Ar teko \"uzvaziuoti\" i nosi?

Ar teko "uzvaziuoti" i nosi?

Pasidalinkite savo temparamento minusiukais.Šypsena Ar isvede kas nors is kantrybes tiek, kad nesusivaldete ir trinktelejote per ausi… ar kita kuno dali?Baisu

i nosi dar niekam nesu dejus, bet siek tiek zemiau teko teko… ir visai neseniai… Nekaltas

ar rankomis ir kojomis zmoniu netrukteliu Ne neestetiska, ir kraujas bega kartais…
bet va liezuviu tai galiu ir uzmust, jei ka… Cha cha

Apakęs Liezuvis, maziausiai, turetu buti kaip plaktukas.Cha cha

Atsirugs tau kada nors tas liezuvis Bjaurusis Diede Šypsena

NIU TEKO PER KICK BOXO TRENIRUOTES Laimingas Cha cha

NA, tik moteriskai …kelis kartus per veida (-us) … Nežinau

Kazkada vaikysteje susipesiau su pussesere, mat nepasidalinome kastuvelio Laimingas Pirmas ir paskutinis mano "musis". Dabar abi prisimename, kaip juoka Juokiasi

yra teke…prisiprashe…Bet aisku,cia irgi nepasiteisinimasBlogai,nes esu baisi karshtakoshe…DrovusNustebęs

ŠypsenaŠypsenaŠypsena nieko cia ypatingo,su sese vaikystej drozdavome viena kita,be gailescio.Dabar ,panasiai ,kaip Rydas -liezuviu, galiu
uzplakti,gana nesunkiai.Idomu,kuris cia mes ,kuri iveiktumeŠypsenaŠypsenaŠypsena

O Denisse,kaip lux!Eikit su Rydu varzybu,ka cia.Pamatytume,kuris kuri…Cha cha

Denise…Cha cha - tau su manimi varzytis tai kaip medu nuogu subinuku kopinet Cha cha Cha cha

Taip Taip Taip

teko Nekaltas

pastoviai bet kiti irgi vaziuoja atgal paskui vaikshtai suluoshintas kaip sako trosas gerai sumushtas zmogus pasikeicia visam gyvenimui

TaipBent jau Vyras tai taip…Nežinau

O paciai teko geriausia drauge patampyti uz plaukuCha cha
Na o vyro nesu nuskriadus ne pristeliu,ne per nosi,ne zemiauNe
Kazkaip smalsu darosi…NekaltasCha chaKoks jausmas uzvosti kumsciu is visu jeguNekaltas

Na, o tu, kad patenkintum savo smalsuma, vozk is visu jegu su kumsciu kam nors i nosi (kaip supyksi, zinoma, nes jegos tuomet padvigubeja).Cha cha Paskui pasidalinsi ispudziais ir pojuciais.Taip

Esu taip trinktelėjusiNustebęs
Jausmo nepamenuNe buvau žiauriai perpykusi,galėjau gauti atgalNekaltasMažai nebūtų pasirodę…
Pakartot nenorėčiauNe

ish pradziu nejauti skausmo viskas zlegsi ir trashkaKanda adrenalinas viska uzvaldo buni kaip dinamitas, be po keliolikos sekundziu ima trukti ATP raumenyse reikia shiek tiek suletinti tempaPavargęs pradedi jausti skausma, krauja atsiranda nuovargis, bet jeigu jau ishjungiaŽliumbia tada lieki invalidas