ar sitas ir probongus?
kaip tvarka mano darbiniame aparatuke
visa laime, kad kampe neprisikta
vienas vienu saulegrazu gamintoju bendrasavininkis neleidzia savo vaikams valgyti saulegrazu…sako pamatytumet kaip jas gamina, jus irgi neleistumet edit
siemkos padeda metant rukyt
netinejai betvarke specialiai daryt? prabanga gera, audi visada prabangi
under> jau numesta, bet knygos tik 20psl perversta, nesamone, zmonos dovana
ir kaipgi jas gamina?
tos knygos silpnavaliams nori ir meti, kas per issipisinejimas, jei nemoki pats su savim susitvarkyt, nu tai
perku siemkes is parduotuves sveriamas,jas nuplaunu,pamirkau suriame vandenyje ir tada i mikrobangine svarbu nesudeginti ir pamaisyti karts nuo karto
ps. sugalvojau viena ryta mesti ir meciau,jokiu parkiu beveik,nerukiau 6men,per mamos laidotuves pradejau
man niekas nepadeda mest, taip ir rukysiu visa gyvenima
nu is pasakymo gali jau suprast, kad iki higienos ir visu kitu normu toli ju gamybai
konstantino> cia prabangus pasatas nespecialiai cia, stovejau tokioj vietoj kur siukslint neina ir zinojau kad gryzes vistiek eisiu tvarka daryt
pagalvojau viena diena kad smirda ir meciau. net girtam nesinori
meliukas>po menesio kai meciau girtas bandziau parukyt,ain nx kokia gaidiena isgerusiam
meliukas> jeigu visko gamybos eiga zinotume, nieko nevalgytume
Mindosai teisingai is tikro va mesu geras verslas - visiskai nieko nereik ismest, viska i maista sudedi…kaulus, nagus, kremzles…
butum mano darbuotojas, tai ismesciau is darbo uz tokia tvarka
aš pirmą kartą mečiau perskaitęs šitą knygą, pačiam juokas ėmė, kad per knygą metu D bet viskas normaliai, ten meti gal ne dėl to, kad išplauna smegenis, bet kad nebūtum be reikalo skaitęs knygos
o antrą kartą šiaip, neturėjau rūkyt, galvoju ai ****u metu rūkyt ir nerūkau nedaug laiko, gal 2-3 savaites, bet ir nesinori
trulikas> todel as pats sau virsininkas