Ar suduotum merginai?!..
Viens,
gali skustis ir verkslenti kiek nori ( as kaip matai, jau kaip reikiant isijauciau) , bet va keletas mano pazistamu net didziuojasi jei susimusa, mol as tikras vyras…ir vaiksto po to su fingalais
Nesuprantu!
Viens
Uoj koks krutumas tavo…kas negaves?..idomu tu bachuras ar pana? Jai bachuras tai tau dar toli iki supratimo ka reiskia musti moteri.Tu dar tada paaug.Nes matau tau vienodai vyras ir moteris.Pastatai vienas prie kito ir tau jie vienodi.Gali moterys su Tamashuto Kashato RINGE…xi xi (nezinau ar gerai parasiau) vienodai dauzyti snukius ir lauzyti kaulus.
O jai pana…tai tau gal patinka kada tave tranko…man tai ne.O jai patinka tai dar tokios reikia pasisaugoti.Nors teko ir su pana susimusti nes ten buvo ne pana, o ,orangutangas".Tai vienu zodziu )Panos mums reikia buti visada pasiruosusioms…ir kartais nebijoti pavirsti bjauriomis panteromis apsaugant save
tai yra savo moteriskuma
Majazinai tokiu dalyku tikrai nesuprantu kaip galima pakelti ranka pries nekalta moteri.As neissivaizduoju kas darosi pas tuos gerenciuosius.Kurie mauke istisas paras ir jiems balti arkliai matosi.Man irgi buvo panasus dalykelis kai prisikabino , bet as viena ir dar pavakare vaziavau pas drauge
Paisrodo jau niekur negalima iseiti vienai.Prikibo vienas neblaivus vyras ir pradejo manesklausineti.Taip isaiskejo, kad tas vyrukas nebuvo tris dienas namie ir nezino kaip gryzti namo, kad jo zmona neisvarytu is namu.
Man eme siutas, kad girtas valkiojasi ir dar teisinasi lyg as buciau psichologe kokia, o dar troleibuseZmoniu buvo nedaug, bet ir tie sypsojosi ka jis ten man priulpe.Jis man vardino visus variantus kaip zmonos atsiprasyti, bet as nei piktybiskai nei ka atsakiau,pirmiausia reikia glvoti ka darai".As meldzau dieva, kad kuo greiciau butu ta stotele kur man reikia islipti, bet ka jus manot as islipau jis neisleido tada tai galvojau gerai cia nesibaigs pradejo stumdytis
.Nieksas negaliu aisku nenuleidau tada ranku ir as nes gana jau buvo pakeles ranka pries mane
.Laimei is visu keleiviu buvo vienas bachuriukas-kareivelis
Jam labai aciu
…jai ne jis nezinau kur buciau nuvaziavus.
Stazija,
tai, va. Labai kvailai jauciuosi, nereiketu taip sito imti i galva. Nervina, tas faktas, kad jautiesi bejege pries tokius dalykus. Cia galiu kiaukseti i salis kiek noriu, bet tai nieko nepakeis. Reikia tik tiketis, kad gyvenime sutiksiu kuo maziau tokiu zmoniu ir tiek. Tau linkiu to paties
o ir aplamai kumsciais svaidytis
Sieras, nesakau, kad kimba kasdiena, bet kazkodel visa laika pataiko tada, kai maziausiai norisi demesio is salies.
O kas del kaukes, tai as kai susiraukiu, tai ir kaukes nereikia, bet tada visiem butinai reikia pasiteirauti kodel as tokia pikta ir t.t ir pan…
Viens> Kai ilgai pyktis kaupiasi , tai prasiverzti jis gali nebutinai impulsyviai. Gali ilgai galvoj suktis mintis " Duosiu i galva, duosiu…", o galiausiai ir tikrai suduoti. Apie tai ilgai galvota…o po sako, kad tipo netyyycia…
Bet palauk,ka tu darysi jai
tau nores skura nulupti pana?
Sieras,
panasu, kad jie ant paneliu nori treniruotis. Tai nusprendziau, kad reikia pulti pirmai…
O kas del panos, tai eee… net nezinau. Tokiu neteko sutikti. Tektu gintis. Bet ir cia svorio kategorijos gali neatitikti…
Tai yra vienas is pliusu buti pana.
Smugio i tarpkoji galima nesisaugoti,cha cha cha((((((
Jei pasirinks mazyti pistoleta, o ne didziuli revolveri, tai vietos daug tikrai neuzims (nebent rankinukas pirsto dydzio) O pavojinga situacija 90% neiskyla per sekundes dali, tad laiko ginkla paimti i ranka faktiskai visada uztenka (kad ir Majos minetas atvejis). Kitu 10% atveju, kai gresminga situacija iskyla staiga (iejus i laiptine, ar lifta, kitos padidintos rizikos vietos), ginkla reiketu laikyti jau pasiruosus rankoje. Be abejo, visa tai sukelia nepatogumu, reik visa laika buti pasiruosus. Tad jei mergina moka mikliai darbuotis keliais (tam taip pat reikia treniruociu), gal geriau apsieiti ir be ginklo. Asmeniskai man kelia sypsena mintis, kad mergina gales fiziskai pasipriesinti vyrui, nebent ji specialiai tam treniravosi ir jai uzteks drasos durti uzpuolikui pirstu i aki.
Teisingai Maja,inciatyva reik imti
is karto i savo rankas.
Pamacius koki itartina tipa
nelaukti kol gausi i kupra,is
kart tik bac((( jam i tarpkoji
ir tvarka.
Nepataikius galima pasakyti sorry,suklydau…
O tu bicu gatvese kiek?! Jei pradesi visus spardyti…
"Sorry" cia jau nepadetu…
Juokas juokais, bet tikrai daugeliu atveju, kai kas nors prikimba galima ir su sypsena, normaliai pakalbejus issisukti. Bet kai prikimbama su konkreciais ketinimasi jokios kalbos nepadeda…
Nu nesakyk Maja,kad tu blogieciu tiek jau daug.
O jai tau taip daznai maiso gyventi,vaiksciok su kauke.
Pvz:su kriugerio arba teletabio,cia jau nuo nuotaikos.
manau daugelis galetu suduot.
tik pas kiekviena yra skirtinga riba.
kartais pyktis kaupiasi ilgai ir viena diena ishsilieja.
tempiama gumyte visada truksta.
arba staigi reakcija i skausma.
zinoma dar yra nestabilios psichikos asmenu.
beje ‘psichikos nestabilumas’ labai jau neapibrezhtas.
Stogas
Kartais pagalvoju, kad reiketu dujinio. Nes po paskaitu tamsoj per senamiesti, kai tenka grizti visko buna. Bet paprastai apsiribojama zodziais. Gali eiti sau ramiai prisoks koks isgama ir… suknis tau visa gyvenima gali. Musuose dar neiprasta ginkluotis, bent tarp mano pazistamu, bet laikas parodys
Merginos, ginkluotis manau neverta, nes tas zaisliukas nemazai vietos uzima. Taigi ji teks nesiotis rankineje ar panasioje vietoje. Iskilus pavojui labai greitai teks ji istraukti, o tai ilga laika nesitreniravus
sunku padaryti. Siulau viena veiksma - maloni sypsena ir tikslus smugis
keliu i jautriausia vyrams vieta (zemiau juosmens).
Hmmm… taip, bet smugiuoti irgi reikia pasitreniruoti…
turistux rašė:
Vienas solidaus amziaus vyras yra pasakes, kad zmonai reikia duoti i kaulus nors viena karta gyvenime. Tada baigiasi visokie pastumdymai, zyzimai daiktu metymai ir nagu galandimas i Vyro skura. Veliau kai zmonai kyla noras patriuksmaut, pakanka pasiziureti i ja ir seimoje ivyrauja taika ir ramybe.
Tam solidaus amziaus vyriskiui paciam i kaulus reikia duoti… Manau toks poziuris parodo zmogaus tamsuma. Kad ir kaip bebutu gaila, bet is tikruju seniau, ypac kaimuose, buvo "normalu" profilaktiskai padauzyti zmona. Ir moterys taikstesi, nes turedavo tunta vaiku, kuriu maitintojas budavo vyras. Be issilavinimo, pinigu nebuvo kur begti… Kalbejau as kazkada su savo mociute, tai tokiu istoriju pripasakojo… nebuvo ten jokios taikos ir ramybes…
nu zinot cia buvo kalbama apie tokias moteris kurios pacios prasosi. gyvenime maciau daug blogu dalyku. buvo kaimynystoj tokia "porele". tai ta moteris dar jauna, bet kaip ji isgerusi megdavo skandalintis, visokiais keiksmais plusdavosi ant visu ir viso pasaulio, puldavo savo vyra su peiliu ir kitais astriais daiktais, tai tada as laikydavau spygas, kad jos vyrelis jai taip vozteltu kad maza nepasirodytu (tada as dar paauglys buvau dar vaikas)dabar kiek zinau abu sedi.
manau jei kulturinga moteris tai ir negaus nuo savo vyro, nebent jei kvaila buvo ir istekejo uz "kruto", kuris ja laiko veliau siuksle, nors gatveje kaip papuosala tamposi
o siaip esu ir as musesis su mergina bet …
karate treniruotese sparinge, ir netgi kelis gerus gavau i barzda
ir dar viena karta esu sudaves girtai bobai, bet i pasirdzius, nes ji turbut butu nezinau ka sau ir aplinkiniams padariusi, tipo teisuolis buvau, bet man vistiek geda del to. as smerkiu visus debilus, kurie agresyvus ir nesvarbu ar pries moteri kelia ranka ar ne, bet labiausiai nekenciu tu, kurie musa moteris ir vaikus