Ar teko Jums dalyvauti televizijos laidose?

Ar teko Jums dalyvauti televizijos laidose?

Noriu sužinoti Jūsų nuomonę, ar televiziją ką nors pakeičia, kai išviešini savo situaciją visai Lietuvai? Ką galvojate apie norą žmonių dalyvauti tokiose laidose, kaip Teismas, TV3 pagalba, Srovės ir pan.

Yra vienas toks gražus ir mielas žodelis : pinigai.
Nors jie tikriausiai tiek nemoka, kad aš telike rodyčiausi.
Todėl ten ir matosi visokios bobutės iš kaimo. Baisu

Nea, man Neteko… Aš nekaltas
Nors, sakyciau, pats musu gyvenimas - puikiausias realybes show, ka ten ta TV studija Cha cha

Mano nuomone, kad į tokias laidas kaip Teismas, TV3pagalba normalūs zmonės Nesikreipia.

Pasakysiu labai rimtai: tai savotiski psichoterapijos seansai tiems zmonems, kurie nori pasiguosti, pasipasakoti, ir kuriems neuztenka, kad isgirstu tik gera drauge ar keletas kaimynu. Laidose dalyvaujantys zmones veliau ziuri i save per TV, stebi laidos kartojimus, tada atslugsta juos kamaves nerimas, slogutis.
Pastebekite - yra kategorija bobuciu ir dieduku, labai megstanciu bendrauti viesajame transporte. Visiems jiems tiesiog truksta aplinkiniu demesio, kaip ir tiems, kurie verziasi i TV.

O aš kreipsiuos i TVpagalba,kad surastų mano kaimynės šuniukams šeiminikus,kitaip jiemsBlogai.
Siūliau visiems,kam galėjau ir jums siūliau,bet…Liūdna

Na, kad kreipiesi šuniukams pagalbos, tai gal ir geraiTaip. Bet, vakar, mačiau TV pagalbos laidą, tai moteris norėjo Petrą susigrąžinti, a tas Neni į tą pusę nežiūri. Tai negi nebuvo galima su juo pasikalbėti be tos laidos. Man tai kvaila, niekada tokiu klausimu nesikreipčiau į TVNe.Už tai ir pagalvojauAš nekaltas, kas tai, ar žmonių kvailumas, ar kažkoks noras, bet kokiais keliais pasiekti savo užsibrėžto tikslo Aš nekaltas

teko, bet tada buvau kvieciamas dalyvauti personaliai ishsakyti savo nuomone, o i masines laidas nejau ir neketinu eiti, nebent i teleloto, bet kad bilietu dabar neperku, tai turbut sansu nerLiūdna

prisimenu kaip vakar…
sedziu, pilki debesys virs manes, cigarete nuo cigaretes prisidegineju, nuobodoka ir lygtai ilgu senu geru laiku, kai beprotiskas isdaigas darydavau. Priseda prie manes jauna zurnaliste(aisku neissidave bjaurybe) klausineja kazka apie seksa, sekso pozas (?) as sakau nuleisiu jai nosi, tekstelejau jai kelias pikantiskas detales savo adresu, sukluso ziurkiskas ausytes pastate, nosyte lyg suri uzuodusi surauke…vat dada man kur mano izvalgumas buvo?..pasiulo susitikti su treciuoju asmeniu, pakalbet (?),atseit ji labai domidsi tokiais dalykais…jaukioje aplinkoje prie alaus bokalo lengva issisneketi, lyg kokia nostalgija seniems nuotykiams, issipasakoju ir dar pagrazinu ner cia ko gedytis,…
Na o paskui prasidejo linksmybes, treciasis asmuo pasiulo prisistatyti, televizines laidos rezisiere, atkakliai siulo sudalyvauti laidoje ir sia istorija papasakoti…atsisakau, aciu dievui, proto juk turiu ir kaip cia laiku jis suveike? malonus, apgailestauju ir viso gero! ciau siurbeles, sau is manes nedarysite! jauciausi didvyriskai! heroiskai tiesiog…
Na malonumai prasidejo veliau…
Po gero menesio uzsimirsusi apie visas negandas, ramiai kiurksojau prie TV ekrano, laida X, sedi kazkokia tai tulpe eteryje ir sventu veidu pasakoja mano pacios istorija, KOSMARAS!
Ir pasakyk tu zmogau su kuo kalbet su kuo ne…tokia tad pamokanti istorija, man tik labai idomu kas ta tulpe is kur ji? kaip ji sugebejo pasakoti viska taip kaip as pati isivaizdavau, lyg kokia tikra siurbele buvo isiusiurbusi i mane, pagavo mano ironija, maniera, zodzius, zinokit toks jausmas lyg as ten sedeciau nuoginciau savo gyvenimo pikantiskas smulkmenas.
Atgarsiai taip pat buvo, nes kaikurie zmones susije su tais ivykais, taip nezymiai pradejo teirautis, ar as kartais neispliurpiau…
Tada jau as pasijutau kaip tulpe…

et nuoskaudai gal po ta bokala Alus
cia nors ne tiesioginis dalyvavimas bet vistiek sakyciau as dalyvavau laidoje, dabar TV3 kanala isjungiu, bijau kaip velnias kryziaus…

Suintrigavai ir palikaiTaip, galėjai parašyti kokioj laidojApakęs? Tikriausiai ne "Šapro"šouCha cha.NesupykLabas

Beje, as pati pries metus dalyvavau, tiesa, ne "Sapro sou", o "VSR kameroje". Buvau "provokatore", kuri isdurinejo Seimo narius Aš nekaltas

Dalyvavau…Tiesa labai ankstyvoj jaunystej Cha cha Laida vadinosi "Dainu dainele" Šypsena

Endendu, solo ar su kitais vaikais? Gal tu buvai ta mergaite, kuri atliko daina "Supynes"? Šypsena

ne, ne sapro ir ne jumoroCha cha

Nia Cha cha Ash soliavau kiek ankschiau Šypsena

Mergičkos…baikit siust mano temoj, kalbamrimtaiŠypsena.

Vadinasi, dar gali ir žurnalistai pasinaudoti žmonių naivumu ir padaryti tipo kaimišką reportažą.Bet tai negi jiems nerūpi, kaip žmogus paskui jausisAš nekaltas

tai cia taip: naivus buna tik kaimieciai, izulus zurnalistai…?
Jei ne siandien tai rytoj kitas papuls ant to kabliuko, dabar zurnalistai kaip sektantai, pamatai mikrofona bek, uzdavineja klausimus: mokekit, kaimieciai bent pasipelnys…zemes ukis atsigaus…suzaliuos bulves…
Liūdna
tik nejuokinga

Zurnalistai beja - seniausios profesijos atstovaiŠypsenaTai ir elgesi panasiai, kaip ir kitos "seniausios profesijos" atstoves.Ar joms rupi kliento jausmai?-nevelnio, svarbu pinigai, na dar sensacija (verta pinigu).Ju izulumas - ju duona.Mes visi dirbam,visi norim valgyti.Na kas galetu pasakyti nors viena profesija, kur pinigai uzdirbami "svariai"?Rimtai pagalvojus nerasite.Liežuvis

Taip kad chebryte, būkim būdrūs, ir nepakliūkim pvz. Bohemai, kuri išdūrinėjo seimūnus Cha cha in akyratį Cha chaCha cha. O jei rimtai, tai tiek, kažko nebeišeina rimtai, mūsiau pervargauLabas