Ar teisingai?

Ar teisingai?

Ne

*In. Su tavim viskas aisku Cha cha. " Gerai" konsultante butum.

Man labiausiai kliuna tie uzlinkimai. Kaip jie glausis prie kamino? Ar bus uzslepti? Ar tekedamas zemyn vanduo neuzbegs uz tu uzlenkimu ir nenubegs jau po stogu?

apacia apskardinimo gera tik svarbu neprasaut del stogo dangos

del uzlekimu tai … kamino sijonas pirma desis po to tik kaminas skardinasi ir pasislepia visi negerumai

is pradziu stogo danga, tada apatine kamino apskardinimo dalis (raudona), kamino apskardinimas (juodas), virsutine dalis (raudona). Svarbu, kad vanduo teketu nuo bet kurios dalies ant zemiau esancios virsaus.

tai kad kamino skarda turėtų būtį virš stogo skardos-nuolydžio kryptimi

Pagal mane kur uz kamino. Nuo kraigo puses, ten kur kamino nugara. Tai tu uzlenkimu nereiktu. nes su jais, nebus kaip nubegti vmndeniui.

va kaip pas mane skardino. Vandens neleidzia. Pirma apskardino kamina, veliau dejo stogo skarda. Apatine sijono skarda paliko iskista virs stogo dangos. Neturiu nuotraukos galutinio nvarianto, jei nepamirsiu, galesiu nufotkinti ir imesti nuotrauka.rytisss.fotopic.net/p47362264.html

apacia gerai,ir sonai geri,o virsus ne.

tarp kitko, skarda tai tik viena dalis, labai svarbu, kad ir plevele butu gerai sudeta, nes po skarda susidaro daug kondensato, kuris veliau gali stipriai gadinti visa reikala.

Tai zinau, kad kepure turi buti su kantais Nekaltas

imeciau fotke ir galutinio varianto:rytisss.fotopic.net/c1427870.html

Na jau aiskiau. Bet kaip matau nuo kamino priekio, sijone nera vandens nubegimo kantu Nekaltas

jei rimtai, tai nesigilinau labai stipriai kaip ten kas konkreciai, bet vanduo tikrai nebega. Ir zinau tiksliai, kad stogdengiai naudojo hermetika. Ir kiek is atsiliepimu girdejau, tai kaminus visiems jie labai gerai sutvarke. Is principo, tai virs kamino nera labai daug stogo ir vandens is virsaus daug nebegs. Dagiau demesi reiketu atkreipti i tai, kad is tiesioginiu krituliu, pvz esant stipriam vejui, nepatektu po skarda. Be to ir vanduo neturetu begti profiliuota skarda i sona, jei jis bega, tai tik tiesiai bangomis.