Ar reikia musti moteris?

Ar reikia musti moteris?

Reikia . Gerai Aš visuomet JasGėlės tapkėmis apmėtau, kai išnervuoja negyvai … Nu tom lengviausiom, pliažinėm, už tuos 8 litus ! Gerai
Užtat mane Jos Gėlės išstumia pastoviai iš tos lovos, kai aš tiktai užmiegu, gulėdamas iš krašto !Blogai Šlumštelnu kaip kos pelų ten maišas ! Čia kerštas toks būna JųMoterys saldus ! Mėlynių net skaičiuot nespėju ir Baisu man kažko užmigt… Aš nekaltas

2****arikas
gal tu smelio dezeje su zaislais pazaisk, kol iki tokiu temu priaugsi Blogai Blogai Blogai

****arikas rašė:

ar reikia pakelt ranka pries moteri?

Geriau nereikia Blogai. Apskritai, ne "reikia", o "galima", pirmiausia. Koks tu vyras, jei musi moteri? Blogai. Visuomet galima rasti kitokiu budu, o jega naudoja tie, kurie neturi kitokiu argumentu, dazniausiai del gana paprastos priezasties - intelekto trukumo tiems argumentams sukurti Cha cha

Yra dvi rytu patarles:

Jega - silpnuju ginklas

ir

geriausia kova yra ta, kurios pavyko isvengti (samuraju ismintis) Gerai

klausiu nes noriu paziuret kaip i tai ziuri jaunimas tik negalvokit kad as taip esu dares gink dieve.

****arikas rašė:

klausiu nes noriu paziuret kaip i tai ziuri jaunimas tik negalvokit kad as taip esu dares gink dieve.

Tai tu geriau nueik į Girls.lt arba Noriu susipažinti forumus. ten tikrai kitokių nuomonių išgirsi…Cha chaCha chaCha cha

Blyn pamacius toki "vyra" nezinau ar susilaikyciau nesulauzes jam ko nors… Tiesiog tai netoleruotina, amoralu ir zema. Piktas Blogai Kazkada cia neseniai banke maciau viena jauna moteri, su akiniais nuo saules, o pro sona matosi melyne po akim. Dubasint tokius zlobus be jokiu kalbu!
Nors, kas del rankos kelima pries kita zmogu, tai visuomet yra nesusivaldymas arba ginyba (saves ar kito). Bet manau buna atveju, kad galima net ir pries moteri nesusivaldyt, t.y. jos mjau moterim nepavadinsi, o tik gyvuliu, pvz tokios kurios musa savo vaikus iki uzmusimo ir tt.

vot cia tai geras atsakymas ir as pries smurta nes moterys silpnoji litis jas kaip tik reik saugot nuo visko o ne dubasint kaip kokius sunis.

Blemba.Tau ir klausimai tokie dar kyla.Eik galva i siena patrankyk.

P.iskarikai, ka nors kita pakelk pries Moterys

ElvaiGėlėsGėlėsGėlės

Tu dar klausi? Jei pries mane kas nors pakeltu ranka, nesvarbu ar tai butu mano mama, draugas, o gal taip koks praeivis, ginciau savo teises ir tikrai netyleciau. O apie santykiu aiskinimasi kumsciais, tai gyvuliska. Nera nieko baisiau, kai musami vaikai ar moterys.

Tik pažiūrėkit ką radau.Noriu atsakyti į klausimą klausimu-ar reikia mušti vyrus?Baisu

Tik ne per galvą - tai silpnoji jų vieta Liežuvis

XikaGėlė,ar taves tevai nemoke,kad negrazu musti silpnesniusNekaltasJuokiasi

O!!!!!!!!!Vat čia tai žodžiaiGeraiGeraiGeraiir nereikia mūsų skriaustiCha cha

Manau kad tai žemas lygis

Ar man vaidenasi, ši tema pradėta daugiau kaip prieš metus laikoApakęs Kam tokias senienas čia laikytiLiežuvisIgnoruoju

Moteris mylėti reikia ApkabinimasŠirdisLūpos TaipTaipTaip

Pritariu, o vyrus kurie musa moteris reikia sodinti i "kaliuze" (cia rimtai)