Ar tai neištikimybė?

Ar tai neištikimybė?

Ar tai neatleidžiama? Ar tai galima įvertinti kaip išdavystę? Jūs bendraujate su kuo nors virtualiai per internetą… Aš nekaltas

Už tai išviso šaudyti arba ketvirčiuoti reikėtų…Kietas

Aš kabinete bendrauju su kolegėmis. Ar tai aš kiekvieną dieną esu neištikimas?
Kitas klausimas. Kuriam neištikimas?
Reikia gal nusistatyti normas tenkinančias visus supančius tave ir jų neperžengti. Ir kuo mažiau paslapčių. Bet nereikia užmiršti kad dvasinė neištikimybė gali būti skaudesnė už fizinę. Be to kiekvienas žmogus turi savo ribą ir draugas ar partneris privalo ją žinoti.

Tik nenušaukite manęs … Liūdna Liūdna Liūdna

vienam neistikimybe yra tada, kai partneris sokiuose pasoka su kitu Apakęs , o kitam nera neistikimybe kai partneris retkarciais nakvoja svetimoje lovoje Cha cha

neištikimybė…kiekvienas į pasaulį žiūrintis savo akimis šią sąvoką išsiaiškina savaip
kita vertus , ar čia bendraujama tik virtualiai? Šypsena

Siaubas Apakęs, tada mes cia visi neistikimi Liūdna Liūdna Liūdna

. .Labas
Nu nebijok Banana, mes cia greit suveiksim nepersaunama liemene. Nu kad ir pas pasieniecius, jie cia i vakara suaktyveja, buna prisirinke Cha cha
O neistikimybe - tai tiesiog baisu ApakęsApakęsApakęsApakęs, o tuo labiau internetine, chatine Taip ir kitokia .-ine. Nu, bet auksciausia jos pakopa - kabinetine!!! Kazkoks kosmaras!Cha chaCha cha ApakęsCha cha

Tai cia tiems ir aniems… O kaip tau Uncija asmeniskai Cha cha?

bent aš taip nesijaučiu Ne, ir šiaip viskas ok Taip Šypsena

As manau, kad cia gali issakyti savo mintis visai nepazistamiems… Matomai, to negali padaryti su artimais zmonemis…Ir as neistikimybe ivardinciau tik tada , kai atsiduri lovyteje… Labas

oi ne tik ,Banana, būtų viskas labai jau paprasta…

Gal kas nors vakar ziurejote per LNK filma? Ten vyko virtualus pokalbiai, po to susitikimas . Ir tai buvo visai pazistamas asmuo… Baisu

Rokkai, ieskok man liemenes, matau, jau nebeliksiu gyva Liūdna Liūdna Liūdna Liūdna Liūdna Liūdna Liūdna Liūdna

Man atrodo, kad neishtikimybe lovoje-tai tik trumpalaikis kunishkos aistros numalshinimas.Bet jeigu mintys pastoviai uzimtos kazkokia kita moterim-ne manimi-cia tai jau tikrai ne kas…

Aha!!! !!! Lovyteje tai skaitosi taip – Labas . . Cha chaCha chaCha cha
O kaip jei pvz. automobilyje Cha chaCha chaCha cha ???

Va va va as irgi taip manau Cha chaKietasKietasCha cha. Lovyteje tai nieko blogoMirkt. Svarbu rimtai negalvoti KietasKietas apie nauja partneri Cha chaCha chaCha cha

O jeigu as kazkam komplimenta pasakiau (kad ir kolegai), kaip jis sauniai atrodo, tai jau irgi galima izvelgt pirma zingsni link neistikimybes?? Cha cha Cha cha Cha cha

neistikimybe yra tada - kai svetimas vyras uzkariauja tavo , kuna, sirdi, prota ir siela Šypsena jei visu siu 4 pozymiu nera kartu - tai visai padorus ir malonus santykiai- bet jokiu budu ne neistikimybe Šypsena