Ar tai tik veizolu dumimas?

Ar tai tik veizolu dumimas? Liūdnas

Tai va… pas mane mokykloj yra tokia tiolka, kuri sako, kad mane Paliubyl Myliu Apakęs… Bet as ja netikiu Ne (ne mane taip lengvai suvedziot…) nes nei karto jos nemaciau (kai einu koridorium, matau tik lubas Gerai), na gal ir maciau… Nekaltas bet bendraut, tai nebendravau Ne… Ji man prisipazino meileje per SMS’a Pavargęs… ir dabar siulo susitikt per pamoka, mergaiciu WC Apakęs sakosi, “Duosianti”, bet taip ir nepasako ka Piktas… as manau, kad ji tik bando veizolus apdumt, nori primusht ir centus atimt Liūdnas… Kaip manot? Drovus (atsakykit, nes man siuo metu patarimas yra svarbus…)

durniau, ji tau vaiką užstatys a po to reikalaus bapkių iš tatos ir mamos (tavo suprantama). Neik Ne bobos Moteris yra blogis Pavargęs

nevykes megdziojimas temos Liežuvis

Lavrynka> B*et, tu klausima matei ar ne??? Piktas

Taip todėl autoriui siūlyčiau baigus šūlią (jei pavyks ir netyčiom nesuvedžios kokia tiolka Pavargęs) užsidaryti vienuolynan, kad tik būt kuo toliau nuo šitų velnio pasiuntinių Angelas

siaubas Pavargęs kokiu tik nera Moteris siais baisiais laikais Liūdnas

666 Šikšnosparnis

Tai gal cia tik kzk lazdavoja tave Šypsena Parodyk tp Ignoruoju ir nkreipk demesio… Mes tokias nesamones vienam savo draugeliui darydavom Cha cha

maciau tavo klausima maciau ir parashiau ka ash manau Cha cha

padaryk ja tulike ir atimk centus tu Taip

Neik Ne bobos Moteris yra blogis Pavargęs Taip Taip Taip Gerai

as irgi tau nepatarciau eit, gal ta pana tik susilazino ir tu tik lazybu objektas Baisu kazkaip man cia ziauru… Pavargęs o gal tave i spastus kokius nors vilioja Mirkt siaip panos tikros gyvates Cha cha pati zn, nes pati esu mergina Laimingas bet be ju negerai Flirtas

toks pasiulymas…nu tik varyk;DDD Pavargęs

Miatka, neteisingai mislyji. Degtinė irgi yra priešas. Mes preišų nebijom, mes su jais kovojam. Gerai Kanda Piktas Niam niam Gerai Taip

Murziau, neaiškink nieko nebaigęs Piktas Su blogiu reikia kovoti, bet gudrumu - o to vyrai niekad neišmoks Liežuvis

aš ne vyras. vietinis veterinarų konsiliumas man ir homoseksualizmą daignozavo… Laimingas

Apakęs Dar geriau Taip Pagal idėją dabar tu subobėjęs turėtum būt, todėl mus, miargas geriau suprasi Apkabinimas Cha cha

Girdeta istorija… Šypsena

Nueik 5 tualetą su draugais Nekaltas Gal atsilaikysit Nekaltas