Ar tiesa, kad pirmoji meilė "nerūdyja" ?
Ar prisimenat savo pirmaji/pirmaja, as turiu galvoje pirmja meile… ji juk pati nekalciausia ir silciausia… Ar tiesa kad pirmoji meile "nerudyja" kad visada prisiminus ta zmogu norisi grizti pas ji… nors jus abu jau turite antras puses…? Kitas meiles?
As negaliu to jausmo apsakyti, kai pamatai ji, tau sudreba sirdis… ir taip norestusi ji apkabinti pabuciuoti… istarti: "myliu"
Bet vis isgastu isgirsti is jo lupu :"ne"
Ar jums taip buna?
pirma meile nerudija,taciau labai smarkiai kirmyja
Niu gal tau nebuna todel, kad tu vaikinas… Manau vaikinai neturi… kazko tokio, ka turi merginos… Gal but tai galima pavadinti prisirisimu prie zmogaus… ar kazkaip panasiai…
Niu del kirmyjimo tai nezinau
visko buna,pasitaiko…
tu labai klysti,jei galvoji,kad vaikinai neprisirisa prie savo antruju pusiu,uoj kaip klysti…
gaila , bet tikrai pirmoji meile nerudija … kiekviena diena prisimenu Ji nors praejo daug laiko , nors turiu kita , bet negaiu pamirsti To Pirmojo
Niu as nesu tuo isistikinusi, bet man taip atrodo, galbut, ne veinas man vaikinas to neirode… arba jie tesiog nemoka to isreiksti…
Juodoji mirtis… as irgi prisimenu, bent minutele, net budama su kitu…
Man rodos jo niekada nepamirsiu…
O baisiausia tai… kad man tenka ji matyti su kita mergina… bet kartais jo zvilgsnis i mane… man taip perveria sirdi, kad rodos tuoj mirsiu…
Manau jis jaucia ta pati man… bet galbut irgi bijo… bijo isgirsti is manes "ne" gal kasnors zino kokia tarkim uzuomena galima numesti ir is jo reakcijos suzinoti jo jausmus man?
Manau, kad reikia reciau matytis su ex meilemis ir viskas bus gerai, kam save bereikalo erzinti ir beje viskas turi pabaiga
Taip tai iseina, kad nematyciau jo reikia begti is mokyklos…
praeis daugiau laiko ir galvosi kitaip, "ar tiesa, kad pirmoji meile nerudyja" mano atsakymas netiesa.
Pinigaz… visi mes turim savo nuomone… as ir Juodoji mirtis manom kitaip… Neistekejusi… matai dar vienas… vaikinas, kuriam irgi nusispjauti… tai vat ir nezinau… kada mano nuomone apie vaikinus pasikeis
Na man taij ji senaij surudijo
tai gal tai tebuvo susizavejimas
Oi zinok rudyja ir dar kaip.
tai kiek dar metu reiks laukt kol surudys???
rudyja rudyja, mano irgi jau senaj surudyjo
Iskart po issiskyrimo buvo ir tesesi gal pora metu,bet dabar tai jau tikrai ne… Praeina…