ar sutinkate su mano nuomone apie mokyklos ziauruma?
As manau,kad mokykla yra per daug ziaurus dalykas,todel,kad mes 9 menesius mokomes,o atostogaujam tik 3menesius su puse,tikra nesamone.Gaila ,kad atostogos prabega net nespejus mirktelt…
palauk, dirbt pradesi…
Taip. Jeigu bus geras darbas, tai atostogausi tik viena menesi. O jeigu ne toks geras, tai is viso neatostogausi. Va cia tai tikrai ziauru.
Pirmas natūralus klausimas… Kas čia tokio juokingo gvėša Manai čia mažai 3.5 mėnesio
Be to pridėk 3.5 prie 9 gausi 12.5, o metuose kažkaip viso labo tik 12 mėnesių tėra(arba aš kažko nežinau
) Be to paskutiniai trys metai mokykloj būna patys geriausi…
Tu kazhko nezhinai…
Joooo… virsvalandziai, labai svarbus kompanijai sveciai butinai atvaziuoja savaitgaliais, o pailset - 28 dienos per metus! Susimastai, kad gyveni tam, kad dirbti, dirbi tam, kad gyventi
metuose 12,5 men oxoxoxoxo zjb
ne mokykla yra gerai kai nesipeshi su draugais
Psycho rašė:
Tu kazhko nezhinai…
Gali būti Paskutiniu metu aš daug ko nežinau…
Curlygirl rašė:
Joooo… virsvalandziai, labai svarbus kompanijai sveciai butinai atvaziuoja savaitgaliais, o pailset - 28 dienos per metus! Susimastai, kad gyveni tam, kad dirbti, dirbi tam, kad gyventi
Na ką padarysi gyvenimas toks… Aš iš savo patirties kalbėti negaliu, bet va kambariokas tai smagiai dirba… Keliasi 5 ryto varo į darbą aria kaip jautis grižta namo lūžta atsikelia kokią 23.00 pavaikšto pavalgo, tada 1.00 gulasi vėl 5.00 keliasi ir taip 5 dienas per savaitę, ačiū dievui yra savaitgaliai, bo kitu atvėju nekas tesigautų…
Rytis_mitkus rašė:
metuose 12,5 menoxoxoxoxo zjb
ne mokykla yra gerai kai nesipeshi su draugais
A ko su jais peštis kam tada priešai reikalingi, jei su draugais mušiesi
gyvenimas ziaurus
Psycho rašė:
palauk, dirbt pradesi…
jooo… as mokykla atsimenu kaip nesibaigiancias atostogas
Pezalas rašė:
jooo… as mokykla atsimenu kaip nesibaigiancias atostogas
Rugsėjo pirmoji: (b)
(b)
(b)
(b)
… Lova…
Rugsėjo 8: (b)
(b)
Parėjau dar kažkaip pats…
Mokytojų diena: Alus direktoriaus kabinete Gera būt direktoriumi
Karnavalas: Vėl (b)
(b)
Tik, kad senelį šaltį teko vaidinti
Šimtadienis: Pasityčiojimas iš istorijos mokytojo (b)
(b), bet pasirodė per maža
Po to studentų susitikimas
Klasės vakarai
Paskutinis skambutis Kryžius…
Konsultacijos (b)
Egzaminai, po jų (b)
Tai kuo ta mokykla žiauri
viktulka rašė:
As manau,kad mokykla yra per daug ziaurus dalykas,todel,kad mes 9 menesius mokomes,o atostogaujam tik 3menesius su puse,tikra nesamone.Gaila ,kad atostogos prabega net nespejus mirktelt…
Ka tu cia nusisneki, kaip vaiku darzelyje, beja, is kelintos klases esi, kad tiek daug atostogu duoda?..
eina nx ta suknista mokykla ji mane dabaigs o dar tevai pizi nenoriu eiti i mokykla as jos nekenciu
fui ten ziauru ir dar ziauriaunekur nera o darbas malonumas per kuri gaunat bapkes va o pasku geriat ir tusus darot va cia cool
Mokykloj ismokau gert ir rookyt, tikrai slyksti vieta
mokykloj buvo nuostabu ka tik pabaigiau nezhinau ar bebus kada nors geriau
o as kazkaip nesiskundziu…man liko dveji metai. tik? ar dar? nezinau. bet man patinka. manau tai priklauso nuo zmogaus poziurio. jei turi daug fainu draugu ten, tai faina (Y)
Temos autore septintoke?