Ar skolinat savo masinas draugams?

Ar skolinat savo masinas draugams?

Idomu butu suzinoti jusu nuomone.

kazkaip nieks neprashe, bet manau kad neskolinciau Nustebęs

Man jau senokai teko skolinti masina,taciau kai pacio tacka uzsilenkia tai draugai dar nebuvo atsake,taip kad draugai manes bedoje napalieka ir as ju nepalieku! Cha cha

Ziurint kam. Nes buna paskolini ir sudauzo Kanda

Masina kaip moteris - nesidalinu su niekuo Ne

hashe

Paskolinu Cha cha ir man paskolina kai savo remontuojuCha cha

Moteris yra moteris, o masina yra masina, t.y. skarda yra skarda. Skolinu, tik aisku ne visiemsCha cha Va neseniai su draugeliu apsikeiteme, vaziavau i vokietija, tai jis man savo dyzeli dave, o as jam atitinkamai benza palikauŠypsena

manes prase paskolinti, bet jam tik vairavimo stazas buvo 2sav, tai as jam nedaviau, o tas supyko.

jei labaj reikia tai as pac juos pavezioju, o masinos neduodu.

Visaip stengiuosi neskolinti, bet kartais niseina pasakyti NE. O dar svarbu besiskolinanciojo(-s) vairavimo igudziaiCha cha

teisingai pasakyta
GeraiTaip

Smagiai jus cia masinas su moterim lyginat… Ech tie vyrai…

na mashinas kaip ir moteris myleti ir puoseleti reikia Cha cha

Klasioke pries 1 sav gavo teises, krc vaziuojant ziuri i pavras ir prashe paskolint tipo iki sodo nulekt su chebra Cha cha as tik pazvengiau sakau ate Šypsena Jei pasitiki ir vairuotojas turi staza tai manau paskolinciau

"Moterys to niekada nesupras…"

hashe

as irgi stengiuosi neskolinti… apskritai galima ant vienos rankos pirstu suskaiciuoti kiek zmoniu mano mnasinas yra vairave, kazkaip nepasitikiu. Jei kas atsitiktu butu labai nemaloni situacija.

geram draugui kuriuo 100% pasitikiu TaipTaipTaip

Ir skolinu, ir skolinuos.

kaip ir kitu nuomone sutampa su mano!!!paskolinu ir man skolina, kai taisau!!!daugiau priezasciu nebuvoŠypsena

Todel geriau net nesistengti Girtas