Ar Sportuojat ?
zinot,geriausias sportas isgert alaus kiek lenda,protarpiais parukant ir ziuret kiek paru sitaip istemsi.
va cia tai sportas,cia tai valia,cia tai istverme…
o sveikata…kiekvienas profesionalus sportas labiau kenkia sveikatai nei padeda…
Na as megstu ir bokalus pakiloti,bet labiau stanga,arba hantelius!Nes kai gatvej uzpuola dazniausiai bokalo su savimi neturiu,na zinoma ir hanteliu nesinesioju,bet apsiginti dazniausiai yra sansu!
As savo figuryte nesiskundziu - perfect!!!
Taciau sportuoju ne del jos ir ne del sveikatos, paprasciausiai patinka ir tiek. O siuo metu dar intensyviau, nes birzelio menesi ruosiuosi roliku maratonui.
Jei iki tol neissisukysiu koju butinai sudalyvausiu!!!
Sekmes promile!!!
Bent jau ash asmenishkai tai sportuoju savo malonumui.
Jei i sale nenueinu 3-4 kartu per savaite,pradedu nekaip jaustis.
brrrr mokykloj niekada nesportavau… oj kajp niapatiko man tos pamokos nors shiaip man labaj patinka plaukiot, tej zhiema i koki basejna nulekdavau, o dabar ezhere mirkstu
o po visu egzaminu rejks rimtaj uzhsiimt i koki sportklubi ejt
kajp sakoma sportas - svejkata
Heh…sveiki ash cia kaip matau naujokas…tad nepykit kad dristu reikshtis vieshai=)))
Ash pvz megstu sporta…man tai didelis malonumas…jau dabar kiekviena diena apie 7 ryto keliuosi ir varau paegiot i mishka(cia prie pat gyvenu). Paskiau labai megstu eit kashiuka koki pametyt…kadangi turiu nebloga dvirati tai ciuozhiu ji "pramankshtisnti"=)))…o vakare jau pasiklojes lova labai faina kokius 200 atsilenkimu padaryt…del to ir ziuri mergos kai i pliazha nueini=)))
p.s.achiu kad ishklausete naujoka=)
tai vat, kad sveikas sportas leidzia igauti tokia forma, kad poto ir ziuri plezuose…xi xi ir ne tik plezuose…
Del storu paneliu sportavimo - nelabai sutinku. Spportuoja visi, kas savimi rupinasi. O kudom panelem kaip tik siulyciau figuras pataisyti sporto salese ar gryname ore begiojant. Nės grozis ne kudume, o figuros islinkimuose, raumenukuose. Tai mano nuomone.
Sportuoju ir man tai teikia malonuma.
Atkasiau neseniai labai smagų sportą-tenisą Netikėjau, kad žaidžiant galima taip nusilakstyti.
O šiaip tai smagu ir salėj hanteliukus pakilnoti, tik reikia saiką jausti, nes kai užsikabini, tai sunkoka sustoti būna. Pati kažkada po 2 kartus per dieną į treniruotes vaikščojau, bet raumenukų daug nenorėjau- negražu kažkaip, nemoteriška. Teko apsiraminti