Ar sugebetumet nuslopinti zmogishkus jausmus?!

Ar sugebetumet nuslopinti zmogishkus jausmus?!

ta prasme meile,baime,geda,sazine,uzuojauta,?

Gal ir sugebeciau bet per didelius vargus

taip stengiuos ir manau daznai pavyksta!
nes gyvenime daznai nevienas su tuom susidurem!

reikia tik ryzto ir noro turet Nekaltas

ypac taj padeda sutaupyti nerwus,bei pratesti gywenimo trukme,tajpogi ishlikti jaunam,nes nerwaj kenkia groziuj,kiek zinau.ash kaj kuriuos jausmus nuslopinau,dabar lengwiau gywenti

Subjektyvu. Karta beslopindama jausmus labai suklaidinau viena man brangu zmogu…man tai liabai "atsirugo"… Ne nepritariu… Beje, ir psichologai pastebi, kad nieko nelopinantys (na, tokie ,kur iskart jei kas nepatinka pasako),turi maziau problemu sveikatos, bei psichikos… tai wa. Šypsena

Ne

nesuprantu kaip galima nuslopint tokius jausmus Ne cia gi prigimty yra …

na tarp savu tai ir nereikia manau slopinti (na kartais)Šypsena
o siaip prie setimu manau reikia ir privaloma!
ypac darbe ar siaip kokiam dalykinem pokalbyje Nekaltas

norint galima visko ismokti Nekaltas
man tai tenka gan daznai daryti,nevisada lengva,bet imanoma Šypsena

Galeciau, bo labai kieta Moteris esu Kietas

na Shirshe77 tikiu Cha cha
tavo kietumu nekarta teko isitikint Cha cha

beja kaip ten pas jumi orelis?
speju irgis sluksciai slape Cha cha

NE-visgi zmogus esu
Kietas

gal ir galima ismokt,bet manau kad visiskai ju nenuslopinsi,tik uzgniausi savy ir nerodysi ju kitiems,bet tai vercia kenteti Nežinau

Cha chaCha chaCha cha

Aciu, katuli Apkabinimas

[quote]beja kaip ten pas jumi orelis?
speju irgis sluksciai slape Cha cha

[/quote]

Nea - labai Gerai oras Mirkt Pats tas, vejelis tik i vakara, dienom saulute Šypsena

ash kaikuriuos jausmus pamyniau ne lajkinaj,o pastowiai!gal kas nesupras,taciau manau taj priklauso nuo zmogaus charakterio bej jo suwokimo i gywenima,taj pat nuo ishgywenimu!Kartajs zmogu taj priwercia padaryti aplinka bei jos dalywiai(supantys zmones)

as tau galiu pasakyti daug pavyzdziu ir manau nevienas susiduriam kasdien su emociju slopinimu,tai privercia gyvenimas ir to neisvengsi! Nekaltas

man teko nuslopinti savo uzsispyrima. Šypsena Manau cia pirmagymiu beda… Šypsena

Nea - labai Gerai oras Mirkt Pats tas, vejelis tik i vakara, dienom saulute Šypsena

[/quote]

blemba fainiai pas jumi!
o cia Lietuva - cia lietus lyja!
jau uzkniso Baisu
reiks emigruot Cha cha

Labas

Hm… paprastai stengiuosi neslepti savo jausmu… Nekaltas Geriau srebti kose del savo tiesaus poziurio ar posakio nei meluoti, issisukineti, nutyleti,nesakyti tiesos…Man tai visiskai ne prie sirdies… Ne
O kalbant apie mylimus Myliu zmogeliukus: jei slepi jausmus nuo zmogaus kuri myli prisimink kad bet kuri diena gali buti paskutine…Tau …jam… ar visam pasauliui… Apkabinimas