Ar teko "uzvaziuoti" i nosi?
Pasidalinkite savo temparamento minusiukais. Ar isvede kas nors is kantrybes tiek, kad nesusivaldete ir trinktelejote per ausi… ar kita kuno dali?
i nosi dar niekam nesu dejus, bet siek tiek zemiau teko teko… ir visai neseniai…
ar rankomis ir kojomis zmoniu netrukteliu neestetiska, ir kraujas bega kartais…
bet va liezuviu tai galiu ir uzmust, jei ka…
Liezuvis, maziausiai, turetu buti kaip plaktukas.
Atsirugs tau kada nors tas liezuvis Bjaurusis Diede
NIU TEKO PER KICK BOXO TRENIRUOTES
NA, tik moteriskai …kelis kartus per veida (-us) …
Kazkada vaikysteje susipesiau su pussesere, mat nepasidalinome kastuvelio Pirmas ir paskutinis mano "musis". Dabar abi prisimename, kaip juoka
yra teke…prisiprashe…Bet aisku,cia irgi nepasiteisinimas,nes esu baisi karshtakoshe…
nieko cia ypatingo,su sese vaikystej drozdavome viena kita,be gailescio.Dabar ,panasiai ,kaip Rydas -liezuviu, galiu
uzplakti,gana nesunkiai.Idomu,kuris cia mes ,kuri iveiktume
O Denisse,kaip lux!Eikit su Rydu varzybu,ka cia.Pamatytume,kuris kuri…
Denise… - tau su manimi varzytis tai kaip medu nuogu subinuku kopinet
teko
pastoviai bet kiti irgi vaziuoja atgal paskui vaikshtai suluoshintas kaip sako trosas gerai sumushtas zmogus pasikeicia visam gyvenimui
Bent jau
tai taip…
O paciai teko geriausia drauge patampyti uz plauku
Na o vyro nesu nuskriadus ne pristeliu,ne per nosi,ne zemiau
Kazkaip smalsu darosi…Koks jausmas uzvosti kumsciu is visu jegu
Na, o tu, kad patenkintum savo smalsuma, vozk is visu jegu su kumsciu kam nors i nosi (kaip supyksi, zinoma, nes jegos tuomet padvigubeja). Paskui pasidalinsi ispudziais ir pojuciais.
angeliux1 rašė:
Kazkaip smalsu darosi…Koks jausmas uzvosti kumsciu is visu jegu
Esu taip trinktelėjusi
Jausmo nepamenu buvau žiauriai perpykusi,galėjau gauti atgal
Mažai nebūtų pasirodę…
Pakartot nenorėčiau
ish pradziu nejauti skausmo viskas zlegsi ir trashka adrenalinas viska uzvaldo buni kaip dinamitas, be po keliolikos sekundziu ima trukti ATP raumenyse reikia shiek tiek suletinti tempa
pradedi jausti skausma, krauja atsiranda nuovargis, bet jeigu jau ishjungia
tada lieki invalidas