Ar reikia merginoms dazhytis?
klawsimeliz ir merginom, ir wajkinam taj kajp manot, rejkia mums panelems dazheetiz ar ne?
Dar tau klausimai tokie keisti kyla tai aisku
kodel,tai aisq,nemanau,kad dazytis butina!?Nori-taip,nenori-ne!
reikia, bet toli grazu ne visoms kurios dazosi ir toli grazu ne tokiomis spalvomis, kokiomis jos dazosi… manau
Galima tik paskui kad ne baisiai atrodytu…
nu as kaip zinau tai kai pasidazo graziau atrodo,bet aisq jei nepersistengia besidazydamos…
Tai manau kad reikia,bet tik nepersistengt…
Gerassss,o as maniau,kad jusu vaikinai nuomone priesinga siuo klausimu,nes vos ne kas antras is mano pazystamu sako,kad kuo naturalesne tuo geriau,zodziu kuo maziau dazysies tuo bus geriau…
hmmm…nzn van nelabai patinka panos kur daug spakliaus naudoja biskia galima tada visai atrodo
Man tai yra privaloma…negaliu nepasidazius iseit kur nors…
Nesakau, kad ten pudros 5kg, bet tusas ir lupu blizgesys visada
Ir siaip nemegstu labai daug pasidazyt, nebent einu kur nors kur reikia atrodyti tiesiog CIKI
jooo, per daug spaklaisu slykstu…
as tai nekenciu lupu dazu ir vazelinu, bled jei merga juo isitepus, tai neimano laizytis, uz ka bernams jo tenka… ???
Tai ka vaiksciot nusalusiom ir nubuciuotom lupom ar kaip??
Tada patiks…?
Tu turbut l.pripratai prie lupu blizgesio ir dabar be jo negali,as ir anksciau taip maniau bet dabar jau seniai nesidazau ir nei lupos nusala,nei ka…
niu o man nusala ziauriai… Negaliu…
ypac kai pries veja pasibuciuoji
ne nu, bet juk galima pasitepti vazelinu vakare pries miega, ar ne??
aLeLiuMaS™ rašė:
jojo rašė:
hmmm…nzn van nelabai patinka panos kur daug spakliaus naudoja biskia galima tada visaiatrodo
jooo, per daug spaklaisu slykstu…
Pritariu, naturlus grozis daug
aLeLiuMaS™ rašė:
Henrietuka rašė:
aLeLiuMaS™ rašė:
as tai nekenciu lupu dazu ir vazelinu, bled jei merga juo isitepus, tai neimano laizytis, uz ka bernams jo tenka… ???
![]()
![]()
Tai ka vaiksciot nusalusiom ir nubuciuotom lupom ar kaip??
Tada patiks…?ne nu, bet juk galima pasitepti vazelinu vakare pries miega, ar ne??
Galima!!!
Manua kad reikia
jei tavo plaukai ryzi tai tikrai rejk dazytis