Ar seime yra tinkamas dirbti A.Pekeliūnas?
Alfredas Pekeliūnas kaip visi žinome seime yra seimo vicepirmininkas, ir dar SEIMO EUROPOS REIKALŲ komiteto pirmininkas . Ar toks žmogus kuris gali pasakyti “Aš pasimokysiu” dirbti ir užimti tokius aukštus postus?
Toks jausmas kad nesiorientuoja zmogus kur pateko ir ka veikia. Kaip ir daugelis pirdunu
Seimas, kaip ir prisiekusieji JAV (ir ne tik) teismuose, renkamas ne pagal issilavinima ar patirti tokio darbo srityje, o pagal simpatijas ar, geriau issireiskus, naturalios atrankos metodu. Tad noreti, kad artojas ar amatininkas gerai valdytu sali, yra nesamone. Tegul mokosi tauta, gal kazkada supras, jog politika tai ne zemdirbiu darbas, ka bepadarysi, mokomes dar (be to tik is savo klaidu)
Na taip, žmonės akli, nemato ką renka, aš nesuprantu kaip seime gali būti tokie veikėjai kaip: Pavilionienė, Veselka, Mazūronis…
tai politines reklamos itaka. ir nemaza rinkeju dalis… nesugeba analizuoti “partiju programu” arba tam laikoneturi. o ir tu programu kaipo tokiu nelabai ir yra
atejus i rinkimus… visas pasirinkimas tarp nauju populistu, senu populistu ir tiek. kiek teko klausytis diskusiju… toks vaizdas kad 9 ish 10 net neisivaizduoja apie ka kalba. tas likes… 1 zino apie ka kalba… bet jei pasakytu savo tikra nuomone jo tikrai niekas neishrinktu… bo tie 9 mada diktuoja
ir zada daugiau
pas mus vadovaujasi principu: NORS IR DURNAS, ALE SAVAS tuom viskas pasakyta
Atsakymas aishkus - tinkamas , kadangi yra ishrinktas
O gal noretum koki Uspaskicho siulyta deputatu atshaukimo mechanizma idiegti
? Vienintelis shioks toks pavojus Pekeliunui - KGB rezervo byla, jeigu ji ishsirutuliotu i bendradarbiavimo nuslepimo priesh rinkimus klausima. Vienas Seimo narys su labai panashia pavarde
shia problemele megina judinti, bet perspektyu cia, man regis, nedaug.
Tas KGB man mažiausiai rūpi, aš nesupranti jų ten tikslo išsiaiškinti, jei daugumai žmonių yra px ant tos KGB ar jie buvo rezerve ar ne, pvz. man absoliučiai nerūpi aks ten buvo aks ne, visi ten buvo nes visiems buvo privaloma (kas užima aukštesnius postus ir pan.) Beto Valionio sudirbti tikrai negalima su KGB, nors jeigu jis ten ir buvo rezerve, bet su juo mes įstojome į ES ir į NATO, tai daug ką reiškia.
Toks pricinpas yra durniausias koks tik gali būti
Pekeliunas - naujas seimo juokdarys, o Lietuvos Seimas be juokdariu niekaip issiverst negali. Kitaip paprastiem zmogeliam juk butu nuobodu zinias ziuret Jei rimtai, tai naujasis seimas su visais pekeliunais, prudnikovais ir panasiais sulais tikrai pagarbos nevertas
Bet kas gi ismes darbiecius su valstieciais is valdzios, kai lietuviai juos taip myli?
Tikrai netinkamas! Kodėl nesimokė prieš kandidatuojant? Dabar jau per vėlu.
jei Lietuveles seime nebutu juokdariu, tai jau nebutu Lietuvele…
Man vien i sita zmogu pasiziurejus ima dideles abejones, ar jis isvis gali uzimti koki nors posta…nebent tik Kolukio kiauliu fermos direktoriaus pavaduotojaus apseklinimo reikalams…bet kad butent toks zmogus atejo i Seima ir uzima vienus svarbiausiu ir svariausiu postu jame, kur sprendziame esminiai klausimai susije su ES reikalais - tai cia reikia padekoti tiems runkeliams kurie balsuoja uz grazius bet asiliskus pazadus o ne uz tai ka zmogus gali, sugeba ir moka daryti…apie morale as isvis jau patyliu…zmogus net nesugeba mastyti kad jam ne pagal kompetencija uzimti Europos reikalu komiteto pirmininko posta - taciau sedi ir visiems varto akis kad “esa jis pasimokys”…tokioje vietoje budamas net nezinociau nuo ko pradeti mokintis kai jau reikia nebe prie knygu sedeti bet derybas auksciausiu lygiu vesti… bet ka tokiam KGBisto paaiskinsi…cia tas pats kaip aiskinti pusei Lietuvos kaimo kad rinkimai yra ne juokas - ka issirinksite ta ir turesite…va, ta ir turime
kaip sako dar vienas didis politikierius: “rinkimai praejo, pamirskite pazadus”
…graudu…
graudu, bet kad pasikeistu situacija, reikia laiko. Laiko pakeisti politiku ir rinkeju morale, isitikinimus, atsirastu bent uzuomazgos politiku garbes suvokimo. Ar tai imanoma, parodys tas pats laikas.
Svarbiausia, kad ne tik Pekeliūnas yra toks idotas… Negi Brazauskas, Paulauskas ir Uspaskychas nesupranta, kad taip smukdo seimo ir savo pačios koalicjos įvaizdį? Suknista visa sistema, o viskas prasideda nuo švietimo
suprast gal ir supranta, bet vaidina kad viskas ok
tai va…dar ne viena, manau, karta tures uzaukti, kad tokius sh…i valdzia nerinktumeme, ir masyttumeme galva o ne - kad ka issirenkame ta ir turime…o paskui geda ant viso pasaulio…
Iš tų trijų “bokštų” vienintelis Paulauskas drąsiai ir tiesiai šviesiai pasakė kad Pekeliūnui nevieta seime
matyt kazka praziopsojau, ba pastaruoju metu apleidau domejimasi politika