Ar tevai kisasi i jusu gyvenima?

Ar tevai kisasi i jusu gyvenima?

Kaip reaguojate? Kaip jie negali suprasti, kad as gyvenu del saves! O ne del ju!

kaip nesupranti kad jie nori tau tik gero ir del to kisasi as ju atsikratau graziuoju paaiskinu kad mano tai bet jei jau per daug tai pasakau nemokinkit manes gyvent geriau paremkit materealiai
arba jus nesakykyt ka man daryt ir as nesakysiu kur jums eitiŠypsena

paprasciausia as isiaiskinau su tevais ko as noriu ish ju ir ishklausiau ko jie nori ish manes ir mes radome kompromisa, manau kad ir tau reiktu paprasciausia pasikalbeti su jeis ir paaishkinti padeti…

dar to betruko? tevai turi kistis kazkiek i jusu gyvenima, jei gyvenat is ju piniguŠypsena jei ne - ko jie gali kistis, net neisivaizduoju. as pas tevus vaziuoju kaip i sveciusŠypsena

dabar jau siek tiek nurimo. Isikovojau sau laisve, ramu gyvenima, idomias studijas… Tiesiog viskam inertingai priesinausi visus 18 savo gyvenimo meteliu, kad devynioliktieji butu tokie, apie kokius as tik svajojau, kokius jau seniai turejo kiti. Jau truputuka daugiau nei metai, kai manes niekas nebemusa, nelaiko uzrakine namuose, kai nereikia atsiskaitineti uz kiekviena savo zingsneli, kai kazkam svarbi mano nuomone, kai pagaliau galiu tureti drauguApakęs kai galiu pasileisti plaukus,pasidazyti blakstienas ir nusilakuoti nagiukusCha cha kai galiu ramiai sau sedeti ir laukti, kol mama pasiilgusi manes atvaziuos pas mane, duos pinigu ir eilini syki atsiprasines verkdama, kad taip mane auklejo… [o teveli senokai bemaciau, bo liepe negristCha cha ] Jei tokia laisves ir ramybes kaina - tebunie.

manau, kad jie teturi teise zinoti, kur ju duodamus pinigus panaudosi,t.y.itikinti juos, kad ne narkotikam, ne cigaretem ar aluiCha cha Bet finansine parama nesuteikia jiems tokios teises kistis i tokius reikalus, kaip kad :ka turi siandien suvalgyti, kaip apsirengti, su kuo draugauti, su kuo ne… vat taip Taip

Mano tėvai kategoriškai nesikiša į mano gyvenimą,ką aš noriu tą darauŠypsena

tevus reik nuo mazens aukletCha cha as saviskius issiauklejau, kartais tik paputojaJuokiasi

mano kartais prisikabina prie manes, kai bloga nuotaika Cha cha o taip tai wiskas Ok buna… nesimaisau po akim, ir wiskas Cha cha Cha cha Cha cha

kishasi ir i mano gywenima.Niekur manes neleidzhia!!! Kanda jei kur ishejnu,taj liepia grisht ne weliau 18h!!! nusishaut man belieka …

Ne tai kad kisasi, bet daznai nori patarti, savo nuomone issakyti ir apsaugoti mane, nuo avantiuru Girtas Anyway, toleruoju, juos, isklausau, bet darau savaip Liežuvis

kas pinigus moka, tas ir pinigus uzsako, o protingi tevai visad bus patariamasis blsas, nes siuo budu galima daugiau pasiekt.
vizgi jie dugiau gyvenimo patirties sukaupe ir ner nei vieno tevo kuris noretu savo atzalai blogo…

Nuz paprasciausiai… Tevai yra tevai. Is tiesu jie kita syk gal per daug roopinas…as del to labai nervindavausi…pykdavau…dabar?:confused:
hehe pasakau tiesiog viska…kur einu, su kuom… man ramu. Nes as zinau kad as niekoi blogo nedarau. ejnu gert…sakau.ejnu gert…grysiu ryte issiblaivesŠypsena
plius
gal tik priziuri del moxlu…ar del mano islaidu…vistiek gyvenu pas juos…nes jie mato kajp pas mane…buna skolu su moxlais…nenori kad as vel parinciausi ir t.t… atrodo kisas…bet i nauda;-)
kol nepasikalbi…tol tikrai sh bus…
pyksites nesuprasit…sauksit viens ant kito. ne i nauda!

Kisasi tiek, kiek reikia: tevas kartais paklausia kaip mokslai ar siaip kas nors Nekaltas o su mama musu santykiai pa kol kas draugiski, tai net nevadinu to kisimosi, daznai pati paklausiu jos patarimo vienu ar kitu atveju Laimingas
zinoma, jei gyventu kartu su manimi ir visiskai nesikistu, tikrai jausciausi Veee lyg jiems nereikalinga, neidomi ir apskritai, kaip suniui penkta koja, nes negana to, gyvenciau ir po ju stogu Baisuir dar visiskai nerupeciau, kaip gyvenu Nekaltas

Juk jie tevai ir jie tai privalo daryti.Kai pati busi mama-suprasi visa tai,o kol kas…!!!