Ar tiesa, kad Sony W70,Canon a620,a95,a630,a610......

Ar tiesa, kad Sony W70,Canon a620,a95,a630,a610…

Minima ,kad nuotraukos su šiais foto gaunasi geriausios.Kalba eina apie sk.muilines.KIEK ČIA TIESOS?

Pats sugalvojai. Geriau nekurk fantaziju ir normaliai paklausk…
O kadangi pats sugalvojai, tai geriau turetum zinot kiek ten tiesos Mirkt

Ko rauniesi ,nieko pats nesugalvojau,visuose forumuose,ir tinklapiuose ,ta tema,parodo didžiausią balą tų foto darytų nuotraukų.

Nekurk daugiau atsibodusiu temuLabas Jau pastebejau kad vienas i dauguma tokiu temu atsakineju, kai ne per daug suprantuNežinau
Kreipkis i http://www.biteplius.lt/lt/2forum.showPosts/594259.491-=(1864085395
ir tikiuosi kad sulausi normalios pagalbos Mirkt

Klausyk tu ,kreizi,iš kur toks gudrutis. Tavęs niekas neprašo moralo,Jei esi deletantas,tai ir su savo pamokymais susilaikyk,nelabai treba…

Tu negali tiketis kad save gerbiantis zmogus atsakines i sita tema Juokiasi
Gausi atsakyma “Rinkis pagal isvaizda. Jie visi fotkina vienodai sud.inai”Labas

Arba nieks po sito mano komentaro paprasciausiai neatsakysMirkt

Manau ,kad jaunikaitis(16)darai bereikalingus vyzgus,Man buvo įdomu sužinoti ,ar tie reitingaiir atsiliepimai,reklaminis triukas,ar yra dalis tiesos.Pats turiu Canon 95,tai nuotraukos ,tikrai puikios(NE PROFINIAME LYGMENYJE)Prieš tai buvo Canon A60,A70.Abu puikiai tarnavo.Draugas turi G5 (CANON).,sunku jam su A95 rungtis,geriau niekaip neišspaudžia.

Dziaugetes, kad nors vyresnis esatJuokiasi
Neisizeiskit, nieko asmeniskoDrovus
Blogai supratau, is pradziu galvojau kad rinksites fotoaparata. Na nezinomas informacijos saltinis, tad sunku pasakyt. Visaip gali butiNekaltas
Siaip, komentarai nera patikimas saltinis(per daug asmeniska), o reitingai… Hmm…
Jei turejot omeny koki review, tai bus aprasyti ir kriterijai kur nors. Review juk turi ka nors paskelbti nugaletojuKietas IR nieko labai keisto kad sie fotikai galejo gautiApkabinimas Daugiausiai balu duoda tik geriausiam is “konkurentu”, o ne siaip geram produktui. Ir tai visaip bunaTūsas Kartais ir geriausiam geru balu neduoda…
Cia mano asm. nuomone
Reiktu performuluot klausima, manyciauNekaltas

Kadangi paminėti 5 fotoaparatai, tiesos - visi 20%. Savo kategorijoje lyderis - Canon A610. Kitos kategorijos turi savus lyderius.