Ar reikalingas televizorius virtuvėje

??? Ar reikalingas televizorius virtuvėje ???

as tai galvojau sikane koloneles isideti, bet va nepaklausiau kitu nuomones todel ir neisidejau

na jei igai gaminama ir pan,. tai siaip gal praverstu koks maziukas. o pirkt tai nors ir vido, pigus r rodo normaliai. manau neapsimoka daug leist pinigu. aisku tik ziurek kokiu funkciju nori - ar teleteksto ar isjungimo laikmacio ar gal dar ko.

Pas mane tai virtuvej kompas stovi, bet ji daugiausia kaip TV naudojam. Šypsena

as manau kad reikalingas.nes mes dabar remontuojames virtuve tai telikas tikai bus Šypsena

As turiu tv virtuvej. man tinka Gerai Nes po darbo vakrariene gaminant kazkas po ausioa burbuliuioja, o be to ir zinias tuo paciu pasiziuriu.

Garą kompresija turi jei reikia garsų slopintuvo

Televizorius isvis nereikalingas. Nors ismesti irgi nesinori (gaila gero daikto, vistik matyt esu materialistas). Menesi nebuvau ijunges - uzkniso jau negyvai tos blevyzgos PavargęsRadijas visai kas kita. Tik ne koks bum-box, o normali sistema. Gali veikti per dienas Laimingas

Pirk maza nesiojama LCD (skystu kristalu)telika 500-600Lt, tai turesi ne tik virtuvej, o bet kur namie ar net veziotis visur galesi. Veikia ir nuo bateriju tik gal kiek mazesnis nei 37 ekranas.

aš už Gerai patys turim ir esam patenkinti Cha cha

nesiskundziu Mirktsiaip, rimtai buvo tokia ideja, wc kartu su vonia, bet patingejau

Mano nuomone kvailiausia vieta, kur statomi televizoriai - svetainė. Televizorius reikia laikyti būtent virtuvėje ir miegamuosiuose Liežuvis

peda_smely, jeigu telikas nereikalingas, o mesti nesinori, galima padovanoti… kad ir man Laimingas desimt metu teliko neturiu, ir pasigedau tik dabar, kai persikeliau i nauja buta ir girdziu kaimynus kalbant. taip reikia, kad kas nors burbetu bute vietoj ju Cha chao del TV virtuveje, tai turbut butu visai neblogai Taip

man telikas virtuveje atrodo laaabai reikalingas - jei buna idomi laida ir taisau pietus/vakariene, lakstau po buta kad nepraziopsociau ko nors idomaus arba neisbegtu puodas. kai isikelsim i nauja buta po remonto, Vyras pazadejo nupirkti Taip

Tai kad televizorius tik virtuveje ir miegamajame ir reikalingas o kurgi ji dar ziureti Pavargęs?

taip. Kol kuitiesi prie puodu ar valgai tai nors zinias paziuri Šypsena Turiu virtuveje ir radija Šypsena TV Sony 37cm kazkada jaunystej nuomojamam bute pirktas vietoj didelio ir atlikes. Kainavo savu laiku 1450 lt Apakęs

mano manymu tik ne virtuveje ir ne miegamajame, virtuveje reikia is viso buti kuo maziau, o miegamajame miegoti - tam jis ir skirtas

NA, del miegamojo tai sutinku Taip, ten miegoti reikia. O vat virtuvej, ypac, jei praleidi ten daug laiko, tai labai Gerai. Daug smagiau ir po koju niekas nesipina Cha cha As valgyti darydama visada isijungiu. O siaip man tv daugiau niekur nereikalingas.

a cia kaip kam Kietas

Nu aisku, kad TV reikia kiekvienam kambary (ir virtuvej) - gi taip gerai paziureti kai gamini ir valgai, kai laikrasti vartai, kai pasipyksti su antra puse, arba tiesiog meiliai pasedet prie TV, dar reikia, kad nesigirdetu kaimynu, kad zinias kartais paklausytum arba muzikos, kad uzmigdytu (tada ypac TV issijungimo funkcija pravercia), kad mazi vaikai galetu pagal reklamu muzikyte pasokti, kad anytos ir uosvenes uzeje savo serialu nepraleistu, o ir egzaminams mokytis idomiau kai TV ijungtas Cha cha Nu kaip gi be televizoriaus? Cha cha