ar sitas ir probongus?

ar sitas ir probongus?

kaip tvarka mano darbiniame aparatuke ??? Cha cha

visa laime, kad kampe neprisikta Nežinau

vienas vienu saulegrazu gamintoju bendrasavininkis neleidzia savo vaikams valgyti saulegrazu…sako pamatytumet kaip jas gamina, jus irgi neleistumet Labasedit

siemkos padeda metant rukyt Gerai

netinejai betvarke specialiai daryt? Cha cha prabanga gera, audi visada prabangi !!! Cha cha

under> jau numesta, bet knygos tik 20psl perversta, nesamone, zmonos dovana Juokiasi

ir kaipgi jas gamina? Šypsena

tos knygos silpnavaliams Cha cha nori ir meti, kas per issipisinejimas, jei nemoki pats su savim susitvarkyt, nu tai Skaitau

perku siemkes is parduotuves sveriamas,jas nuplaunu,pamirkau suriame vandenyje ir tada i mikrobangine Geraisvarbu nesudeginti ir pamaisyti karts nuo karto Geraips. sugalvojau viena ryta mesti ir meciau,jokiu parkiu beveik,nerukiau 6men,per mamos laidotuves pradejau

man niekas nepadeda mest, taip ir rukysiu visa gyvenima Žliumbia Užsispyręs Blogai

nu is pasakymo gali jau suprast, kad iki higienos ir visu kitu normu toli ju gamybai Ufff

konstantino> cia prabangus pasatas Cha cha nespecialiai cia, stovejau tokioj vietoj kur siukslint neina ir zinojau kad gryzes vistiek eisiu tvarka daryt Cha cha

pagalvojau viena diena kad smirda ir meciau. net girtam nesinori

meliukas>po menesio kai meciau girtas bandziau parukyt,ain nx kokia gaidiena isgerusiam Blogai

meliukas> jeigu visko gamybos eiga zinotume, nieko nevalgytume Taip Cha cha

Mindosai teisingai is tikro Šypsena va mesu geras verslas - visiskai nieko nereik ismest, viska i maista sudedi…kaulus, nagus, kremzles… Gerai

butum mano darbuotojas, tai ismesciau is darbo uz tokia tvarka

aš pirmą kartą mečiau perskaitęs šitą knygą, pačiam juokas ėmė, kad per knygą metu Cha chaD bet viskas normaliai, ten meti gal ne dėl to, kad išplauna smegenis, bet kad nebūtum be reikalo skaitęs knygos Cha cha Cha cha o antrą kartą šiaip, neturėjau rūkyt, galvoju ai ****u metu rūkyt ir nerūkau nedaug laiko, gal 2-3 savaites, bet ir nesinori Šypsena

trulikas> todel as pats sau virsininkas Kietas