Ar sutampa nuomones?

Ar sutampa nuomones?

ar jusu ir tevu bei draugu muzikos skoniai sutampa…kokia tay muzika beja?

Aišku, kad nesutampa Juokiasi Negali gi visiems tas pats patikti Nekaltas Nors yra keletas draugų, kurių muzikinis skonis beveik toks pats kaip ir mano Niam niam O tėvų… Tikrai ne Juokiasi Nors keletas mano mėgstamų grupių dainų mamai patinka Cha cha Taigi sutampa tik truputį Cha cha

tada noreciau paklaust kokia muzika klausai? ir kokia muzika nepatinka tevams?

man vat labai patinka muzika, kuria klauso mano tetis(Scorpions, Nazareth, Kiss ir pan.)

Tėtė klauso radiocentrą,o aš jo nekenčiu nes labai jau suprestėjo,o aš klausau EHR.Bet pvz mama mano tai EVANESCENCE (kai tenka važiuoti tik mum dviese)mielai klauso ir dar niūniuja Juokiasi

Šypsena

Yra kelios grupelės ar dainininkai, kurie patinka ir man, ir mano tėvams. Likę kokie 98% mano klausomos muzikos nepatinka mano tėvams.

Kai kurių mano draugų ir mano tėčio muzikiniai skoniai sutampa su mano.Draugai mėgsta gothic/symphonic rock, tėtis mėgsta classic rock. Gerai

nu as is sawo seimos vienintelis tokia muzika megstu, kokia klausau… KoRn, Slipknot ir pan…

mano ir tecio kartais sutrampa Cha cha pwz del MM. Bet jis klauso lb ivairia muzika Nustebęsnuo Zvagulio iki Mansono Nežinautai vat kiekvieno muzikinis skonis lb individualus Girtas

nemanau kad nors vieno is cia sutampa tevu ir ju skonis o draugu daug maz vienodas skonis

Blogiausia, kad mano su kambarioke skonis nesutampa. Ji nekenčia Die Toten Hosen. Gerai dar, kad Industrial muziką toleruoja. Šiuo metu klausosi popso labai garsiai, o man bjauru Liūdnas.

mano skonis muzikos sutampa tik su draugais…tevai prisiverčia klausyt manosios kai reikia, bet pirmenybę teikia Lengvam LT popsui;/ taip kad męs dėl šito dalyko dažnai nesutariam. ačiū šventiesiems turiu savo kambarį ir galiu klausyt ko noriu.

mano mamai scooteris patinka Juokiasi

kai kada sutampa Taip

mano draugaim patinka… tevam ne ;]

mano tevu nuomones su mano visiskaj nesutampa tevas dar px jis muzikos is vis nelabal nu bet mama tik mango ir haiduci Baisu nekenciu tik geraj kad mano tevaj prie kompo nieko nesupranta taj kaj nori paklausyt tenka mano dajnas klausyt Šypsena Cha cha Juokiasi

oj, toli gražu, nesutampa dar ir kaip. ;//

As klausau rocka … del muzikos stiliaus , tai su draugais sutampa… bet tik skiriasi klausomos grupes …MANO: Indochine , Depeche Mode , Mylene Farmer , Camouflage Niam niam