Ar teko matyti filma \"Bleiro ragana\"

ziurejau antra dali. Nieko geroNeBlogai

Na kaip matau filmas skirtas tik stipriu nervu zmonems… Tikrai persunktos blogos energijos. O gal jis veikia musu pasamone? idomu butu suzinoti jo tikslu poveiki. Gal ji ir pavojinga ziureti?

Kiaulė [mpc]

mačiau…va priminei tu man.nieko ypatingoNe

Aisq galbut si filma galima butu verttinti kaip "tiesiog niekala" bet mano manymu jis tiesiog keistas… Tikrai keistas. Juk tie kas kuria tokius filmus, juk jiems ir kyla tokios idejos. O juk be nieko jos nekyla. Yra kazkokia priezastis.

Kiaulė [mpc]

me too

Maciau abi dalis ir man patiko Taip Man isvis patinka tokie saubo filmukaij Niam niam

Žvaigždė

Hm… butu idomu tave pamatyti. Visgi mergina… ir siaubo filmai… hm. Keista retai kada kuriom patinka. Idomu. Taip

Kiaulė [mpc]

maciau kazkuria dali ir tikrai ne kas… nei ten siaubiakas nei kas… aisku, jei tikint, kad taip atsitiko istikruju gal ir butu idomu ziureti, o dabar… BlogaiBlogaiBlogai nemanau, kad verta ziureti…

Taip tas filmas ir boona geras, kai manai kad tai vyko galbut is tikruju.
O seip tai… nzn vat ji reiktu pasiziuret jums kine… ooo… ne kas. Cha cha

Kiaulė [mpc}

man patiko labiau II dalis, I kazkokia man boring, o antroji jau pritrukia akcija.

Maciau pirmaja dali ir taip nepatiko, kad antrosios net nenorejau ziureti. Gal kino teatre ispudis ir geresnis, bet per video tai visiskas pravalas.Nepatiko ir tiek.

durnas filmas. jokio siaubo neivare, tik su draugais prisijuokemJuokiasiJuokiasiJuokiasi
jei gali neziurek

buvo placiai isreklamuotas,bet nevykes filmasBlogai…pasakos kazkokios…Piktas

Ir jis niekiek nepriverte susimastyti?

Kiaulė [mpc]

…maciau abi dalis… Nekaltas labaj geraz kajp siaubiakas…bet pamacius "skambuty" Apakęs … tej gal nelyginsim…

o ten yra apie ka mastyti??Nekaltas

Celis rašė:

Ir jis niekiek nepriverte susimastyti?

Kiaulė [mpc]

o man patiko abi filmo dalys. del pirmos dalies pasakysiu, kad man kaip tik patiko… kad niekas neaisku: nei kaip, nei kas… pats susikuri savo teorija, ir as UZ tai. ir dar vienas dalykas, kad jame nebuvo HAPPY ENDO… nes tada tikrai butu Blogai. tokio filmo dar nebuvau maciusi… tas ir patiko… tas ir priverte nueiti i antra dali. ir visai nesigailiu… megstu tokios filmus Gerai

Shiajp filmo scenarijus tikraj idomus,bet nepasakeechew kad pats filmas paliko zhiawriaj dideli ispoodi…Nekaltas O antra dalis buwo ejlinis sewbekas…ten taj wisajBlogai

man patiko abi dalysTaipGerai

maciau…