ar taip buna

ar taip bunaŠypsena

kad ziuredama i viena zmogu,matai ta ,kurio labai pasiilgai Nekaltas

man taip lyg ir nebuna;] bet siaip… ko tik nepasitaiko gyvenime NekaltasTemos pavadinimas nesakyciau, kad labai informatyvus. Šypsena

man būna tik taip, kad vieną žmogų pavadinu kito vardu. T.y. to, kurio pasiilgau.

BlackLiN Žvaigždėnsugalvojau kitokio pavadinimo Negal gali padet Šypsena ??? Nekaltas

aivutia Žvaigždėjo del vardo tai tikrai Taipbet as ziuredama i akis matau kita Šypsena Tūsasas gal durna Šypsena

man irgi dar tokio dalyko kaip ir nera buve… Nekaltas

MindePinde Žvaigždėgal as tikrai nesveika Nekaltas

padeti…;] is ryto?;] /me is lovos issirideno pries 15 min ir dar mastymas sapnu lygyje… Hm… Niu Tau tereikia patikslinti pavadinima, mazdaug “Ar taip buna: ziuredami i viena zmogu matote kita?” ka zinau…;] megink ka nors sugalvot Mirkt~~ nes yra piktu dedziu, kurie vien uz pavadinim uzdeda spyna;D~ (tokiu dedziu 1.5)

kartais buna Cha cha

ne Nekaltas

nebuna

buna buna

Ar buna, kad viena diena ateini ir pamatai, kad iki 18 klube nera idiotishku temu? Man tai nelabai Nekaltas

…pasitaiko, kisha kisha nepataiko…

kad matau ta zmogu kurio pasiilgau kitame tai ne. bet beveik visada kituose bandau pamatyti ji… ;]]

nu ne ;/

reik maziau gert Šypsena

kaip sakoma,jei waidenas - zegnokis Cha cha Juokiasi o temos pavadinima tai galvok kaip informatyvesny perdaryt…

O vienas is piktu dedziu… (0.5 Girtas)