Ar rengiates kasdiena sportinio stiliaus rubais?

Ar rengiates kasdiena sportinio stiliaus rubais?

???

Megstu sportini stiliu ir dazniausiai rengiuosi taip, kad man butu patogu Laimingas

Jei jeans ir golfas priskiriami sportiniams- taip.
Taciau mano stilius misrus- derinama su svarku ir paltu.
Sporbu gatvej neavejau niekad gyvenimeBlogaiBaisu

Seniau rengdavausi perdaug iseiginiskai,vis noredavau buti demesio centre.Dabar tik sportini stili renkuosi.

…turi galvoj treningus?=))…taij tikrai ne…
.bet man patinka dzinsai… visoki dzemperiai… ir nutrinti paprasti sportbaciai Laimingas

Nu nebent vasara Šypsena o siajp taj pas amne bevejk viwen dzinsaj Šypsena

Siaip sportiskais rubais rengiuosi, kad man butu patogu… bet ziema nelabai tokie rubai ir tinkaNe Juk vis delto SaaallltaaaTaip

agha rengiuos - namuose Cha cha taip patogiausia Liežuvis

niu siaip tai mano stilius toli grazu ne sportinis as mieliau apsirengiu elegantiskai niu taip sexyFlirtas…bet kartais uzeina tookia nuotaika kad isiaunu kedukus,bliuzona,dzinsus ir i mokyklele…visko buna…Šypsena

Kai i mokykla nebeinu,tai girdejau,kad mokyklose vyksta vos ne madu sou,kad merginos i mokykloje vaiksto vos ne kaip ant podiumo,issiciuste

na namuose tai dazniausiai su treningais…bet TIK namuose :0 labai nemegstu tu zmoniu kurie ir po miesta su treningais a la 4 juosteles vaiksto

aš taip pat Gerai Taip

Taip, namie kiekviena diena Audimas Gerai

Yra tokiu stiliovu sportinio stiliaus drabuziu.Dzinsai islieka neutalus,prie elegantisko megztuko,atrodo elegantiskai.Prie sportinio stiliaus megztuko,atrodo-sportiskai

treningaiz tai nebent tik per kuno kulturos pamoka
o siaip tai tik only su gerais dzinsais kurie patogus
ir dzemperis o sporbus tai neatsimenu kada turejau visi kedai :]

kasdien - ne, nebent vasaraŠypsena

treningais ? ne Šypsena

Ne
Ne

hmz…kasdiena tikrai ne.sportishkai rengiuosi dazniausiai vasara o siaip vaikshtau su bateliais ir t.t.