Ar sokti pagal merginu dudele?
Ka manote apie merginas kurioms atrodo, jog viskas turi buti daroma pagal ju norus (pvz. kokio ilgumo plaukus turi tureti, kokios spalvos kelnes turi nesioti ir pan.)
Siaip as vaikstau nusiskutes ir man dzin!
Kaip sakoma: kas myles myles ir toki!
Na bet jei faina mergina,tai kodel nepasistenk,zinoma jei tau ji rupi.
Bet jei manau irgi yra dzin,galbut jai daro spaudima tevai ar siaip kokie pazystami?
Ji man nerupi, taciau likimas priverte 3 menesius gyventi kartu, tipo praktika uzsienije. Tai ji jau trecias menuo bumba “koks grozis, pazek kaip atrodai” Tipo - “mano chiuvas irgi panasiai atrode, ati tipo as is jo padariau normalu zmogu”
Kas per bernas jai visai neturi savo nuomones bet kluaso ir nuosekliai vykdo kitu norus.
Beje mano nuomone tai jai paciai reikia susitvarkyti nes atrodo
Tikrai nepatiks
Na siaip geriau patilek,nes likes gyventi laikas tikrai prailgs!
Geriausiai nekvarsink sau galvos jos nesamonem.Tokiu atveju geriausiai apsimesti kad negirdi jos pastabu!
Mesk ja velniop. Su tokiu zmogumi laimingas nebusi.
Dekui visiems, dziaugiuosi kad su ja liko nebeilgai (kambariu dalintis). O siaip manau kad svarbiausai patikti sau paciam, o ne vykdyti tai ka mano kiti. DAR KARTA ACIU
Nerejkia. Bl su tokiom neapsimok prasidet… pasokinesi ir paliks tave. Tokias tik rejk pakart… arba ish cia esanciu mest ant gedos stulpo kaip ishnaudotojas.
geriau su tokiom neprasidet. Jos visos durnos, nori kad visi butu tokie kaip joms norisi. Jos nesupranta kad kiekvienas zmogus yra asmenybe ir kad tai yra gerai.
idomu, o ka vaikinai sakytu, jei ju mergina pradetu nebesirupinti savo isvaizda? manau,kad retai kuri salis gali pasigirti tokiom issipusciusiom panelem.
(sorry, kaunietes)
o pasitempti dar niekam nepakenke, tik, aisku, jei viskas daroma su saiku…
Na si mergina dabar jau toli nuo manes, radau auksa kurio elgesys visiskai skiriasi. ACh ta meila
va man patinka tokios mergos davai daryk viska viskas ciki padarysiu
plaukus uzsiauginsiu paskui tik kokia diela su ta merga prasuk ir palik visada as taip darau ka as sakau as su merginom visai nedraugauju kam tos mergos daugiau skirtos negu pisimui
Shok shok, pakol jaunas, paskui vaikai shokdins
Merginu norai - vaikinams istatymai
wel rasine nesantaika ? anksciau vaikinai vieni ant kitu stume
o dabar jau ir merginos pradeda … zhiauru
man labaj gaila kad jusu mentalitetas toks
žodžiu drakės neišvengsim - merginoms, kaip visi žinom, yra žymiai žiauresnės už vaikinus - vat nenorėčiau patekti į nesantaikos epicentrą…
kaip vilniečiai sako - peazze
o temos autoriui tai pasakysiu parodyk tu tai merginai trečiadienį ir susirask tą kuri bent jau gyvenimo nenuodija
Shokti neprivaloma, bet pageidautina
Visu pirma bobos ne zmones antra ce jos turi sokt pagal dudele o trece jai nesoka parodit is kur kojos dyksta
kas čia dabar - baik tu čia tokią propogandą varyti (
)
jei jau šoka tai tegul abu - viens pagal kito
Kas myli,tas ir sokineja,o jeigu abu vienas kita myli,tai abudu ir pasokineja Taigi,sakykit ka norit,bet dar neaisku,kuris apie kuria sokinesit
o taip tikrai BUS