moko biblija svarbiausia yra galiletis del nuodemiu o ne jas ispazinti tad…nebutina eiti i baznycia kad jas isvalytum O i dieva as netikiu
manau dievo nera!
bet turbut kaledu metas,tai tas laikotarpis kai verta apsvarstyti praejusiu metus,ka padariai gero ir blogo,ir nusistatyti tikslus kitiems metams!
Pas murrr turesi ispirkt savo kaltes… perlais
Labas, Angeleli!
Kaltes jausmas reikalingas ne tam kad stradalintum, o kad neuzmirstum kas dar nesutvarkyta gyvenime. Atsiprasyk ir pamatisi kaip palengves! Atleisk ir kitiems ir SAU (buna sunkiausia).
Kaledos- ne tik Kristaus gymimas, bet ir kiekvieno atgymimas is naujo!!
Sauletos nuotaikos!!
yra kazkas…ka vieni ivardija dievu,kiti dar kaip kitaip…
as tikiu tuo kazkuo…bet to neivardinau dar…
Murr atleisk man visas nuodemes gal tikrai bus lengviau.O jūs nieko nesate tokio padare, kad jaustumėt didele kalte prieš kitus.Aš tikiu kad yra kažkas tokio aukščiau už mus.Kuris nuleme mūsų gyvenimą,ar kentėti ar laimingai gyventi,ir kiek gyventi šitoja varganoje žemelėja.
netikiu, kad yra dievas. na juk negali buti kazkokia egzistuojanti nematoma butybe, kuri kreipia kiekvieno zmogaus gyvenima tikia linkme, kokia jam patinka. Kiekvienas pats savo likimo kalvis.
tikiu i kazka auksciau jei tai galima ivertinti kryptimi aukshciau, zemiau, ie esmes religijos neispazystu nors esu tipo krikshcione priimiaus sakramentus ten kazkokius bobutes ramybiai bet nemanau kad tai turetu isprausti mane i kazkokius remus… jeigu paemus logiskai - negi puse zmonijos yra nusidejelei vien del to kad jie nelaiko karviu sventomis skirtingai nei budistai…negi kita puse yra nusidejelei jei jie valgo kiauliena negi milijonai zmoniu nusideda nes jie mylisi kai tam tikros realigijos kunigams tai uzdrausta? NESAMONE! ? tikejimas negali buti paremtas mesos nevalgymu arba ejimu i baznycia ? kem tie remai? Negi norint apsivalyti siela reikia eiti i ta pastata kuri state tokie pat zmones galbut tikedami kad shitame tipo didingame pastate apsigyvens dievas ? bliamba that ? nesamones jei dievas ir gyvena kazkur tai ji turime suvokti savyje o ne kazhkur…vienu zodziu ne esme kas kaip suranda save bet man tarkim daug lengviau tai padaryti sedeti ant juros, dar geriau ant ezero kranto ir viska apmastyti… tai va manau ir tau nereiketu jaustis kazkam atsakingai uz tai ka padarei ce yra tik tavo vienos reikalas viskas
Tikiu Dievu. Ir nesuprantu, kodel kai kam atrodo, kad Dievas viska zmogaus gyvenime suplanaves ir tt. Is kur ta detrministinio Dievo samprata? TAda gyvenimas is ties eturetu prasmes.
O del sazines apvalymo, tai as manau tam ne vien pas kunigus reikai eiti. Jei tikite DIevu, tai niekas nedraudzia su juo betarpiskai bendrauti. O be to jei mes iskaudinam zmogu tai ar nevertetu to pacio zmogaus atsiprasyti ir kazka gero del jo padaryti?
tikiu i murrr visagali dangaus ir zemes sutvereja…
o jei rimtai tai jei tevai nebutu pakrikstije tikrai nebuciau kataliku, nes istorijos faktai liudija apie daugeli katalikybes klaidu ir nusizengimu zmonijai, kaip pvz kryziaus zygiai,vergystes toleravimas ir t.t… butu galimybe tikrai ispazinciau senoves lieruviu dievus…