Ar reikia per pirma pasimatyma buciuotis?

Ar reikia per pirma pasimatyma buciuotis?

sweikuciaiŠypsena kaip manote ar per pirmaji pasimatyma reikia buciuotis ar ne? Šypsena kaip elgiates jus? Gėlė

priklauso kiek laiko siaip ji pazysti ,ir kaip labai jis tve traukia , bet pagal visas taisykles nederetu

p.s. kas laikosi taiskykliu?.. Cha cha Cha cha Cha cha Cha cha

pati buciuotis nelendu per pirma pasimatyma…
taciau jei matau kad vaikinas nori
ir jei man labai patinka kodel gi ne??! BučkisBučkisBučkis

nu visu pirma taj Gerai nikas Juokiasi

o jei neeinant i pievas, tai as peer pirma pasimatyma stengiuosi nesibuciuot Ne Nes paprastai jei taip atsitinka tai greit draugyste man baigiasi… Nekaltas

del sito dalyko as tau pritariu Taip
ir dar is gyvenimo ismokau niekada pirmai nesakyti kad myli
tada taspats atsitinka… Nustebęs

kazkada girdejau toki dojkta: jei vaikinas merginos nepabuciuoja per 1-a pasimatyma,tai yra normalu,jei nepabuciuoja per 2-a,jis dzentelmenas,o jei ir per 3-ia,jis gejus…kazkas panasaus…siaip pagal tai tai nieko negalima spresti,viskas nuo situacijos priklauso…

LūposNe

as irgi taip norejau pasakyti Cha cha wat…
TaipGeraiTaip

[quote]drakulos_dukra rašė:
sweikuciaiŠypsena kaip manote ar per pirmaji pasimatyma reikia buciuotis ar ne? Šypsena kaip elgiates jus? Gėlė
[/quote]

Faktiškai per 2 jau ir pasimylėti reikėtų.Taip Nes "jiems visiems to ir tereikia."ŽliumbiaKanda

Cha chaCha chaCha cha

Jeigu rimtai, bučiuotis reikia tada, kad to tikrai nori, o ne suskaičiavus iki 5 ar 17.Nekaltas Pasimatymas pasimatymui nelygu: tai gali būti žmogus, kurį pažįsti jau daug metų, o gali būti tik ką sutiktas.Mirkt

O kodėl gi ne… ???

nemanau kad butina Mirkt
nu jej nori prasom

niu nebutinaj bet as per pirma pasimatyma buciavausi

Reikia-netinka si zodis sioj situacijoj.Jei jis tau patinka ir tu jam patinki,ir jei abu to norit-prasom.:}Bet as taip pasielgti per pirmaji pasimatyma negaleciau.

viskas priklauso nuo situacijos, taciau pati nepuolu buciuotis Ne

ziurint kiek laiko esat pazistami

kajp iseina…keikvienas zmogus eera skirtingas ir jis daro skirtingaj nuo kitu Šypsena

galima buciuotis, galima ne. Bet, kad reikia tai to neraNe

man tai nebuwo kad nesibuciuaociau bet nebutina Bučkis

jeigu vaikinas patinka…bet dazniausiai "pa pjanke" buna…Cha cha Vaikai, negerkime! Cha chaCha chaCha cha