Ar tai blogai? (kad nenoriu matytis su sawo tewu?)

Ar tai blogai? (kad nenoriu matytis su sawo tewu?)

nenori tai nenori…priverst tavęs juk nieks negali…Šypsena
bet ar įsitikinus kad nenori?

na pabandyk nors kartą…
nepatiks,daugiau gi galėsi nesusitikt…Mirkt

o kas kiek laiko susitinkat?Nekaltas
nemanau kad blogai…nėra vadinasi ryšio…užtai ir noro nėra…

As irgi nenoriu matytis su savo tevu… Uzeina jis kartais, bet tik is pareigos su juo bendrauju… Niekada nejauciau, kad jis mano tevas… Tiesiog gyvenom po vienu stogu vyriskos lyties butybe ir tiek. Niekada is jo nesulaukiau nei demesio nei silumos, nesistenge padeti mamai. Nebuvo nei labai blogas, taciau nemokejo su mumis bendrauti…Ir jam niekada nieko nereikejo, rupinosi tik savimi… Todel as ir nenoriu su juo matytis…

na mano situacija kitokia.Tevas jau mires.Bet budama vaiku irgi nenorejau jo matyti.Paaugle is vis grieztai pasakiau kad niekada prie manes nesiartintu.

Aš irgi nenoriu Nekaltas Kažkaip skaudus man mūsų atitolimas, nes pamenu vaikystę:nors tėvai jau buvo išsiskyrę, bet tėvas dažnai aplankydavo, kur nors kartu važiuodavom. Tačiau tarp mūsų neliko bendravimo. Gal todėl, kad jis vis dar mano, kad jei padovanos $ ar dar ką nors, tai yra Gerai Ne, dabar man iš jo to nereikia. Reiktų tik tėvo - dukros ryšio, kurio nėra. Todėl nenoriu su juo susitikti ir vengiu. Tiesa, mano šeimyna bando mane įtikint, kad taip blogai, bet aš savo jausmų pakeist negaliu. Tiesa, dėl to viskarts nuo karto išgyvenu (kartais iki ašarų), po to vėl viskas kaip po seno. Nekaltas

Jei nėra dvasinio ryšio nėra ko savęs prievartauti. Bendrauti tik iš pareigos gali per didž. šventes pasveikinti ir viskas. Mano tėvai išsiskyrę ir savo tėtušio nemačiau gal 7m. bet galva dėl to nei kiek neskauda. Jis manęs neaugino- tai kaip gali vadintis tėvu. jo nebuvo šalia kai buvo reikalingas tiek moraliai, tiek materialiai. Manau, kad jis neturi jokios teisės į mano jausmus ir sąžinę belstis.
Čia turi būti tavo pačios apsisprendimas. Sekmės. Gėlė

Tik ne tai Baisu Man jau geriau šiaip susitikt, nei per šventes, kai sveikina ir kažką padovanoja (materialaus žinoma, ir dažniausiai be idėjos Liūdnas)

cia tavo asmeninis reuikalas. elkis pagal savo sazine.