Ar reikia legalizuoti viesnamius?
na jei nesusirandi mergos ar mergos bachuro nesusiranda ir bijo kokia liga ish gatves plastakiu pasigaut, tai manau gali legalizuot, ash vis tiek juose neplanuoju lankytis
Nu ne, as ten lankytis tai neplanuoju, nes siaip ar taip pana turiu. Man tik siaip idomu pasidare, kas geriau, ar kad vyra eina pas gatviu prostitutes, kurios neaisku kuo uzkresti gali, ar geriau, kad jie eitu pas patikrintas viesnamiuose.
shiaip musu valdzios vyrai truputeli nemasto darydami ivairiausias reformas…juk ne tik prostitujija kaip viena ish aptarnavimo sferu butu patobulinta, bet ir galetu buti imamas pridetines vertes mokestis…jeigu jau toks dalykas kaip prostitucija yra, tai gal gerew ja padaryti tvarkinga, o ne shvaistyti ir taip menka shalies biudzeta…
del manes tai tegul legalizuoja! ir mokesciai valstybei bus, ir sukurtos darbo vietos…
o be to ar siaip ar taip prostitucija gyvuos tai kodel jos nelegalizuoti?
na bet kaip jausis tos plashtakes kai ju darba tures iteisint ateis pvz kad pencija gaut sakys kuo dirbai ash kekshe buvau tai ne kox jausmas, ir siaip bet kur paklausus kuo dirba manau jei nelabai smagu butu o dabar gali pasakyt niekur, o kai dirbi iteisintai tai nelabai tai ishsivartyt pavyktu i think so
Nereik dirbt tokio darbo tai tada ir jausies gerai
na nzn…siaip nesidomiu tokiomis temomis,bet manau kad butu galima legalizuoti juk tada ir jos butu zymiai shvaresnes,maziau ligu.jos galetu buti tikrinamos gydytoju ir t.t.manau jei dirbtu legaliai gautu zymiai daugiau pinigu.ir aplamai…nebutu papildomu problemu.jeigu ji nori buti kekshe,tai tegul ir buna.aplamai…nesuprantu dalyku kai kazkas drudziama ir t.t.pvz. kodel mus visus vercia mokintis?juk pvz. as mokausi TIK del saves o ne del kitu.jei zmogus nenori mokytis - tai jau jo problemos.lygiai ir cia tas pats…jei merga nori buti kekshe - cia jau jos reikalas
wisai gerai būtų…
Kaip tu lankysies kai zmona turi?
Manau reikia legalizuoti,ka tu bepakeisi.Buvo prostitutes ir bus,ka jas vargses besmaugti,jau ir taip klientai,o dar istatymai
As uz
aisq reikia
ir as taip manau
zinoma kad reikia laegalizuoti
Man jokio skirtumo, ash ten net nevarychiau…
Ne tik, kad reikia, bet jau senai reikejo!!! Visuomenei ir valstybei nuo to tik geriau bus! Pacios "plastakes" pasisako pries tai Teigia bus didesne konkurencija, maziau uzdirbs: )))