ypac taj padeda sutaupyti nerwus,bei pratesti gywenimo trukme,tajpogi ishlikti jaunam,nes nerwaj kenkia groziuj,kiek zinau.ash kaj kuriuos jausmus nuslopinau,dabar lengwiau gywenti
Subjektyvu. Karta beslopindama jausmus labai suklaidinau viena man brangu zmogu…man tai liabai "atsirugo"… nepritariu… Beje, ir psichologai pastebi, kad nieko nelopinantys (na, tokie ,kur iskart jei kas nepatinka pasako),turi maziau problemu sveikatos, bei psichikos… tai wa.
ash kaikuriuos jausmus pamyniau ne lajkinaj,o pastowiai!gal kas nesupras,taciau manau taj priklauso nuo zmogaus charakterio bej jo suwokimo i gywenima,taj pat nuo ishgywenimu!Kartajs zmogu taj priwercia padaryti aplinka bei jos dalywiai(supantys zmones)
Hm… paprastai stengiuosi neslepti savo jausmu… Geriau srebti kose del savo tiesaus poziurio ar posakio nei meluoti, issisukineti, nutyleti,nesakyti tiesos…Man tai visiskai ne prie sirdies…
O kalbant apie mylimus zmogeliukus: jei slepi jausmus nuo zmogaus kuri myli prisimink kad bet kuri diena gali buti paskutine…Tau …jam… ar visam pasauliui…