Ar tai neištikimybė?
Ar tai neatleidžiama? Ar tai galima įvertinti kaip išdavystę? Jūs bendraujate su kuo nors virtualiai per internetą…
Už tai išviso šaudyti arba ketvirčiuoti reikėtų…
Aš kabinete bendrauju su kolegėmis. Ar tai aš kiekvieną dieną esu neištikimas?
Kitas klausimas. Kuriam neištikimas?
Reikia gal nusistatyti normas tenkinančias visus supančius tave ir jų neperžengti. Ir kuo mažiau paslapčių. Bet nereikia užmiršti kad dvasinė neištikimybė gali būti skaudesnė už fizinę. Be to kiekvienas žmogus turi savo ribą ir draugas ar partneris privalo ją žinoti.
Tik nenušaukite manęs …
vienam neistikimybe yra tada, kai partneris sokiuose pasoka su kitu , o kitam nera neistikimybe kai partneris retkarciais nakvoja svetimoje lovoje
neištikimybė…kiekvienas į pasaulį žiūrintis savo akimis šią sąvoką išsiaiškina savaip
kita vertus , ar čia bendraujama tik virtualiai?
Siaubas , tada mes cia visi neistikimi
. .
Nu nebijok Banana, mes cia greit suveiksim nepersaunama liemene. Nu kad ir pas pasieniecius, jie cia i vakara suaktyveja, buna prisirinke
O neistikimybe - tai tiesiog baisu , o tuo labiau internetine, chatine
ir kitokia .-ine. Nu, bet auksciausia jos pakopa - kabinetine!!! Kazkoks kosmaras!
Tai cia tiems ir aniems… O kaip tau Uncija asmeniskai ?
bent aš taip nesijaučiu , ir šiaip viskas ok
As manau, kad cia gali issakyti savo mintis visai nepazistamiems… Matomai, to negali padaryti su artimais zmonemis…Ir as neistikimybe ivardinciau tik tada , kai atsiduri lovyteje…
oi ne tik ,Banana, būtų viskas labai jau paprasta…
Gal kas nors vakar ziurejote per LNK filma? Ten vyko virtualus pokalbiai, po to susitikimas . Ir tai buvo visai pazistamas asmuo…
Rokkai, ieskok man liemenes, matau, jau nebeliksiu gyva
Man atrodo, kad neishtikimybe lovoje-tai tik trumpalaikis kunishkos aistros numalshinimas.Bet jeigu mintys pastoviai uzimtos kazkokia kita moterim-ne manimi-cia tai jau tikrai ne kas…
Aha!!! !!! Lovyteje tai skaitosi taip – . .
O kaip jei pvz. automobilyje ???
Va va va as irgi taip manau . Lovyteje tai nieko blogo
. Svarbu rimtai negalvoti
apie nauja partneri
O jeigu as kazkam komplimenta pasakiau (kad ir kolegai), kaip jis sauniai atrodo, tai jau irgi galima izvelgt pirma zingsni link neistikimybes??
neistikimybe yra tada - kai svetimas vyras uzkariauja tavo , kuna, sirdi, prota ir siela jei visu siu 4 pozymiu nera kartu - tai visai padorus ir malonus santykiai- bet jokiu budu ne neistikimybe