Ar tai normalu?(smurto link)

Ar tai normalu?(smurto link)

Kartais vaikutį atrodo taip myliu taip, kad norisi įkasti, tik pati gali sprest ar tai tau patinka ir ar tai normalu

Mergyt, pas mane ta pati situacija. Smagus zaidimai su astriais prieskoniasi ilgainiui peraugantys i grubesnius veiksmus. Jis neva juokauja, taciau i baseina vargiai tegaliu nueiti, nes ant kuno lieka nedidukes melynes. Kolkas nemarau tame problemos. Vyro nuomone, tai tik zaidimas is meiles begalines. Tik nezinia, ar tai neperaugs i zaidima su ugnim Nekaltas

ne… anksciau ar veliau bus manau perzengta riba…

Pagyvensi pamatysi.Tu jam taip pat pradek daryt,gal jis nesupranta ka jis daro?

Taip,tai tik aistringi zaidimai,kuriuos vyrai ypac megsta.as tikrai nieko pries neturiu, bet kai juokaujama pernelyg daznai sia tema, ir kai tam tikrus grubius zhestus pastebi ir pasaliniai…plius jis vaikysteje patyre smurta seimoje. tiesiog tos kalbos kartais gasdina ir susimastai ar tai nepereis i kazka daugiau,baisiau.

Stalkeri.visokiu budu yra meilei isreikst…vieniems jie priimtini,suprantami,kitiems-ne.Todel klausiu ka jus manote,ar tai normalu? Man jau ne… Nustebęs

na kam save apgaudinet? tai ka minejai nera meiles israiska. o del atsakymo, tai juk aiskiai pasakiau: ne,tai ner normalu P.S. pati uzsiminei,kad jis patyre smurta vaikystej,kad daznai juokauja sia tema,kad ir paciai jau nemalonu…na gal juokai maskuoja tikrus ketinimus. suprask, as nesu nusistates pries tavo vyra,bet tai ka rasai…man sunku suvokt tai, nes pats taip nesielgiu

nežinau ar tai normalu, bet man nepatiktų jei mano vaikinas dažnai taip juokautų apie smurtą. Kas liečia meilės žaidimus, kartais gal net norisi kad būtų daugiau grubumo, bet tikrai ne dažnai ir tikrai ne per didelio Ne

Tai vava.Daivutia.o kur ta riba.nedaug nuo perdaug?kiekvienam skirtingai…

normalu jei tai abiem normalu Nekaltasbet sakyciau Ne

Juokavimai tai juokavimai, bet kad lieka melynes- tai kazin kas cia normalaus… Man irgi megdavo ikast kartais is tos meiles bekvailiojant… Atpratinau… daznai kartodama kaip man tai nemalonu…

Musa-reskias myli!Dazna fraze na as ir manau kad tai ner normalu,jei vienas jaucia tam tikra diskomforta,o kitas to nesupranta… Kas per daug,tas nesveika.

Na ką aš žinau Nekaltas Tai, kas priimtina man, galbūt visai svetima kitam, arba atvirkščiai. Šiaip smurtas man ne prie širdies Ne Toleruoju tik stipresnius suėmimus, aštresnius įkandimus. (Jokiu būdu ne tokius, kad skaudėtų taip lyg kas pjautų). Viskas turi būti su protu. Neįmanoma apibūdinti kur ta riba. Vyras savo veido išraiška parodyk kada jau per grubu, jei nenustos - gali pradėt pergyvent.

Normalu tai, kas priimtina ABIEM. Jei tau nepatinka, nemalonu, bijai, pakalbek atvirai su Vyras, pasiulyk kitokius budus, parodyk, kad galima ir kitaip isreikst meile Šypsena

pritariu borai…

svelnus sado-mazo normalu Nekaltas

Kartais vaikutį _atrodo taip myliu taip, kad norisi įkasti, tik pati gali sprest ar tai tau patinka ir ar tai normalu_Dabar nebesuprantu- ar cia apie vaikutį- ar apie vaikiną kalbama… Nekaltas

ash irgi nelabai suprantu Nekaltas