Ar tikit magija?

Ar tikit magija?

SveikiLabas
Turiu cia toki klausimeli : Ar tikite magija? Ta prasme visokios runos , kortos , uzkalbejimai , astralines keliones ir t.t.? Jei tikite tai kodel?

idomu butu suzinoti ar tai nors kam nors atrodo realu.

na jeigu as sawo akim pamatyciau kazka kas mane priwerstu pakeist nuomone taj gal kaip nors ir patikeciau, bet siuo metu tikrai netikiu… Gėlė

netikimNekokio welnioKietas

Drivetrain sake :
na jeigu as sawo akim pamatyciau kazka kas mane priwerstu pakeist nuomone taj gal kaip nors ir patikeciau, bet siuo metu tikrai netikiu…

O nemanai kad netikedamas nepamatysi?

Tikiu magiška šikpopieriaus galia.TaipGeraiCha cha

TaipNeTaipNe

Sikpopierius valdo!Šypsena

Ne nu is tikruju tai as tikiu magija , bet tik indenu ir afrikieciu. Siaip tai kazkajp labaj jau netikri man tie visi burtininkai. Ir dar astrologai irgi nieko…Nekaltas

as tikiu bet tik ne i kortas, bet i burimus is rankos ir t.t.

as tai netikejau, kol nesuzinojau kad as baltasis magasBaisu

as tikiu tik dwiem magijos "atstowais"…:
*sapnais…Šypsena
*burima su ziedu…keista, bet wisada parodo teisybe…bent jau man…wisoms mano puskems…ir begalei draugiu…Taipjei kam bus idomu…weliau galesiu parasyti kaip burtis…

Ir kaip gi tais ziedais buriat? As tai siaip pati praktikuoju tai bent jau man tai veikia monetos ir kortos. Bet kad ir teisybe rodo , kaip jaus sakiau burtininku nelaikau zmogaus kuris gali ispranasauti ateiti. Man burtininkas yra tas zmogus , kuris ateiti gali pakeisti , pakoreguoti savo ar kitu naudai.

Nuo neatmenamu laiku zmones jaudina klausimas,o kas gi bus po mirties? Sis klausimas vilioja ir tuo pat metu baugina,kadangi is Anapus dar nieks negrizo ir nepasidalino sia patirtimi…
Va is to ir atsiranda magija-ieskojimas to,ko mes nezinomŽvaigždėŽvaigždėŽvaigždė

arba nori kas nors bapkiu pasidarytCha cha

Nekaltas Netikiu!!!NeNeNe

itikink :]

ir as Ne

kai uzkeiks kokia babelka tai greitai patikesitBaisuCha cha

Truputi tikiu…Nekaltas