Ar sakyti draugui pastabas del jo aprangos?

Ar sakyti draugui pastabas del jo aprangos?

Mano naujas draugas vis sako, kad jam labai svarbi aplinkiniu nuomone apie ji, kad jis turi nepriekaistingai atrodyti ir t.t ir pan. Bet kartais jis taip apsirengia Baisu Jeigu as issakysiu savo nuomone, ar neizeisiu jo ego? ir apskritai, ar kitas zmogus gali nurodineti kada ir kaip rengtis? Na, as tai gal ir buciau dekinga, jei man kas pasakytu, kad sitas ir sitas drabuzis atrodo klaikiai (aisku, is pradziu laaabai supykciau Piktas )

Trumpai: as ivedziau kardinalia korekcija savo Vyras aprangoje. Kadangi maniskis konservatyvokas, tai is pradziu taip atsargiai ziurejo i visas tas permainas. Dabar jis stebisi kaip galejo taip rengtis. Mirkt Vienzo: is tokio kaimo bernelio stiliaus as ji perrengiau i sportini-jaunatviska-truputi elegantiska stiliu. Mirkt Dabar jis atrodo super ir as juo zaviuosi. Mirkt Ir manau, kad ne as viena. Jis dabar manes klauso, nes gauna pagyrimu is kitu mergicku. Ot. Nu kad prisigyriau… Nekaltas Cha cha

Kazkajp man viskas priimtina,kas kajp nori tas tejp rengiasiMirkt
Jej paklaustu ar tinka sitas tas anas prie sito to ano sakyciau kajp manau.O neklausta nesikisuMirktKajp nenoriu kad ir man kas nors ka nors sakytuCha cha Ka noriu ta rengiuosi,nius pasaulis ne apie skarmalus sukasi bejeMirktTaip

jei tikrai manai-kad jo toks apsivilkimas tiesiog jam netinka-reikia pasakyti-kad gal pabandyk apsivilkti kita svarka-ar marskinius-PASAKYK-KAD SU JAIS TAU JIS ATRODO LABAI GRAZIAI
Taip

No to Lyga ir ashei pasigyrsiu Taip Neseniai mano viena draugelka pasake: nu ir kajp tu po ta bajsia apranga ir barzda pamatei, kad ten Gerai diedas slepiasi Nekaltas Cha cha

Taj va. Sakyt rejk, tik kaip nors neizheidzhiant jo savigarbos Flirtas ir labai atsargiai parenkant zhodzhius, o tai, jei jis isitikines savo skonio gerumu, gali but prabliematishka Taip

Ash taj net nesakiau, o tiesiog supirkau po truputi tinkamus daiktus Taip Cha cha

Lyga, teisybe sakai, kad be moters ranku prikisimo vyrai is kitu moteru komplimentu mazai gautu ( nu nebent isimtinais atvejais)
Vat manistis tai patikekit koks buvo … Nu kadangi jis toks nuolaidus ir paklustantis, tai jo mamyte renge ji savo buvusio vyro stiliumi : geleti marskinukai su ramaskemis, vilnones kelnes ir svarkai su odinemis alkunemis… nu zodziu atrode +20(30) metu …
Jau kaip emiausi as to reikalo … pvz. einam per bazes ir specialiai tempiu ji prie dzinsu … pasiulau pasimatuoti, ir kaip pradedu girti, kaip jam tinka, kad cia tiesiog jam skirtas, ir kaip mes cia taip pataikem ir kaip nebranigiai palyginus… pasakau, kad butinai reikia imti … o kai nusiperka, tai pusdieny giriu, kad jis labaio grazu daikta nusipirko ir pagiriu jo skoni Nekaltas
tai dabar jau i zmogu panasus … o svarbiausia, kad jis galvoja, kad cia jo nuopelnas, kad darbe mergos pradejo jau jam ir mirkseti ir komplimentus sakyti …Juokiasi

O tu paklausk, kaip jis reaguotu i tavo pastabas del aprangos, jei jam nepatiks, nesakykNekaltasCha cha

nu jei jau ir tu savo vyra perrengej, taj jau tau tada didziausi komplimentai … nes atrodote abudu labai graziai…
pasakysiu nuo visu, kurie buvom tame meete Marceliukej : Visi tem mes jus apkalbejom ( kai jus isejot) , kad esat labai grazi seimynele, kad ir vyras grazus ir vaikuciai ( nu ir tu savaime aisku Šypsena ), o sunus tai isviso labai saunus …Mirkt

maniškis tai baisiai pykdavo kai pasakydavau kad apsirengė baisiai…gal čia rimtai jo ego įžeisdavau…Nekaltas

supranti , visur reikalinga diplomatija ir gudrumas. as irgi supykciau, jei man pasakytu tiesiai sviesiai, kad as apsirengusi klaikiai, bet jei pasakytu, kad sakykim vakarykstes kelnes tau geriau atrode, nei dabartines… arba sitas megstukas faijnas, bet gal tau siek tiek tamsesnio reiketu kad akis paryskinti …

Jūs, mergycia, gal žiūrėkit į šviesiąją reikalo pusę ir geriau parodykit jam kas yra gera ir kaip būtų dar geriau, o ne kritikuokit ir gasdinkit kad tamstai gėda su juo taip apsirengusiu kažkur eiti. Nekaltas

kaip vyrai beapsirengtu savo malonumui - moterims vistiek nepatiks Cha cha Cha cha

jo jo … jei mano mama nepriziuretu, tai mano tevas i darba vaiksciotu su treninginem kelnem, baltais marskiniais ir slipsu JuokiasiMirkt

[quote]kaip vyrai beapsirengtu savo malonumui - moterims vistiek nepatiks
[/quote]

Gryna neteisybėBlogai- ir nereikia iš viso rengtis- malonumas garantuotasCha cha

Visu pirma pasakyk jam,kad tau svarbiausia jis pats o ne tai kaip jis apsirenges ir itikink,kad jis to neuzmirstu net ir tuo metu kai savo adresu isgirs kokia nors kritika.O jei rengdamasis atrodo kaip baidykle tai jam tiesiog butina tai pasakyti,ypac jei zmogui jo ivaizdis yra toks svarbus.
Taip

Suptiliai uzsimink kad jo apranga kiek netinka tam ar kitam atvejui.

Taip taip,subtiliai uzsimink,kad jis atrodo kaip U.R.O.D.A.S Turetu suprasti.
Mirkt

tu man pasakyk kokiais žodžiais reiktų subtiliai pasakyt kad jis u.rodas? Nekaltas
be to jei nekaip apsirengia tai nebūtinai u.rodas…

Jei jau jo stilius kitoks nie visu reikia apie tai pasakyti: tu issiskiri is visu labai jau.