ar sutinkate su mano nuomone apie mokyklos ziauruma?

ar sutinkate su mano nuomone apie mokyklos ziauruma?

As manau,kad mokykla yra per daug ziaurus dalykas,todel,kad mes 9 menesius mokomes,o atostogaujam tik 3menesius su puse,tikra nesamone.Gaila ,kad atostogos prabega net nespejus mirktelt…NeNeNe

palauk, dirbt pradesi… GeraiPavargęs

Taip. Jeigu bus geras darbas, tai atostogausi tik viena menesi. O jeigu ne toks geras, tai is viso neatostogausi. Va cia tai tikrai ziauru.

Pirmas natūralus klausimas… Kas čia tokio juokingo gvėša??? Manai čia mažai 3.5 mėnesio??? Be to pridėk 3.5 prie 9 gausi 12.5, o metuose kažkaip viso labo tik 12 mėnesių tėra(arba aš kažko nežinau Nekaltas) Be to paskutiniai trys metai mokykloj būna patys geriausi…

Tu kazhko nezhinai… Juokiasi

Joooo… virsvalandziai, labai svarbus kompanijai sveciai butinai atvaziuoja savaitgaliais, o pailset - 28 dienos per metus! Susimastai, kad gyveni tam, kad dirbti, dirbi tam, kad gyventi Žliumbia

metuose 12,5 men JuokiasiJuokiasiJuokiasiJuokiasiJuokiasiJuokiasiJuokiasi oxoxoxoxo zjb Šypsena ne mokykla yra gerai kai nesipeshi su draugais Šypsena

Gali būti Taip Paskutiniu metu aš daug ko nežinau…

Na ką padarysi gyvenimas toks… Aš iš savo patirties kalbėti negaliu, bet va kambariokas tai smagiai dirba… Keliasi 5 ryto varo į darbą aria kaip jautis grižta namo lūžta atsikelia kokią 23.00 pavaikšto pavalgo, tada 1.00 gulasi vėl 5.00 keliasi ir taip 5 dienas per savaitę, ačiū dievui yra savaitgaliai, bo kitu atvėju nekas tesigautų…

A ko su jais peštis??? kam tada priešai reikalingi, jei su draugais mušiesi???

gyvenimas ziaurus

jooo… as mokykla atsimenu kaip nesibaigiancias atostogasCha chaCha chaCha cha

Rugsėjo pirmoji: Taurė(b)Taurė(b)Taurė(b)Taurė(b) Girtas… Lova…
Rugsėjo 8: Taurė(b)Taurė(b) Girtas Parėjau dar kažkaip pats…
Mokytojų diena: Alus direktoriaus kabinete Girtas Gera būt direktoriumi Cha cha
Karnavalas: Vėl Taurė(b)Taurė(b) Girtas Tik, kad senelį šaltį teko vaidinti Kanda Žliumbia
Šimtadienis: Pasityčiojimas iš istorijos mokytojo Taurė(b)Taurė(b), bet pasirodė per maža Nustebęs
Po to studentų susitikimas Girtas
Klasės vakarai Girtas
Paskutinis skambutis Girtas Kryžius…
Konsultacijos (b)
Egzaminai, po jų (b)
Tai kuo ta mokykla žiauri???

Ka tu cia nusisneki, kaip vaiku darzelyje, beja, is kelintos klases esi, kad tiek daug atostogu duodaCha cha?..

eina nx ta suknista mokykla ji mane dabaigs o dar tevai pizi PavargęsPavargęsVeeeVeeeŽliumbiaŽliumbiaŽliumbia nenoriu eiti i mokykla as jos nekenciu ŽliumbiaŽliumbiaŽliumbia fui ten ziauru ir dar ziauriaunekur nera o darbas malonumas per kuri gaunat bapkes va o pasku geriat ir tusus darot va cia cool GeraiGeraiGeraiGerai

Mokykloj ismokau gert ir rookyt, tikrai slyksti vietaTaip

Cha cha

mokykloj buvo nuostabu ka tik pabaigiau nezhinau ar bebus kada nors geriau Nustebęs

o as kazkaip nesiskundziu…man liko dveji metai. tik? ar dar? nezinau. bet man patinka. manau tai priklauso nuo zmogaus poziurio. jei turi daug fainu draugu ten, tai faina (Y) Laimingas

Temos autore septintoke?